zondag 16 juli 2023

Onze kwaliteit van leven kiezen en ervaren ~ 16 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt


Onze kwaliteit van leven kiezen en ervaren

Door: Kenneth Schmitt – 14 Juli 2023

Ik heb vandaag een fascinerend persoon ontmoet. Hij was een soort bedelaar, maar hij had geen bedelnap en hij stond lang en zelfverzekerd. Hij vroeg om niets, maar zijn aanwezigheid sprak. Door het licht in zijn ogen wist ik meteen wie hij was. Hij koos ervoor om voor de plaatselijke natuurvoedingswinkel te gaan staan, zoals bedelaars soms doen. Sommigen van hen spelen muziek, sommigen entertainen en sommigen zijn gewoon wanhopig. Hij was gewoon zichzelf. Hij wilde hartbewuste mensen ontmoeten die onbevreesd zijn, hem herkennen en ontroerd zijn om te praten. Hij wilde elke persoon die langs loopt beïnvloeden met de psychische uitdaging voor hen om hun staat van zijn te realiseren.

Dit is ook onze uitdaging. Wat voor soort energie drukken we uit in elk moment? Zijn wij ons ervan bewust? Een stap zetten naar verlichting houdt in dat we alles over onszelf accepteren en de angsten beseffen die onze zelfbeperkende overtuigingen hebben gecreëerd. We hebben onszelf toegestaan om situaties van angst en intimidatie te creëren. Na onderzoek kunnen we begrijpen dat ze geen basis hebben buiten ons eigen bewustzijn. Door onze aandacht en emotionele trillingsuitlijning hebben we angst en negativiteit toegestaan onze staat van zijn binnen te komen, het bewustzijn van ons hart-bewustzijn afsluitend en negativiteit uitnodigend in onze ervaring.

Zonder hartbewustzijn zijn we onderworpen aan egobewustzijn, dat redeneert en overdenkt op basis van zijn geschiedenis, herinneringen en logica, maar niets diep weet. Het staat constant onder stress en angst voor het onbekende en voor beëindiging. We hoeven ons niet te onderwerpen aan armoede, angst en gevoelens van afgescheidenheid van anderen. Deze aandoeningen komen allemaal voort uit onze beperkende overtuigingen over onszelf en kunnen worden opgelost door opzettelijk bewustzijn en ons verlangen om ons hartbewustzijn te kennen en te voelen door middel van onze intuïtie.

We hebben de keuze gekregen om onze creatieve essentie te gebruiken op welke manier we maar willen en ons voorstellen, gewoon door de polariteit en vibrerende aanwezigheid van onze gedachten en emoties. Op elk moment creëren we onze ervaringen door de manier waarop we zijn, mentaal en emotioneel. Onze ervaringen hebben ons geleerd alles te weten over de energetische patronen van de dualistische, empirische wereld. We kunnen ze allemaal herkennen en we weten welke we willen ervaren. Door ervoor te kiezen om opzettelijk te leven in de energieën waar we van houden, ervaren we niet langer die waar we niet bij stilstaan. Ook al gebeuren ze voor anderen om ons heen, ze verdwijnen uit ons leven.

Auteur: Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org