zondag 9 juli 2023

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Jij Bent Een Deel Van De Magie En Wonderen ~ 9 juli 2023 ~ Valerie Donner

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Jij Bent Een Deel Van De Magie En Wonderen

Gechanneld door: Valerie Donner – 29 Juni 2023

Gegroet. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en al lange tijd lid van de Aardse Raad. Wij houden toezicht op alle belangrijke dingen en vooral op het ascensieproces dat nu op de planeet plaatsvindt.

Sinds ons laatste gesprek is er veel gebeurd om de Aarde te verheffen en jullie te helpen je werkelijk verbazingwekkende kwantumzelf te worden. We kunnen niet alles onthullen omdat sommige dingen dicht bij het hart gehouden moeten worden. Ik kan wel onthullen dat het licht het donker nadert. Er heeft veel schoonmaak plaatsgevonden in dit proces en het bevindt zich op een versneld punt. Onthoud mijn woorden over hoe belangrijk het voor je is om dit te weten en om het licht van de Schepper in jouw hart te houden.

Concentreer je op de ademhaling om het verleden los te laten. Zie overal waar je kijkt alles wat helder, sprankelend en nieuw is. Jij creëert het nieuwe.

Jullie maaken deel uit van de magie en de wonderen.

Er staan jullie spektakels te wachten. Jullie zouden schepen, kleuren, activiteiten, gezichten, boodschappen in de lucht kunnen zien en heilige muziek van de kosmische koren kunnen horen. Dit zijn voorlopers van de liefdesgolven die jullie beginnen te ervaren. Waar het om gaat is dat jullie je bewust blijven en om je heen kijken. Merk alles op. Verwacht niet dat anderen met een lager bewustzijn zien wat jij ziet. Het is er voor jullie als markering van jullie stijgend bewustzijn.

Wees moedig met jullie stappen op de ascensieladder. Jullie worden bij elke stap door de Bron begeleid. Het proces is natuurlijk en perfect ontworpen. Jullie fysieke lichamen zijn aan het veranderen en jullie kunnen dit ook opmerken. Jullie zijn een microkosmos van de macrokosmos. Jullie ondergaan immense veranderingen. Zie wat er gebeurt met jullie dieren, planten, bloemen, bomen en anderen om je heen. Zij ascenderen ook op en stijgen in bewustzijn.

Let vooral op hoe de oude wereld afbrokkelt. Misschien ervaar je de uitdagingen van de derde dimensie die uit elkaar valt. Merk op hoe je functioneert. Voor sommigen van jullie is je lichaam in een veel hogere frequentie, zodat wanneer je met de materiële wereld te maken hebt, het energetisch hakkerig wordt.

Dit zal niet eeuwig doorgaan. We weten dat het eindeloos voelt en soms kan het ergerlijk zijn. Onthoud dat het oude verhaal verdwijnt en de poort opent voor de hele Nieuwe Aarde in de 5e dimensie en hoger. Wat je nu ziet verandert van moment tot moment en van dag tot dag. Je bevindt je niet langer in de derde dimensie. De oude manier van leven is verdwenen. Laat het los! Het diende jou of de rest van het leven op de planeet niet. Het diende alleen degenen die zichzelf dienen. Zij zullen niet langer bestand zijn tegen deze hoge frequentie van liefde in de kwantumenergie van de Aarde.

Wij omringen jullie met de luminescentie van de schepping. De ascensie wordt uitgevoerd met alle afgezanten van licht, miljarden galactica, Engelen, avatars en meesters, Lichtbemanning en het grondpersoneel in het neerhalen van de duistere krachten van de planeet. Wees paraat want dit gaat krachtig merkbaar worden. Onthoud alstublieft dat het op deze manier moet gebeuren. De Schepper heeft de leiding, samen met vele briljante strategen in menselijke en andere vormen, die dit al heel lang van plan zijn.

Ik ben Mira die met heel mijn hart van jullie houdt.

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Reinier