dinsdag 11 juli 2023

De Arcturiaanse Groep: God Is Alles. God Is. Niets Anders Bestaat ~ 11 juli 2023 ~ Marilyn Raffaele


 

 De Arcturiaanse Groep

God Is Alles. God Is. Niets Anders Bestaat.

Gechanneld door: Marilyn Raffaele – 9 Juli 2023

Vrees niets in de uiterlijke scène, maar vertrouw liever dat alles een noodzakelijk onderdeel is van een zich ontvouwend Goddelijk Plan. Om de aarde opnieuw te laten weerspiegelen wie en wat ze werkelijk is, moeten de oude en dichte creaties van een driedimensionaal collectief bewustzijn oplossen in het niets waaruit ze voortkwamen.

Iedereen voelt verandering en het laat velen verward en resistent achter. Als iemand weet wat hij kan verwachten van het fundament dat hij voor zichzelf heeft gelegd, voelt hij zich veilig, zelfs als dat fundament volledig uit concepten bestaat. De meesten van jullie hebben een fundamenteel levensplan opgesteld dat voor het grootste deel heeft gewerkt. Velen van jullie ontdekken nu echter of hebben al ontdekt dat je zorgvuldig onderhouden levensplan niet meer werkt zoals het ooit deed en dat de basis die je zo zorgvuldig hebt opgebouwd van wat je dacht dat je hoogste goed was, aan het kraken is – fysiek, emotioneel , mentaal en zelfs spiritueel.

Laat vertrouwen je kracht, bescherming en gids zijn. Vertrouw erop dat ondanks de verontrustende wereldwijde en persoonlijke problemen die zich blijven voordoen, er echt een Goddelijk plan is en dat iedereen het ervaart zoals hun Hoger Zelf het nodig acht. Het is heel gemakkelijk om de waarheid intellectueel te accepteren als het leven volgens plan verloopt, maar het werkelijk geloven, accepteren en leven ervan wordt moeilijk wanneer iemands vertrouwde levensstijl en geloofssysteem begint af te brokkelen.

Vertrouwen. Geen vertrouwen in driedimensionale concepten die komen en gaan, maar een vertrouwen dat voortkomt uit de wetenschap dat alles verloopt volgens een Goddelijk Plan en dat je een Goddelijk Wezen in fysieke vorm bent die ervoor koos om te helpen. Onthoud altijd dat je Hogere Zelf altijd aanwezig is om toezicht te houden op je leven, je te begeleiden en de ervaringen naar je toe te trekken die nodig zijn voor je zielsgroei. Hoe je deze ervaringen interpreteert, hangt af van wat je in je bewustzijn als realiteit vasthoudt.

De dichte en foutieve creaties die de aarde lang hebben geregeerd, werden gecreëerd uit bewustzijnstoestanden die waren geconditioneerd met overtuigingen van dualiteit, afscheiding en twee machten. Veel van deze creaties beginnen op te lossen in de aanwezigheid van de hoogfrequente energie die nu naar de aarde stroomt, evenals van het Licht van vele hoogontwikkelde individuen die nu op aarde zijn.

Driedimensionale creaties zijn altijd tijdelijk omdat het door de geest gevormde concepten zijn zonder Goddelijke Wet om ze in stand te houden. Goddelijk Bewustzijn/God en alles wat erin belichaamd is, is oneindig en permanent, op zijn plaats gehouden door Goddelijke wet. Goddelijk Bewustzijn kent alleen zichzelf omdat HET alles is wat bestaat. Als ziekte, lijden, oorlog etc. deel zouden uitmaken van Goddelijk Bewustzijn, dan zouden ze permanent bestaan om nooit veranderd of genezen te worden.

Als je zegt dat iemand vriendelijk of liefdevol is, weet dan dat het niet de persoon is die vriendelijk of liefdevol is, maar dat Goddelijke eigenschappen door de persoon stromen. Mensen hebben van zichzelf geen intelligentie, wijsheid, gezondheid, liefde, harmonie, vrede, etc.. Dit zijn God’s-kwaliteiten belichaamd in en uitgedrukt door individuen, voor zover hun bewustzijnsstaat dit toelaat.

Degenen die volledig vanuit afgescheidenheid leven en handelen, hebben om de een of andere reden hun hart gesloten, waardoor de stroom van liefde, energie en de Goddelijke kwaliteiten in hen wordt geblokkeerd. Omdat gelijken gelijken aantrekken, trekken degenen die van een laag trillingsniveau leven soortgelijke energie aan van degenen aan de andere kant die zich ook hebben afgesloten voor liefde en energie van anderen moeten halen. Wanneer iemand die van een ernstig misdrijf wordt beschuldigd, zegt dat een stem hem heeft opgedragen dit te doen, is dat waarschijnlijk waar omdat de mens zich heeft opengesteld voor dit soort energiegehechtheid.

