maandag 10 juli 2023

De Gabriël-boodschappen: “De Innerlijke Geest Die Naar Buiten Werkt In Je Leven Is De Enige Plek…..10 juli 2023 ~ Shanta Gabriel

De Gabriël-boodschappen:

De Innerlijke Geest Die Naar Buiten Werkt In Je Leven Is De Enige Plek Om Stabiliteit Te Vinden In Deze Veranderende Tijden.”

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 9 Juli 2023

Je hebt ontdekt dat je wereld aan het versnellen is. Je kunt zelfs een gevoel van hectische activiteit hebben zonder een gevoel van voldoening. Je merkt dat je op zoek bent naar betekenis in alles wat je doet als het niet genoeg voelt.

De waarheid is dat er een toename is in de frequenties van de Aarde. Hierdoor ervaren mensen een verschuiving in bewustzijn die hun zoektocht naar betekenis aanmoedigt in alles wat ze doen. En Universeel Bewustzijn is nu gemakkelijker beschikbaar voor iedereen die zoekt dan ooit tevoren. Deze toename van energie zorgt ook voor grote en snelle veranderingen in de wereld om je heen. Er is meer informatie beschikbaar, enorme aardveranderingen, zoals aardbevingen, tornado’s, branden en orkanen, lijken vaker voor te komen, en het weefsel van het sociale, politieke en gezinsleven lijkt te zijn verschoven naar onbekende gebieden.



Al deze gebeurtenissen zijn in de wereld van de schijn, de wereld buiten jezelf. Ze wijzen erop dat je niet meer naar je buitenwereld kunt kijken om je een gevoel van stabiliteit te geven. Je moet bij jezelf terugkomen en dat stille punt van vrede, harmonie en wijsheid in jezelf vinden. Dit is de enige plaats van stabiliteit in deze veranderende tijden.

Binnenin jou is er een plek van zo’n Vrede dat je daar totaal kunt ontspannen en het je wezen kunt laten doordringen. In jou wordt de Waarheid en Vreugde en betekenis gevonden die je tevergeefs hebt gezocht in de wereld buiten jezelf. Kom nu en sta jezelf toe deze plek van binnen te ervaren, waar je vrij kunt zijn om gewoon te zijn. Het is zo dichtbij als je adem. En het is met je adem, en de kracht van je gedachten en verbeeldingskracht, dat je je Hogere Zelf en je verbinding met het Goddelijke kunt beginnen te ervaren.

Oefening:

Haal een paar keer diep en centrerend adem. Breng je aandacht naar de plek net onder je navel en stel je voor dat je in een heel vredige tuin bent beland. Je kunt van deze tuin de mooiste plek maken die je ooit hebt gezien. Creëer stromende beekjes en vredige vijvers, bloemen en schaduwrijke bomen. Maak er een plek van waar je steeds weer naar terug wilt komen. Sta jezelf toe om te ontspannen en de rust en schoonheid van deze tuin in je op te nemen. Geef jezelf de tijd om je beschermengel en je Hogere Zelf te ontmoeten om alle wijsheid, begeleiding en liefde te ontvangen die je nodig hebt.

Het kan wat oefening vergen om deze vredige plek in jezelf te vinden, maar na slechts een paar evenwichtige ademhalingen zal het niet lang meer duren voordat je er moeiteloos naar toe kunt gaan. Wanneer je jezelf deze tijd van stilte gunt, zul je merken dat je buitenwereld niet de kracht zal hebben om je weg te trekken van deze stille plek van vrede. Dit is echte stabiliteit. Het is vanuit dit stille punt van binnen dat je in staat zult zijn om in deze tijd van verandering te leven en je niet alleen of verlaten te voelen. Je zult in staat zijn om diep contact te maken met de ondersteuning die je nodig hebt.

Als een wiel waarvan de spaken heel snel lijken te draaien, maar waarvan het midden een stille beweging heeft die alle schakels eromheen verbindt, zal deze revolutie van stilte in jou je uiterlijke wereld transformeren in een wereld van Harmonie, Liefde en Vrede.

Vergeet niet om deze stilte te vragen. Als je je er toe aangetrokken voelt, vraag dan naar de ervaring van een vredige tuin. Vraag vooral om je persoonlijke verbinding met de Bron van al het leven. Het begint allemaal bij jezelf, bij je gedachten en bij de evenwichtige ademhaling die je verbindende schakel is. Het is er allemaal voor je als je jezelf maar de tijd gunt.

Denk aan je bericht van Aartsengel Gabriël vandaag:

De Innerlijke Geest die naar buiten werkt in je leven is de enige plek om stabiliteit te vinden in deze veranderende tijden.

Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël

ShantaGabriel.com

Vertaling: wakkeremensen.org