dinsdag 11 juli 2023

TRANSFORMATIE, ONTGIFTING EN KLEDING ~ Maxim Lazet


TRANSFORMATIE, ONTGIFTING EN KLEDING

20 jaar geleden toen ik net op mijn spirituele pad was gestapt, had ik voortdurend last van vervelende, lichamelijke ontgifting. Ik weet dat aan transformatieprocessen en dat was deels waar. Ik kon merken dat de ontgifting in de dagen voorafgaand aan aurareadings toenam, en erna weer afnam. De lage frequenties van traumatische, vorige levens kwamen dan naar de oppervlakte in mijn energieveld om losgelaten te worden, maar bleven altijd een paar dagen aanwezig totdat ze volledig verdwenen waren, en zowel mijn energieveld als mijn fysieke lichaam waren dan bezig zich te ontdoen van de toxische effecten van de lage frequenties.

Pas enkele jaren later kwam ik erachter dat de ontgifting niet alleen maar door processen kwam, maar sterk toenam door het type kleding dat ik droeg. Mijn lichaam bleek hier allergisch op te reageren. Ik droeg in die tijd veel synthetische kleding, zoals sportshirts, met name van polyester, en daar bleek mijn lichaam helemaal niet blij mee te zijn. Ik had echter geen idee, en stuitte destijds helaas niet op de informatie dat synthetische kleding eigenlijk helemaal niet goed is voor je lichaam om te dragen, vooral op de romp. Zonder actieve transformatieprocessen viel de allergische reactie nog wel mee, maar wanneer ik wel aan het processen was, leek het alsof er een laagfrequente interactie ontstond tussen de naar de oppervlakte gekomen trauma energie en het polyester, waardoor de ontgiftingsverschijnselen onnodig met een factor 5 toenamen.

Voor de meesten die dit lezen is het natuurlijk allang een vanzelfsprekendheid. Draag zoveel mogelijk natuurlijke, en liefst organische, biologische kleding. Maar voor degenen die hier nog niet bekend mee zijn, doe er je voordeel mee. Sinds ik hierover leerde, ben ik alleen nog maar katoen, linnen en wol gaan dragen, maar vooral katoen, en dat scheelde dus enorm in de ontgiftingsverschijnselen. Nu ons lichaam aan het kristalliseren is, neemt het belang van het dragen van de juiste kleding natuurlijk flink toe, en kan het dragen van synthetische kleding echt frequentieverlagend werken. Ik ben er zeker van dat in een toekomstige 5-dimensionale wereld de industrie van synthetische kleding zal ophouden te bestaan. Linnen voelt voor mij het best, en als ik een afgezonderd yogi bestaan zou hebben geleid dit leven, zou ik waarschijnlijk alleen linnen hebben gedragen.

Ik stuitte onlangs op onderstaande informatie, die hier een mooie bevestiging op geeft. Ik weet niet of ik er helemaal in mee kan gaan, maar zeker de grote lijnen.

“In 2003 werd er een onderzoek gedaan door een Joodse arts, Heidi Yellen, naar de frequenties van stoffen. Volgens dit onderzoek heeft het menselijk lichaam een kenmerkende frequentie van 100, en biologisch katoen is hetzelfde - 100. Het onderzoek toonde aan dat als het getal lager is dan 100, het lichaam wordt belast. Een ziek, bijna dood persoon heeft een frequentie van ongeveer 15, en dat is waar polyester, rayon en zijde zich registreren. Niet-biologische katoen registreert een signatuurfrequentie van ongeveer 70. Als de stof echter een hogere frequentie heeft, geeft het energie aan het lichaam. Dit is waar linnen als superstof om de hoek komt kijken. Het heeft een frequentie van 5.000. Wol is ook 5.000, maar wanneer het met linnen wordt gemengd, heffen de frequenties elkaar op en dalen ze naar nul. Zelfs het dragen van een wollen trui over een linnen outfit in een onderzoek deed het elektrische veld instorten. De reden hiervoor zou kunnen zijn dat het energieveld van wol van links naar rechts stroomt, terwijl dat van linnen in de tegenovergestelde richting stroomt, van rechts naar links..." - Whole Health, door Mark Mincolla Ph.D.”

Met liefde,
Maxim