zondag 9 juli 2023

Deze maand juli – Heilig Kruispunt / Door Gillian MacBeth-Louthan ~ 9 juli 2023

Deze maand juli – Heilig Kruispunt

Door: Gillian MacBeth-Louthan – 7 Juli 2023

In deze maand juli komen we op heilige kruispunten van tijd en heilige krachtdagen die zowel een einde als een einde hebbenbegin.

Een grote stellaire puls komt voort uit Sirius door onze dagster rechtstreeks in het hart van de hele mensheid. We gaan langzaam stap voor stap vooruit als een worm van een centimeter, waarbij we zoveel mogelijk persoonlijke problemen omzeilen. De emoties vullen met de zoetheid die je niet vindt in de echte wereld.

Vroeger werd op 22 juli het Egyptische Nieuwjaar gevierd met het opkomen van de Nijl met Isis bovenaan die Egyptische verjaardagstaart. Atlantisch Nieuwjaar komt daarna om te vieren wie we waren in die zeer unieke tijd van licht. Daarna kleden we ons voor de Maya ‘dag buiten de tijd’, dat is 25 juli . Dan is het Maya-nieuwjaar op 26 juli in al zijn pracht. In deze tijd van het jaar gaan we de ene inwijding na de andere binnen, stap voor stap cel voor cel en licht voor licht.

De volgende stap voorwaarts door deze doorgang is het opkomen van de ster Siriusvoor de zon, opnieuw een geavanceerd punt van zonnelicht initiërend. Het zonnelicht is de som van al het bewustzijn dat bestaat in alle dimensies, het bevat het licht van alle zielen, alle planeten en alle leven in ons universum. Het is een licht van hogere wil, universele liefde en creatieve intelligentie. Het zonnelicht is een levend wezen. De opkomst van Sirius is een deuropening met een ongeëvenaarde mogelijkheid om naar voren te duiken op de stellaire deining, die voorafgaat aan wat er gecreëerd gaat worden. Sirius wordt sinds de oudheid vereerd. In Atlantis kwamen de mysteries van de Ster Sirius via de hogepriesteressen. Na de derde val van Atlantis verspreidden de Sirische mysteries zich naar het oude Egypte.

*******************************************************************

Terwijl we allemaal deze hete, zwoele zomer ingaan, wordt het duidelijk dat de tijdlijnen van de aarde opnieuw moeten worden ingesteld, opnieuw moeten worden opgestart en opnieuw moeten worden geconfigureerd. De energie lijkt rond en rond te gaan als een versneld deeltje zonder uitweg. We komen in onszelf in botsing met tijdverplaatsingen/plaatsingen die niet echt in ons belang of onze persoonlijke realiteit zijn. Proberen om hetzelfde oude recept buiten de tijd te maken in deze goddelijk geproportioneerde ervaring, kan vaak eindigen met lepeltaart. Binnen elke replicatie zijn minuscule oneindig kleine wijzigingen die proberen vorm te krijgen en vrij te vliegen van hun eigen scheppingsgrenzen.

Dit is mijn meest favoriete tijd van het jaar, het is als een kosmische kerst en een galactisch nieuwjaar, allemaal verpakt in één grote glanzende strik. Mijn hart klopt een beetje sneller en ik adem wat dieper terwijl we deze krachtdagen van de zomer van 2023 ingaan. Terwijl we langzaam bij de maand van de Leeuw de Leeuwin komen en alles wat daarbij hoort, komen we bij een conjunctie van tijd die vraagt om te zijn erkend en geaccepteerd in een andere atomaire vibratie van waarheid. Laat je leiden naar deze plaats van kennis die erkenning zoekt.

Als iemand deze kosmische omslachtige energie in gedachte en daad betreedt, herontdekken ze een stellair deel van zichzelf dat in een groot zwart gat heeft geleefd. De tijd afwikkelen om iets opnieuw te doen, is als proberen een quarkdeeltje in een geestenfles te stoppen; het kan altijd ontsnappen aan zijn dis-CERN-detentiecentrum. Een kosmische drempel van onverwachte proportie opent zijn slaperige ogen als een nieuwe kruisende tijdlijn vrij spel krijgt om de aarde te besturen. Deze nieuwe tijdlijn zigzagt terwijl hij alles opsnuift, hongerig om zichzelf te voeden als een oude wasbeerhond; waaruit blijkt dat materie en antimaterie verwanten zijn in alle universums.

