maandag 10 juli 2023

Jouw Innerlijke Wezen Als Je Grootste Hulpbron ~ 10 juli 2023 ~ Owen Waters

Jouw Innerlijke Wezen Als Je Grootste Hulpbron

Door: Owen Waters – 9 Juli 2023

Jouw innerlijke wezen – je ziel of hogere zelf – is niet iets dat je hebt. Het is wat je bent.

Je volledige bewustzijn is je innerlijke wezen. Alle zogenaamde delen van je geest – de bewuste, de onderbewuste en de bovenbewuste delen – zijn allemaal facetten van je ene, volledige bewustzijn, je innerlijke wezen. Je bewuste geest is het resultaat van het feit dat je innerlijke wezen de aandacht richt op de buitenwereld via je fysieke hersenen en zintuigen.

Wanneer je in plaats daarvan je aandacht van de buitenwereld naar de binnenwereld richt, krijg je toegang tot de bronnen van je innerlijke wezen. Je innerlijke wezen bezit alle wijsheid, begrip en kracht die je ooit nodig zult hebben. Het is jouw ultieme, persoonlijke hulpbron. Je innerlijke wezen is ook je verbinding met het universum en met het bewustzijn achter al het leven, Oneindig Zijn.

Als je denkt dat je je leven leidt als een artiest op het podium, dan is je innerlijke wezen als de backstage-technicus die ervoor zorgt dat je optreden alle ondersteuning krijgt die nodig is om alles op het juiste moment te laten gebeuren.

De hoeveelheid kennis en wijsheid die in jou beschikbaar is, is onbeperkt. Om er toegang toe te krijgen, hoef je alleen maar de intentie te maken om naar binnen te gaan en het te vinden.

Jouw onderbewustzijn bestuurt al je biologische systemen zonder bewuste inspanning van jouw kant. Als je erover nadenkt, weet het onderbewustzijn van een mier zelfs meer over biochemie dan de toonaangevende wetenschappers van vandaag.

Jouw innerlijke wezen weet nog meer; in feite alles over alles waar je iets over wilt weten. De kunst is om de vraag te stellen en vervolgens je bewuste geest voldoende stil te krijgen om het antwoord te horen.

Wanneer je je bewust wordt van de ware aard van je innerlijke wezen en zijn bronnen van wijsheid, begrip en kracht, begin je veel van de vroegere beperkingen van je groei op te lossen.

De sleutel om je menselijk potentieel tot uitdrukking te brengen, is te weten dat alle potentieel in jou ligt en dat je alleen een extern kanaal hoeft te openen om dat onbeperkte potentieel de wereld in te laten stromen.

De kracht zit binnen. Om krachtig te worden, hoef je niet iets nieuws te worden. Je hoeft je alleen maar te realiseren dat je die kracht al in je hebt en laat dan dat oneindige innerlijke potentieel in je leven stromen.

Om je gevoel van bewust contact met je innerlijke wezen te ontwikkelen, moet je het zien als een manier om een partnerschap aan te gaan met het levensproject. Wees bereid om je innerlijke wezen te peilen voor feedback over alledaagse beslissingen. Het heeft een bredere kijk op de energieën van het leven dan je fysieke geest, dus dit is een partnerschap dat enorme voordelen oplevert voor gelukkige, veilige en productieve ervaringen.

De grote vraag is, van alle technieken van spiritueel ontwaken die zulke innerlijke leiding mogelijk zouden kunnen maken, welke zijn het meest effectief en het gemakkelijkst uit te voeren? En hoe kunnen ze worden gecombineerd voor het beste effect bij het aangaan van dagelijkse uitdagingen?

Die vragen worden beantwoord in mijn nieuwste e-book, Soul Inspiration: Unleash the Power of Your Higher Consciousness to Dissolve Problems and Create a Better Life.

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org