zondag 9 juli 2023

De Kracht Die Jullie Hebben Om Het Universum Te Beïnvloeden ~ 9 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

De Kracht Die Jullie Hebben Om Het Universum Te Beïnvloeden

Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 Juli 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het onderzoeken van de kracht van positiviteit daar op Aarde en door de melkweg en het universum. We hebben de impact van elke daad van vriendelijkheid, elke gedachte van eenheid en elk gevoel van liefde in elk mens geobserveerd en gemeten, en dat zijn maar een paar voorbeelden van wat we daar op Aarde hebben gemeten. Er zijn zoveel manieren waarop jullie een positieve impact kunnen hebben en we willen jullie verzekeren dat jullie positiviteit ertoe doet. Je hebt invloed op het hele universum door alleen maar te denken aan iemand van wie je houdt, en dat doet iedereen.

Aan de andere kant heb je negativiteit – negatieve gedachten, emoties, acties. Ze hebben allemaal ongeveer een duizendste van de impact van iets positiefs, en nogmaals, die impact rimpelt wel door, maar met zoveel minder kracht, zoveel minder impact, dat het echt niet nodig is om je er zorgen over te maken of er aandacht aan te besteden. Geef in plaats daarvan je aandacht aan de positieve energie die je wilt uitstralen en ook uitstraalt, en merk op hoeveel je daarvan tevoorschijn kunt toveren en het universum in kunt sturen. Je hebt er een oneindige voorraad van, want nogmaals, je hoeft alleen maar een positieve gedachte te denken of een positief gevoel te voelen, en ze zijn allemaal in je aanwezig, wachtend om geactiveerd te worden.

Je hebt altijd de keuze waar je je op richt, en hoe bewuster je je bent van het feit dat je een keuze hebt, hoe groter de kans dat je dat vermogen gebruikt om een keuze voor positiviteit te maken. Om de een of andere reden is er in new age en spirituele kringen een enorme focus op negativiteit, op het duistere, op wat zij als kwaad beschouwen, en alles wat dat doet is het onvermijdelijke uitstellen. Al die aandacht kan niet op tegen al het goede van degenen die het licht proberen te bevorderen, in plaats van zich met zoveel intensiteit te richten op het duister en wat die wezens aan het doen zijn. Nogmaals, als je kijkt naar de impact van iets positiefs en dat afweegt tegen de impact van iets negatiefs, hoef je echt niet zoveel aandacht te besteden aan wat er aan de donkere kant van het menselijk bewustzijn gebeurt.

Als je een positieve impact wilt hebben op de mensheid, de wereld en het universum, dan is het beter om je niet te richten op wat negatief is. Je kunt je beter richten op wat positief is, wat van het licht is. Als iets negatiefs je recht in het gezicht staart en je moet ermee omgaan, dan moet je ermee omgaan, maar je hoeft geen problemen te zoeken. Je hoeft niet op zoek te gaan naar de slechten om ze uit te roeien. Dat kun je wel, maar je moet je er ook van bewust zijn hoe dat je vibratie verlaagt, en de meeste mensen die in die donkere konijnenholen gaan, komen er uiteindelijk weer uit, zich realiserend dat het gevecht niet zo goed voelde.

We hebben het altijd over acceptatie en vergeving, maar we willen ook dat je beseft dat alles wat duister en buiten je is, ook binnen in je is, en dat het verschijnt om geheeld te worden, en de heling die plaatsvindt is van jou, de mensheid, de Aarde en het universele collectieve bewustzijn. Onthoud dat aanwezig zijn de enige plaats is waar je ooit kunt zijn, echt, en als je nu rondkijkt in je realiteit, waar je ook bent, stel jezelf dan de vraag: “Hoeveel duisternis zie ik?” En stel jezelf dan de vraag: “Hoeveel is er op dit moment om me heen dat van het licht is, dat licht is?” En je zult je realiseren dat je de kracht hebt om al die positiviteit te benutten, om je goed te voelen over waar je nu bent, wat je doet en wat je uitstraalt, en je hebt de kracht om de hele wereld op een positieve manier te beïnvloeden.

Je hebt de kracht om het hele universum te beïnvloeden en dat doe je de hele tijd. Als je een impact wilt maken, begin dan met die eerste stap van beter opletten waar je aandacht aan besteedt en wat je aanbiedt, en weet dat als je iets positiefs aanbiedt, je iedereen beïnvloedt, zelfs als ze zich niet bewust zijn van jou en wat je naam is, het maakt niet uit. Je bent er om te ascenderen; we ascenderen allemaal samen. Dit gaat over eenheid; het gaat over samenkomen. Het gaat over beseffen dat we allemaal één zijn, en dat we hier allemaal samen in zitten, en dat is de manier waarop we ascenderen naar een hoger niveau van bewustzijn. En we hebben allemaal de kracht in ons om invloed uit te oefenen op dit prachtige universum dat we nu allemaal ons thuis noemen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org