We brengen dit onderwerp ter sprake om geen angst te veroorzaken, want op jullie niveau van bewustzijn is het geen probleem. We willen dat jullie een duidelijk begrip hebben van hoe energie werkt. Energie probeert altijd uit te lijnen met soortgelijke energie omdat er maar EEN is en die EEN zoekt altijd eenheid, of de energie nu hoogresonerend of dicht is. Alles is energie in een staat van vibratie, of het nu hoog, snel en licht of dicht, zwaar en donker is. God is puur Licht dat niet kan worden gezien of begrepen door een beperkte menselijke geest. Naarmate een persoon zich spiritueel ontwikkelt, wordt hun energie lichter en verfijnder.

Iedereen ervaart energie, maar zij weten vaak niet wat ze voelen – een gevoel van zwaarte bij het binnengaan van bepaalde zaken (vaak bars, antiekwinkels, vuile of onverzorgde plaatsen enz.) De reden dat je wordt aangespoord om tijd door te brengen in de natuur is dat de energie van de ongerepte natuur zuiverder en van een hogere vibratie is dan op plaatsen waar menselijk denken een concept van de natuur heeft gecreëerd, hoe het er zou moeten uit zien zou moeten zijn.

De energie van kerken is door bijna iedereen gemakkelijk te voelen omdat het een groepsenergie is. Als de kerk er een is van liefde en waarheid, wil je misschien gaan zitten, een tijdje blijven en je gewoon koesteren in de energie. Als het echter een kerk is van oordeel, kritiek, rigiditeit, zonde en verdoemenis van een straffende God, wil je misschien gewoon meteen vertrekken.

Doordat de energie van de Aarde verfijnder wordt, zijn mensen gevoeliger voor de energie om zich heen. Je kunt je angstig of bevreesd voelen om geen andere reden dan dat je jezelf hebt toegestaan om je af te stemmen op de energie van het collectief of een persoon. Claim nooit enige negatieve emotie, symptoom, ziekte, probleem, etc. als zijnde persoonlijk van jou omdat deze dingen niet door God zijn verordend en daarom altijd onpersoonlijk zijn.

Als je claimt dat iets persoonlijk van jou is, wordt het van jou omdat je als belichaamd Goddelijk Bewustzijn schepper bent. Bewustzijn is de substantie van vorm en er is geen ongemanifesteerd bewustzijn. Dit betekent niet dat je iets ontkent, je verzet of doet alsof je iets niet dwars zit, maar dat je het erkent voor wat het is, niet dat je het kracht geeft.

Kerken ontstonden lang geleden voor het eerst als een manier om lijden te verlichten en om heiligdommen van genezing en rust te zijn voor een zeer verdichte wereld. Maar zoals met zoveel dingen, werd hun oorspronkelijke doel overgenomen door degenen die op zoek waren naar macht, zelfverheerlijking en financieel gewin. Veel van de huidige georganiseerde religies houden leden nog steeds gevangen in angst met valse leringen over hemel, hel, Satan en een oordelende, straffende god. Omdat de meesten van jullie levens hebben geleefd onder invloed van deze valse leringen, draag je misschien nog steeds aspecten ervan in je energieveld, waar ze nog steeds je kijk op de wereld kunnen beïnvloeden.

De enige God die er is, is je eigen Goddelijke Bewustzijn en dat van elke persoon en alle levensvormen, gezien en ongezien (Deva’s, feeën, elementalen en meer). Alles is gemaakt van éénzelfde substantie – Goddelijk Bewustzijn. De hemel is geen plaats, het is een staat van bewustzijn die een persoon voor zichzelf creëert, net als de hel.

Er blijven velen aan de andere kant die vanwege deze valse leringen blijven wachten op Jezus om hen te komen redden, sommigen wachten al eeuwen. Ze zullen lang wachten omdat geloof in hemel en hel niet bestaat in het meesterbewustzijn van Jezus. Velen van jullie werken ’s nachts met deze dierbaren, helpen hen uit de specifieke hel of het vagevuur te leiden dat hun geloofssysteem heeft gecreëerd en om zichzelf toe te staan zich te openen en ontvankelijk te worden voor de genezing, hulp, Licht en liefde die hen te wachten staat.

God is alles. God is. Niets anders bestaat. Laat alles en alles los wat je nog in je bewustzijn vasthoudt in strijd met deze waarheid. Je bent klaar.

Wij zijn de Arcturiaanse Groep 7/9/23

Kanaal: Marilyn Raffaele

Donaties zijn welkom

Vertaling: wakkeremensen.org