vrijdag 14 juli 2023

Dingen zijn echt aan het opwarmen ~ 14 juli 2023 ~ James Gilliland

Dingen zijn echt aan het opwarmen

Door: James Gilliland – 12 Juli 2023

Dingen zijn echt aan het opwarmen. Letterlijk. De zon hamert erop los. Schumann-resonantie is overal. Vreemde instroom van energie die de velden van de Aarde binnenkomt. Ufo’s verschijnen wereldwijd met negatieve ET’s en hun voertuigen vallen uit de lucht. De weerpatronen zijn te gek, we leven in spannende tijden. Volgens de laatste flauwe stroom zeggen legacy-media nu dat de laatste Biden-peilingen verwoestend zijn, democratische kiezers mogen hem niet eens. 

Aan de licht kant hebben de Bidens meer gedaan om de extreme corruptie in de politiek aan het licht te brengen nu de bewapende agentschappen hen niet langer kunnen dekken. Dit moet Kabuki-theater zijn om kritisch denkende, onderzoekende en morele gehandicapten wakker te schudden. De maskers komen allemaal snel naar beneden.

Er zit geen hek meer. De werelden gaan steeds verder uit elkaar. Degenen in de opwaartse spiraal die ervoor kiezen om een spiritueel leven te leiden in dienstbaarheid, levend in harmonie met elkaar en de natuur, degenen die zijn afgestemd op de Universele Wet, manifesteren die realiteit snel. Degenen die in de neerwaartse spiraal zitten en kiezen voor verdeeldheid, hebzucht, zelfbediening, anderen ontkrachten die buiten de Universele Wet handelen, hun karma wordt versterkt en versneld. 

Hun wereld stort in. Niets kan verborgen blijven, tirannie is niet frequentiespecifiek voor de ascensie van de Aarde of de binnenkomende energieën uit de hogere dimensies. De planetaire bevrijding van tirannie is een multidimensionale gebeurtenis. Daarom is jullie lucht gevuld met schepen. De doofpotaffaire is voorbij, onthulling zal uit de lucht komen, niet via het leger of politici. Laat je niet afleiden door de aanstellers, shills en opportunisten. Wat gaat het leger zeggen, op het gevaar af mezelf te herhalen?

“We hebben absoluut geen controle over ons luchtruim, negatieve buitenaardse wezens komen en gaan wanneer ze willen. Ze ontvoeren onze mensen, experimenteren met ze, maken sommigen tot slaaf en in het ergste geval gebruiken ze ze als voedselbron. We hebben echter wel geweldige technologieën van ze gekregen in de handel en de politici zullen gewoon doen wat we ze vertellen. Trouwens sorry voor al het dodelijke geweld om dit te verdoezelen.

Ufologie is altijd een gecontroleerd verhaal geweest. Nu meer dan ooit. In het belang van de nationale veiligheid is het verstandig om je aan te sluiten bij de welwillenden, eerlijk te zijn en hen te laten helpen.

Voor sommigen gaat het zo snel dat het moeilijk bij te houden is. Er is een constant loslaten, het loslaten van het verleden, vertrouwen op het goddelijke plan. Velen hebben gevraagd waarom dit zo lang duurt. Nu vragen ze, hoe houd ik het vol. Het is erg belangrijk om duidelijk te krijgen waar je naartoe gaat en wat je wilt ervaren. Concentreer je op wat je wilt, niet op wat je niet wilt. Zorgen, angst, oordelen zijn allemaal vormen van gebed. We leven in een As You Wish-universum. 

We magnetiseren mensen en gebeurtenissen naar ons toe volgens ons bewustzijn. Dit is niet om al het kwaad en acties tegen de Universele Wet af te wijzen. We moeten ons deel doen in het proces van ontwaken en genezing. Het oude gezegde, kwaad blijft bestaan als goede mannen/vrouwen niets doen, is vandaag net zo waar als in het verleden. Tijd om daar een licht op te werpen.

In deze snelle tijden zullen we moeten vertragen, mediteren, in de natuur wandelen, wat bomen planten en tuinen aanleggen. Doe je schoenen uit en kalibreer opnieuw met de Aarde. We moeten een bron van zoet water hebben. Onderzoek en test het. Eet zo dicht mogelijk bij de natuur, blijf weg van bewerkte voedingsmiddelen. Zoek een oefening zoals Yi Gong, Chi Gong, Yoga. Raak niet verstrikt in aanbidding, vooral niet uiterlijk, God/Schepper/Grote Geest is en is altijd van binnen geweest. 

Er zijn veel leraren die op zoek zijn naar acceptatie en goedkeuring die het individu ontkrachten. Werk samen met degenen die je in staat stellen om je eigen persoonlijke God/Schepper/Groot te maken, Geestelijke verbinding en leef volgens de Universele Wet. Universele vrede, broeder-/zusterliefde, individuele vrijheid en welvaart voor iedereen is de universele wet. De multidimensionale planetaire bevrijders leven ernaar.

Het ga jullie goed en Godspeed,

James Gilliland

www.eceti.org
www.bbsradio.com
Eceti Stargate Official Rumble, Youtube, Viemo
Ecetistargate-tv.

Vertaling: wakkeremensen.org