woensdag 5 juli 2023

Ons Geloof In Goed En Kwaad Onderzoeken ~ 5 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt

 

Ons Geloof In Goed En Kwaad Onderzoeken

Door: Kenneth Schmitt – 2 Juli 2023

Om onze eigen werkelijkheid te begrijpen, kan het nuttig zijn om te weten wat kwantumfysici weten over de structuur vande empirische wereld. Ten eerste bestaat er niet zoiets als inhoud. Alles waarvan we ons bewust zijn, bestaat aan de bron van zijn bestaan ​​uit bewuste, wervelende patronen van energie, zowel etherisch als elektromagnetisch. Dit geldt voor de atomen van ons lichaam en alle subatomaire entiteiten. Het zijn wervelende energetische uitdrukkingen van hun eigen bewuste gewaarzijn in afstemming met het bewustzijn van ons lichaam, dat een uitdrukking is van het bewustzijn dat alles creëert.

Hoewel we niet ons lichaam zijn, zijn we intiem met elkaar verbonden, zodat ons lichaam de trillingspatronen van onze gebruikelijke staat van zijn uitdrukt. We hebben geloofd dat het vlees van ons lichaam solide is, maar de structuur doordringt tot in de kleinste samenstellende delen, onthult een complexe energetische uitdrukking van triljoenen bewuste subatomaire entiteiten van licht-essentie, waarvan sommige trillen in frequenties binnen ons zintuiglijke bereik. We kunnen ze herkennen in grote aantallen wervelende patronen van energie die met lichtsnelheid bewegen, voor ons verschijnen en solide aanvoelen.

Aan de bron van alles is bewustzijn. Alles is bewust binnen zijn eigen structuur. Bewustzijn is overal, en we maken er op onze eigen manier deel van uit en in de mate die we onszelf toestaan. We hebben het bewustzijn van bijna alles genegeerd, inclusief de samenstellende entiteiten van ons eigen lichaam. We kunnen met ze communiceren en we kunnen hun vitaliteit beïnvloeden met ons eigen perspectief. Telkens wanneer we levensverbeterende gedachten en gevoelens uiten, werken de cellen en het DNA van ons lichaam op natuurlijke wijze met ons samen. Wanneer we negatief georiënteerd zijn, stralen we levensverminderende energieën uit door ons hele lichaam.

In de empirische wereld moeten we, om materie te hebben, antimaterie als een balancerende achtergrond hebben, anders zou er geen bewustzijn van materie zijn. Dat maakt dualiteit mogelijk, voor creatie en vernietiging. Deze zijn beide nodig om de uitdrukking van oneindig Zijn te bevatten binnen de grenzen van de dualistische empirische bandbreedte en polariteiten. Om op een overtuigende manier deel te nemen aan deze wereld hebben we onszelf het geloof in goed en kwaad, licht en donker en alle polariteiten opgelegd, maar we zijn niet verplicht om dit perspectief vast te houden.

We weten dat onze vitaliteit creatief en levensverbeterend is. We weten wanneer energieën destructief en levensverminderend zijn. Dit maakt deel uit van de menselijke ervaring in dualiteit. Als we ons bewustzijn willen openen voor een groter bewustzijn voorbij de dualiteit, moeten we onze aandacht afstemmen op de energetische patronen van de bron van onze vitaliteit. We kunnen dit bewustzijn opzettelijk zoeken zonder gehecht te zijn aan overtuigingen, waardoor ons innerlijke bewustzijn wordt geopend voor wat we echt kennen als levensverbeterende dankbaarheid, liefde en vreugde. Dit zijn de kwaliteiten die in ons opkomen in het oneindige bewustzijn van de Schepper. Het zijn de vibraties die ons openen voor universeel bewustzijn door ons intuïtieve vermogen.

Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org