maandag 10 juli 2023

“In een poging het anderen naar de zin te maken, negeerden velen van jullie hun gevoelens om aan eisen te voldoen en een oordeel te vermijden”~ 10 juli 2023 ~ Ann Albers

 

“In een poging het anderen naar de zin te maken, negeerden velen van jullie hun gevoelens om aan eisen te voldoen en een oordeel te vermijden”.

Gechanneld door: Ann Albers – 8 Juli 2023

Dierbare vrienden, we houden heel veel van jullie,

Velen van jullie op deze lijst hebben onlangs Onafhankelijkheidsdag gevierd – een dag waarop jullie je vrijheid erkennen.

Hier in de hemel, voor je geboorte, wist je dat je vrij was en altijd zou zijn. Je wist dat het niet uitmaakte in welke familie je incarneerde of binnen welke administratie je leefde, je zou vrij zijn. Je wist dat je vrij zou zijn om te denken wat je wilde en dat je vrij zou zijn om je op elke realiteit af te stemmen. Je wist dat je in een hoge vibratie zelfs vrij zou zijn van diegenen die je in de fysieke wereld hun wil zouden proberen op te leggen.

In de verre toekomst zullen ouders hun kinderen opvoeden om zich de vibrationele realiteit te herinneren en daarnaar te handelen. De meesten van jullie werden echter opgevoed door hen die vergaten en in hun vergetenheid leerden ze jullie dat je onderworpen was aan de meningen, ideeën en oordelen van anderen om je heen. In een poging het anderen naar de zin te maken, negeerden velen van jullie hun gevoelens om aan eisen te voldoen en een oordeel te vermijden. Nu maken jullie opnieuw contact met je innerlijke leiding, vertrouwen jullie meer op je gevoelens en gunnen jullie jezelf de vrijheid die altijd bij je ziel heeft gehoord.

Het concept van dienstbaar zijn aan de acties en keuzes van anderen komt uit het derde-dimensionale model van de werkelijkheid. Als iemand tegen je opbotst, voel je dat. Als iemand boze woorden naar je richt, lokt je conditionering een reactie uit. Maar voordat deze dingen in de 3D-wereld gebeurden, was de onzichtbare wereld van energie al aan het werk.

Je kunt tegen ons zeggen, heel nauwkeurig en heftig, “Ik hou niet van boze mensen! Ik wil niet dat ze in mijn leven!” en, in je boze vibratie, trek meer van hen recht op je af. Of je kunt zeggen, heel nauwkeurig en vreedzaam, “Ik hou van mensen die zich gedragen en vriendelijk en hoffelijk zijn. Het is zo’n vreugde om verbinding met hen te hebben.” Je begint vriendelijke mensen aan te trekken, zelfs als je denkt aan en je afstemt op de geweldige mensen die je vandaag hebt ontmoet of kent.

Soms concentreer je je zo op situaties die je liever niet meemaakt, dat je je er meteen op afstemt. “Ik ben alleen. Ik ben alleen. Ik ben alleen. Ik wil een partner. Ik ben alleen. Ik ben alleen. Ik ben alleen.” Hoewel je de waarheid spreekt, neemt je focus op het alleen zijn meer tijd in beslag dan de heerlijke realiteit van het hebben van de gewenste partner. In dit scenario ben je niet afgestemd op de vibratie van de gewenste partner. In plaats daarvan heb je jezelf afgestemd op de toestand van alleen zijn, waardoor je deze toestand verder versterkt.

Verander je verhaal een beetje en je kunt je vibratie veranderen. “Ik kijk zo uit naar mijn perfecte partner. Ik kijk er zo naar uit om al mijn liefde te delen. Ik kan niet wachten om te genieten van de dingen die we samen zullen doen. Ik hou van het gevoel van liefde. Ik ben nu verliefd op de liefde!” Kijk wat er begint te verschijnen in deze focus.

“Ik weet niet waar het geld vandaan gaat komen. Ik weet niet hoe ik eraan moet komen. Ik haat het om altijd te worstelen. Goh, het zal fijn zijn om me beter te voelen als het geld komt. Ik denk dat dat altijd zo is. Ik denk dat ik een redelijk goed leven heb. Vandaag is oké. God komt er wel doorheen. Ik denk dat ik ga lunchen. Lunch is goed. Daar kan ik tenminste van genieten.” In dit geval heb je je focus verlegd naar een overvloedige vibratie, dus er zal meer komen. De lunch zal je meer geld opleveren omdat je het onderwerp van een heerlijke lunch hebt gebruikt om je vibratie te verschuiven naar een van overvloed.

“Waar gaat het heen met de wereld? Ik kan niet geloven hoe gek mensen zich gedragen. Ik werd net voor de zoveelste keer afgesneden in het verkeer. Vroeger was alles eenvoudiger.” Tot nu toe voelt dit waar, maar je kunt verschuiven naar iets beters. “Er zijn goede mensen in de wereld. Ik ken er zoveel die proberen er een betere plek van te maken. Ik probeer van mijn wereld een betere plek te maken. Ik ben graag mezelf. Ik ben tenminste niet degene die mensen afsnijdt in het verkeer! Gelach. Nou, ik ga dit vandaag niet allemaal oplossen. Ik hoef niet alles op te lossen. Hoe gelukkiger ik ben, hoe beter ik mijn wereld maak. Wow, ik voel me beter.” Als je deze trein van goed-voelende gedachten volgt, creëer je een betere ervaring van de wereld door je af te stemmen op een gelukkiger vibratie.

Je kunt je afstemmen op een feitelijke realiteit waar je van geniet en zo het goede aantrekken of toelaten. Je kunt je afstemmen op een denkbeeldige realiteit die je prettig vindt en zo het goede aantrekken of toelaten. Je kunt je afstemmen op een feitelijke realiteit waar je niet om geeft (of op een realiteit die je je inbeeldt) en zo het goede voor je blokkeren. Je bent vrij.

Het goede stroomt altijd, geliefden. Liefde stroomt altijd – voor altijd in een constante stroom. Je kunt je gevoelens vrij afstemmen op die stroom van goedheid of je kunt hem negeren en iets anders ervaren. Hoe dan ook, je bent altijd vrij.

Kies hier en nu een gedachte waardoor je je goed voelt. Haal nu adem. Koester je in de goede gevoelens. Blijf daar 20 tot 30 seconden.

Je hebt zojuist je vrijheid om te kiezen uitgeoefend. Je hebt zojuist het hele universum in beweging gezet om aan te trekken wat je wilt. Je hebt zojuist je koers verlegd naar een betere realiteit.

Zo eenvoudig is het echt. Je bent echt zo vrij.

God Zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org