woensdag 5 juli 2023

Waarom Mensen Met Een Hoge Vibratie Worden Aangevallen Door Energieën Met Een Lagere Vibratie ~ 5 juli 2023 ~ Aluska

Waarom Mensen Met Een Hoge Vibratie Worden Aangevallen Door Energieën Met Een Lagere Vibratie

Door: aluska.org – 1 Juli 2023

 

Een van de grootste spirituele mythes is dat bepaalde vibraties soortgelijke vibraties zouden aantrekken… Dit is absoluut niet waar als het gaat om spirituele aanvallen. We zien dit meestal als iemand om hulp vraagt en vraagt wat hij moet doen als hij energetisch wordt aangevallen. Dan is het onvermijdelijk dat iemand die waarschijnlijk niet beter weet commentaar geeft en het slachtoffer van de aanvallen de schuld geeft door te zeggen dat ze haar vibratie moet verhogen omdat ze een soortgelijke vibratie aantrekt als degene die ze afgeeft. 

Eigenlijk zeggen ze dat het slachtoffer een lage vibratie moet hebben omdat ze aangevallen worden door energie met een lage vibratie. Het is dezelfde onzin als het slachtoffer van een misdrijf de schuld geven dat hij gekwetst is. Dat is gewoon niet waar. Je kunt een zeer hoge vibratie hebben en toch aangevallen worden… of misschien is het vanwege je hoge energie dat je deze problemen zult hebben, terwijl mensen met een lage vibratie in vrede zullen vegeteren en de valse indruk kunnen hebben dat het probleem hen niet aangaat.

*****

Jouw Hoge Vibraties Zijn Gewoon Aantrekkelijk

Als je een blauw-paarse aura hebt, zul je van nature lagere trillingsenergieën aantrekken om ze te transformeren. Je zult ze ook oppikken van andere mensen die ze zelf niet kunnen zuiveren. Destructieve gedachtevormen, geesten, entiteiten en laagvibrerende energieën zullen naar je toe komen voor transmutatie. Als een mot in een vlam zullen deze lagere energieën om je heen wervelen en zich aan je vastklampen als ze de kans krijgen. Het enige wat je in zo’n situatie tegen ze kunt doen is een energetische reiniging.

De reden voor je aantrekkingskracht is je zeldzaamheid. Zeer constructieve mensen zijn zeer zeldzaam in de bevolking. Je straalt een speciale vloeistof uit die op magische wijze lage energieën aantrekt. Ze willen zich voeden met die geweldige energie, of ze kunnen gestuurd worden om je van het toneel te verwijderen. Ze kunnen vele vormen aannemen, zelfs menselijke, waarbij je te maken kunt krijgen met fysieke aanvallen van geestelijk gestoorde individuen. Je paarse aura is provocerend. Afhankelijk van het type parasiet of agressor ben je dan een doelwit om uit te buiten of een doelwit van hun agressie.

Het Is Je Training

Je kunt niets over deze energieën weten tenzij je ze persoonlijk hebt ervaren en hebt ervaren hoe wreed ze kunnen zijn. Lichtwerkers, sjamanen, genezers en anderen helpen andere mensen ook door deze aanvallen zelf te ervaren, zodat ze weten hoe ze met het probleem moeten werken. Zonder persoonlijke ervaring zou dit absoluut onmogelijk zijn.

In deze situaties trekt hetzelfde niet hetzelfde aan. Je kunt een heel hoge vibratie hebben en toch aangevallen worden, misschien zelfs meer. De lagere energieën zullen naar je toe komen vanwege jouw licht.

Deze mythe is echt verderfelijk en gevaarlijk, want als iemand om hulp vraagt, zullen verwijten en schuldgevoelens hen nooit helpen en alleen maar schaden. Het slachtoffer de schuld geven en zeggen dat er iets mis is met hem of haar omdat hij of zij het slachtoffer is geworden van agressie van destructieve energieën of kwade mensen is hyenaïsme en geen manifestatie van spiritueel bewustzijn.

Zo iemand is daarentegen voorbestemd voor iets groots en zal uiteindelijk vele andere mensen helpen. Je erin verdiepen is werken voor de duistere kant en je aansluiten bij de agressor. Als zo iemand geen bedreiging zou zijn voor de duistere kant, zou hij nooit een doelwit zijn.

 

© aluska.org 2023

Vertaling: wakkeremensen.org