maandag 10 juli 2023

Een Belangrijke Fase Van Voorbereiding ~ 10 juli 2023 ~ Patricia Cota Robles

 

Een Belangrijke Fase Van Voorbereiding

Gechanneld door: Patricia Cota Robles – 7 Juli 2023

Het Hemelse gezelschap onthult dat nu Moeder Aarde veilig wordt vastgehouden in de frequenties van haar NIEUWE Zonne Realiteit met elke gebalanceerde en verhoogde Heilige Adem die de Zonen en Dochters van God belichaamd op Aarde nemen, er wonderen gebeuren. Voor de allereerste keer sinds we opgestegen zijn naar onze NIEUWE Zonne Realiteit is onze Zon weer uitgelijnd met de Ster Sirius. Elk jaar wordt deze uitlijning beschouwd als een van de belangrijkste Hemelse gebeurtenissen. Dit jaar wordt ons van Boven verteld dat deze gebeurtenis alles zal overtreffen wat de Mensheid ooit heeft meegemaakt. Met de Goddelijke Tussenkomst van onze Ik Ben Aanwezigheid en het Licht dat door de Sirius Sterrenpoort stroomt, zal de Goddelijke Alchemie die plaatsvindt in de Aardse lichamen van de Mensheid worden versneld op manieren die we nog niet eerder hebben ervaren.

Tijdens de Volle Maan op 3 juli 2023 begonnen we een instroom van Licht te ontvangen vanuit de hoogste dimensies van de Sirius Sterrenpoort. Dit is Licht dat we niet konden weerstaan op cellulair niveau vóór de Ascensie van Moeder Aarde naar de eerste frequenties van haar Zonnerealiteit. Ons wordt verteld door het Hemelse gezelschap dat deze onpeilbare instroom van Licht exponentieel zal worden versterkt tijdens de Opening van de Drie 777 Sterrenpoorten die we zullen ervaren als we op weg zijn naar de Mystieke Opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus 2023.

De Opening van de Drie 777 Sterrenpoorten zal plaatsvinden op:

7 juli 2023 = 7e maand – 7e dag – 7e jaar (2+0+2+3=7)

16 juli 2023 = 7e Maand – 7e Dag (1+6=7) – 7e Jaar

25 juli 2023 = 7e maand – 7e dag (2+5=7) – 7e jaar

Stap voor stap wordt ieders IK BEN Aanwezigheid geïnspireerd door onze Vader-Moeder God om het Licht te gebruiken dat door de hogere dimensies van de Sirius Sterrenpoort stroomt om de 5e-Dimensionale Kristallijne Structuren te ontsteken die zich binnen onze Aardse Lichamen aan het vormen zijn. We hebben het vermogen om bewust te helpen bij dit proces door ons te concentreren op onze Zelfzorg en bewust de hulp in te roepen van ons Elementaal Lichaam, onze persoonlijke Stille Wachter, Astrea de Elohim van Zuiverheid en onze Ik Ben Aanwezigheid.

Lieverd, let alsjeblieft op! Luister naar de intuïtieve innerlijke leiding van je Ik Ben Aanwezigheid. De dingen die we moeten doen om voordeel te halen uit deze ongekende kans zijn niet frivool, ze zijn BELANGRIJK. De Zelfzorg van ieder mens zal uniek zijn, afhankelijk van zijn of haar behoeften. Er zijn echter verschillende gebieden die we allemaal gemeen hebben en als we luisteren, zullen we duidelijke Innerlijke Leiding van onze IK BEN Aanwezigheid horen over hoe we deze gebieden kunnen verbeteren.

Hier zijn enkele van de vragen die we volgens het Hemelse Bedrijf aan onze Ik Ben Aanwezigheid zouden kunnen stellen als we nadenken over welke Zelfzorg het beste voor ons individueel is in deze gunstige tijd. Bijvoorbeeld:

Voedt het voedsel dat ik consumeer mijn lichaam op de meest positieve manier?

Zijn de dranken die ik drink bevorderlijk voor de gezondheid van mijn lichaam?

