zondag 9 juli 2023

Nicky Hamid: Een woord over de Duistere Agenda ~ 9 juli 2023

Nicky Hamid: Een woord over de Duistere Agenda

Door: Nicky Hamid – 8 juli 2023

Bij de Hemelpoort

Een woord over de Duistere Agenda – Flitsen van “kwaad”.

Lichtwerkers en zelfs Wegwijzers zijn geneigd om externe krachten te negeren of zelfs te ontkennen die spelen en enige heerschappij hebben over de wonden van de Ziel waar elementen van angst huizen.

Het is gebruikelijk om zulke gebeurtenissen toe te schrijven aan de weerspiegeling van het zelf, maar ik vraag je of er enige reden is om te geloven dat het altijd van jou is of een weerspiegeling van jou? Beweer je dat wat jou als kind ook is overkomen, het jouw schuld is?

In de Waarheid van de Onschuld van jou als prachtige HUman, vleesgeworden Liefde en Kind van God, word je verondersteld het te blijven bezitten als het jouwe voordat je het oplost.

Wie ben JIJ?

LIEFDE en LICHT gaan samen, ze zijn onafscheidelijk en HET bestaat als een hiërarchie van fijnere, en fijnere, en fijnere vibratie, amplitude, snelheid en versnelling (dimensies als je wilt).

“Duistere agenda” ligt op de loer in de “neutraliteit”van Ziel “Schaduw” wonden.

Ja, we kunnen de “duisternis” niet negeren.

Het MOET zich openbaren waar Liefde en Hoger LICHT (frequenties) verblijven.

Velen van jullie voelen, zien, ervaren het als naar buiten komend (bijv. als een groteske flits) door een gezicht van iemand, recht naar je toe. En het gaat er niet om wat de ander perse is. Het gaat om de schaduwentiteiten die macht vasthouden in hun auraveld en zich onbewust voeden met hun angsten.

We geven het gewoon geen energie behalve om het te verdrijven met het LICHT van ons zien en herkennen ervan.

Zodra een schaduw (duisternis) is blootgelegd en het LICHT in je Onschuld, Liefde en Moed (Kracht) erop staat, MOET het zich terugtrekken of opbranden in het Vuur van God (en CHRISTUS LICHT), zo simpel is het.

NAAR DE ENE

Blijf Stralen

Ik hou zo van jullie

*********************

Wanneer je de “Poort” nadert zul je uitgedaagd worden. Jouw Licht, jouw Aanwezigheid zal verschijnen in iemand die alles in het werk zal stellen om je op je knieën te krijgen in zelftwijfel, machteloosheid en slachtofferschap.

Het is zo belangrijk dat je je bewust wordt van het LICHT dat je draagt en het feit dat voortdurende aanwezigheid bij anderen te veel voor hen kan worden om te hanteren zonder “hun onderbewuste pakking op te blazen”. En het zal je ten goede komen als je je onderscheidingsvermogen niet gebruikt over wanneer je wel en wanneer je niet afscheid neemt.

Waarom denk je dat de “Meesters of Sterrenwezens” niet dichtbij komen? Ze zouden het zenuwstelsel van mensen opblazen en zelfs fysieke dood veroorzaken, door de Zuiverheid van Licht (energiekracht) die ze vasthouden’.

Zo boven, zo beneden.

Wanneer je door de “Poort” gaat, heb je een verantwoordelijkheid voor alle mensen waarmee je vervolgens in contact komt.

Er zal geen toevallige interactie meer zijn, alles wordt doelgericht.

In hoeverre weet je wie je BENT in wat je doel en Zielskeuze is?

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org