Sirius is het huis van de Kosmische Christus, de Geascendeerde meesters en de Heren van karma. Het is ‘altijd’ een spiritueel prototype voor de aarde geweest.Terwijl de stralen van Sirius via de zon naar de aarde buigen, hebben we nog een kans om het Kosmische Christuszaad binnenin te activeren. De kleine zonnejuwelen die slapende DNA-coderingen bevatten, wachten op specifieke stellaire emanaties om verzegelde cellulaire bestanden te openen. Wanneer Sirius opkomt in jouw deel van de wereld, ga dan voor zonsopgang naar buiten en kijk naar het oosten. Of het nu bewolkt of donker is, zichtbaar of ongezien, de ster Sirius zal opkomen om je te ontmoeten. Het is in de stille tijden tussen woorden en gedachten dat je de sleutel zult vinden die de deur opent naar wat je zoekt. Ga naar buiten, kijk naar het oosten en laat de energieën van voor de dageraad je binnenkomen. Vraag om bevrijd te worden van alles wat niet langer je hoogste licht dient en volledig gevuld te worden met dat wat je nieuwe zielspad en spirituele evolutie dient.

Op 25 juli gaan we de ‘Maya dag buiten de tijd’ binnen , een portaal, een plek waar alles en niets tegelijkertijd bestaat. Een plek die de ‘snaartheorie in de knoop zou brengen’ als ze elkaar ooit zouden ontmoeten. De Maya ‘dag buiten de tijd’ is de laatste dag van het galactische jaar in de Maya kalender, het is de extra dag, de 365e dag, de dag buiten de tijd genoemd. Deze dag wordt gevierd als een dag ‘vrij van tijd’. Deze ‘vrije dag’ stelt het zonnejaar opnieuw in lijn. Het is afgestemd op het vrouwelijke aspect van de natuur, een dag van eerbied en respect voor al het leven, gewijd aan alle tijd en geen tijd. Elke dag moeten we ‘uit de tijd stappen’ en onze energie opnieuw afstemmen. Om die eeuwige minuut diep in de leegte te zwemmen en opnieuw af te stemmen op het verlangen van hart en ziel; Om het multiversum in al zijn keuzes te zien.

2023 ‘Maya-dag buiten de tijd’ heet “

GELE ELEKTRISCHE MENS”

Een mensenleven hebben is het kostbaarste geschenk. In ieder mens stroomt een stroom van levende waarheden van onze voorouders. Alles wat we doen, zeggen, denken, handelen of beïnvloeden, heeft invloed op elk mens die we tegenkomen, in positieve of negatieve zin. Grote wijsheid wordt vergaard door te kunnen experimenteren met de gave van de vrije wil. Gele elektrische mens vraagt ons om onze wijsheid met elkaar te delen. Om volledig mens te zijn in het hier en nu, moet je eerst jezelf kennen en eren en dan je naaste als jezelf eren. Soul-Service maakt liefde zichtbaar en levensvatbaar. Zorg voor een uitgebreide dimensionale structuur vol vloeiende creatieve mogelijkheden. Maak slapende creatieve stromingen wakker die een uitlaatklep zoeken. We zijn allemaal slechts individuele aspecten van een hoogst scheppend Licht dat zichzelf probeert te kennen.

MAYA NIEUWJAAR 2023

“ WITTE OVERTOON WIZARD”