Gebruik ik giftige stoffen zoals recreatieve drugs, alcohol of sigaretten op een manier die een negatieve invloed heeft op mijn lichaam en geest?

Krijg ik genoeg slaap?

Breng ik tijd door in de natuur?

Neem ik de tijd om naar mooie muziek te luisteren?

Breng ik tijd door met mijn geliefden?

Ik Lach, speel ik en heb ik elke dag een bepaalde tijd lief?

Ben ik elke dag aan het mediteren en tijd aan het doorbrengen met God, de Bron van Al Dat Is?

En adem ik mijn nieuw gebalanceerde en verhoogde Heilige Adem bewust in gedurende de dag?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die je aan je IK BEN Aanwezigheid zou willen stellen, maar sta open voor alle andere Begeleiding die je intuïtief zou kunnen ontvangen met betrekking tot je persoonlijke Zelfzorg. Onthoud, Kosmische momenten komen en Kosmische momenten gaan. Alsjeblieft, laat dit Komische Moment niet aan je voorbij gaan.

Als je intuïtieve innerlijke leiding je aanspoort om extra hulp te zoeken bij je Zelfzorg, dan willen wij bij Era of Peace graag informatie delen over deze krachtige hulpmiddelen om te zien of het met je resoneert.

KRACHTIGE TOOLS VOOR KRACHTIGE TIJDEN

Onze Aardse Lichamen zijn instrumenteel in het facet van het Goddelijke Plan waartoe we nu geroepen zijn. Die Missie is het activeren van de latente vermogens binnen onze Twaalf 5e-Dimensionale Kristallijne Zonnestrengen van DNA. Onze fysieke, etherische, mentale en emotionele lichamen bestaan letterlijk uit multidimensionale technologie. In het nieuwe paradigma dat we aan het Cocreëren zijn met de hulp van onze Vader-Moeder God en het Hemelse gezelschap, is het belangrijk dat we het vermogen hebben om ruimte in ons lichaam te houden voor de hoogste trillingsfrequenties.

Om dit te doen moeten we consequent aandacht besteden aan wie we op elk moment ZIJN door onze gedachten, woorden, handelingen en gevoelens. Ieder van ons heeft al de vaardigheid, wijsheid, kennis, kracht en moed die we nodig hebben om God Zegevierend te slagen in de Missie die we vrijwillig hebben volbracht. We hoeven alleen maar naar ons Hart te luisteren en te reageren volgens de intuïtieve Innerlijke Leiding van onze IK BEN Aanwezigheid.

Met de verschuiving van Bewustzijn waar we nu middenin zitten, zijn we in staat om hogere Zonnefrequenties van Licht te weerstaan dan we ooit hebben ervaren via de Portalen van de Sirius Sterrenpoorten. Onze Ik Ben Aanwezigheid is zich volledig bewust van wat er op dit moment gebeurt en neemt volledig deel aan dit levenstransformerende proces. De volgende stap in de versnelling van de Goddelijke Alchemie in onze Aardse Lichamen omvat het herkalibreren van ons zenuwstelsel, onze chakra’s, onze acupunctuurmeridianen en onze acupunctuurdrukpunten, zodat we veilig de gloednieuwe frequenties van 5e-Dimensionaal Kristallijn ZONLICHT kunnen assimileren die in kracht toenemen en Moeder Aarde dag na dag baden.

Terwijl we het hoger dimensionale Zonnelicht dat door de Sirius Sterrenpoorten stroomt veilig assimileren, wordt de vibratiegraad van onze Aardse Lichamen versneld. Deze versnelling stelt ons Elementale Lichaam in staat om de overgebleven gemuteerde stoffen die onze koolstofcellen vervuilen naar de oppervlakte te duwen om terug getransmuteerd te worden in Licht. Dit noodzakelijke proces veroorzaakt vaak stress en soms gevoelens van verwarring en angst. Onze IK BEN Aanwezigheid zal ons nooit meer geven dan we aankunnen, maar we krijgen vaak het maximum dat we aankunnen zodat we sneller door het proces gaan.

Patricia Cota Robles

Vertaling: wakkeremensen.org