maandag 10 juli 2023

Aartsengel Michaël: Kosmische golven ~ Kerstin Eriksson

Ik ben Michael en ik zal spreken over iets dat goed is om je bewust van te zijn.
Fluktuaties, golven, een verandering van licht?
Maak je geen zorgen!
Misschien zijn dit woorden waarover je hebt gelezen? Luisteren naar?
Het is ok! Maar luister naar me!
Alsjeblieft!
Wat er ook komt, jij bent er klaar voor!
Oh ja!
Wat er ook komt, het is een bonus! Een hele goede! En zoals ik al zei, maak je geen zorgen. Je bent een lichtwerker en ik ben zo trots op je!
Je bent hier op aarde in een menselijk lichaam en het is niet de eerste keer! Oh nee, jullie zijn oude zielen en jullie hebben jezelf uit je eigen harde schaal gekerfd.
Je diepe kennis maakt je lichter! Je kunt bijna vliegen!
En jij hebt ook vleugels!
De meesten van jullie zijn verbonden met de adelaarsstam van de Pleiaden, maar in feite zijn we overal.
Sananda heeft je al lang verzameld. Je prikkels geven en je wakker schudden gedurende vele eeuwen, en meer terugkerend in de laatste decennia.
Dit betekent dat je actief moet zijn in het leren over je vleugels!
Vraag in je dagelijkse gebed om je beschermengel om je te laten zien!
Met het perspectief van een vogel, een adelaar, verbreed je je horizon. En we zullen elkaar daar ontmoeten voor een hogere opleiding voor de liefde voor Moeder Aarde.
Ze heeft haar geliefde Lichtwerkers nodig om te begrijpen wie je werkelijk bent. Je bent niet alleen een mens. Je bent zoveel meer. Je maakt bijvoorbeeld deel uit van het Dierenrijk.
Dit is het moment om al je tools echt ter harte te nemen en ze voor eens en voor altijd te leren kennen.
Met tools bedoel ik het hogere zintuig dat jij als Lichtwerker hebt. Je hebt er allemaal verschillende sets van. Je wordt ermee geboren. Sommigen van jullie moeten nog voor hen ontwaken, anderen beginnen hun bestaan ​​te beseffen. En anderen kennen ze al tientallen jaren.
Nog steeds. Sommigen van jullie die het al vele jaren weten, hebben ze weggewuifd als "zou het echt waar kunnen zijn?" Heb ik zo'n gave, denk je, of is het misschien iets moeilijks waar ik niet op in moet gaan?
Welnu, ik ben hier om u te helpen met elke vraag of gedachte hierover die u zou kunnen hebben! Vraag me gewoon!
Je bent zoveel meer dan je denkt. Ik zie jullie als gigantische bomen.
Je hebt diepe wortels. En ik zie dat je een hoge en sterke stam hebt, en dan takken die hoog in de lucht en in het universum reiken.
Op elk van deze niveaus heb je galactische vrienden die altijd met je samenwerken, jij bent erbij betrokken! In teams!
Ik zou graag willen dat je je team nu leert kennen!
Ik zou graag willen dat u begrijpt dat uw "boom" een communicatietoren is! Dat schijnt werkelijk in uw individuele licht!
De volheid van je Lichtwerker Harttaak leren kennen is essentieel voor jou. Maar je bent er klaar voor! Je staat echt klaar voor jezelf, en het team dat je vertegenwoordigt!
Dus ik wil dat je heel trots op jezelf bent! En we zijn je eeuwig dankbaar voor je belangrijke werk dat je duizenden jaren hebt gedaan om hier te zijn op dit moment in de geschiedenis van de aarde.
Je team wacht op jou, om ze te herkennen, om ze te leren kennen.
Alle communicatie gaat door je hart. De communicatie draait om liefde en respect voor alle levenden. Als u nog iets opmerkt, leer dit dan onmiddellijk te negeren.
Je zult leren! En wij zijn bij jou!
Ik houd van je,
Michaël

**Kanaal: Kerstin Eriksson