26 JULI 2023: GALACTISCH NIEUWJAAR:

Codewoorden: Kracht ~ Uitstraling ~ Tijdloosheid ~ Betovering

De witte tovenaar vertegenwoordigt de kracht van de jaguar, de sjamaan de nachtziener, de aardetovenaar.Het vraagt je om op tijd bij jezelf te zijn. Boventoon gaat over commando, empowerment. Maak contact met jouw waarheid en straal dat weten dan uit. Focus op de kern van de zaak. Centreer het hart in Liefde. De Galactische Frequentie van dit komende Jaar vraagt ons om onze eigen straal van het Heilige te belichamen en uit te stralen; adem eindelijk levenskracht in de unieke vonk van magie die in je ziel is gecodeerd. Hierdoor kan het ‘Goddelijk’ geïnspireerde door jou heen incarneren via jouw woorden en daden. Terwijl je je innerlijke schatten naar buiten uitbreidt, help je je levende licht van binnenuit opnieuw te betoveren en te doen herleven. Bezit je stralende kracht. Geef jezelf toestemming om te stralen. Claim je stem, je authenticiteit, je uniciteit, je invloed, je geest. Breng de geschenken van je multidimensionale aanwezigheid. Breng het inzicht en de visie van je hart naar de vervormingen van de wereld. Wees een culturele wegwijzer. Wees een mystiek kind van het universum; los de sluiers op en help de mensheid herinneren dat het leven een avontuur is… Wees de tovenaar die je in de wereld wilt zien! ”Ware tijdloosheid (alle tijd en geen tijd) verkondigt ‘dat Ene het verleden bevrijdt en de toekomst zegent!’

In je Handtekening van Kracht Staan

Deze hete maand juli biedt ons de kans om te kijken met de ogen van nieuwe heilige geometrieën, door duizend verschillende perspectieven. Er wordt ons gevraagd om door alle niveaus en dimensies van emoties heen te kijken naar de onderliggende delicate riffen van het zelf die erg kwetsbaar zijn en gerepareerd moeten worden. We proberen zo hard om te blokkeren wat pijn doet, we dempen onszelf hoe dan ook. Uiteindelijk komt alles rond in het karmische reuzenrad en komen we oog in oog te staan met datgene waarvoor we in het begin wegliepen. De zwoele maand van de krabvrouw rent weg van haar waarheid en rent heen en weer, zichzelf afschermend van alle gevoel en emotie.

In leven na leven verzette je je tegen wat duister was, wat een leugen was en wat flagrante manipulatie was. Je stond toen niemand anders dat zou doen en die handtekening van kracht leeft in je hart en ziel. Je bent een gezegend Licht, een glanzende hoopvolle intentie in menselijke vorm. Stralend vanuit je hart, je ogen en je woorden is een almachtig licht, dat iedereen raakt als de eerste zonnige dag na een lange, strenge winter. Kom naar het plateau van innerlijke vrede, een plek waar woorden, daden of uitstralingen van anderen je niet kunnen raken, tenzij ze worden uitgenodigd. Vind je middelpunt, je steunpunt, je evenwicht en sta op die plek in kracht. Je bent een superheld, je bent een meester van geïncarneerd licht. Het is tijd om die mantel van herinnering aan te trekken en volledig in je kracht te staan. Jullie zijn de etsen van de tijd, geheugen en heilige plaatsen in één verpakt; jij bent de gebeden en de mogelijkheid van liefde in menselijke vorm. Omarm die sterke en machtige zekerheden, zodat ze je fort van eenzaamheid en heiligdom van genezing kunnen worden. Deze planeet is het waard om voor te vechten, jij bent het waard om voor te vechten, en het leven is het waard om voor te vechten! Sta sterk en lang, word een ondoordringbaar levend licht.

Waarheden om naar te leven…

  • Leef onder je stand
  • geef alles terug wat je leent
  • stop met andere mensen de schuld te geven
  • geef toe als je een fout maakt
  • geef kleding die niet gedragen wordt aan een goed doel
  • doe iets aardigs en probeer niet gepakt te worden
  • luister meer praat minder
  • Maak elke dag een wandeling van 30 minuten
  • Streef naar uitstekend, niet naar perfectie
  • kom op tijd verzin geen excuses
  • maak geen ruzie
  • wordt georganiseerd
  • wees aardig tegen onaardige mensen
  • laat iemand voor je in de rij voegen
  • neem de tijd om alleen te zijn
  • cultiveer goede manieren
  • Wees bescheiden \
  • besef en accepteer dat het leven niet eerlijk is
  • Weet wanneer je je mond moet houden
  • Ga een hele dag door zonder iemand te bekritiseren
  • leer van het verleden
  • Maak plannen voor de toekomst
  • leef in het heden
  • maak je niet druk om de kleine dingen…. het zijn allemaal kleine dingen

Gillian MacBeth-Louthan

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org