zondag 9 juli 2023

Gaia de Grote! ~ 9 juli 2023 ~ Owen Waters


 

Gaia de Grote!

Door: Owen Waters – 8 Juli 2023

Je vraagt je misschien af waarom het menselijk bewustzijn in de jaren 1960 plotseling in frequentie begon te stijgen. Mensen begonnen de oude manieren van corruptie en conflict in twijfel te trekken en velen begonnen spirituele antwoorden te zoeken in de leer van het Oosten. De eigenlijke begindatum van deze renaissance in het menselijk bewustzijn was 8 juli 1964.

Op die dag in 1964 werd de Moeder Aarde doordrenkt met een enorme hoeveelheid kosmische energie. Omdat ze miljarden mensen onder haar zorg en bescherming heeft, koos ze ervoor om deze kosmische energie in haar lichaam op te slaan en vervolgens geleidelijk vrij te geven over een langere periode, zodat wij ons eraan konden aanpassen. In het belang van de mensheid verdeelde ze deze verheffende kosmische energie op een manier die ons in staat stelde om ons op een evenwichtige manier aan te passen aan hogere frequenties. Ze kon zien dat we ons bewustzijn moesten kunnen upgraden ter voorbereiding op de nieuwe, positieve cycli die zich na 2012 zouden beginnen te ontvouwen.

Gaia, de Moeder Aarde, is een hoogontwikkelde ziel die in de zevende dichtheid leeft. Ze onderhoudt lichamen als bewustzijnssferen in de vijfde en zesde dichtheid en fysieke lichamen in de vierde dichtheid en ons derde dichtheidsrijk. Op ons fysieke niveau lijkt haar lichaam klein in de uitgestrekte zwartheid van de ruimte, maar op haar zielenniveau is het beeld heel anders. Weg is de zwartheid van de ruimte. Daar is ze een stralend juweel in het massieve lichaam van licht dat ons zonnestelsel vult.

Lang geleden, toen de mensheid een thuis in de ruimte nodig had, bood Gaia aan haar spirituele licht tegen te houden zodat ons menselijk ras comfortabel op haar rug kon bestaan op hun eigen bewustzijnsniveau.

8 juli is de ideale dag om de grootsheid en het mededogen van deze godin van het licht te gedenken en onze diepe dankbaarheid uit te drukken voor het thuis dat ze ons belangeloos biedt.

Neem de tijd om naar binnen te gaan, maak contact met de spirituele ziel van Gaia en stuur haar je liefde, licht en dankbaarheid.

Adem bij elke inademing universele levensenergie in. Stuur bij elke uitademing je liefde, licht en dankbaarheid als een straal van wit licht vanuit je hart naar het hart van Moeder Aarde.

Neem de tijd om de verbinding goed te maken en je zult versteld staan van de kwaliteit van de verheffende energie die van de Moeder Aarde naar je terugkomt.

Owen Waters

*Owen Waters is de auteur van Liefde, Licht, Lachen: De nieuwe spiritualiteit.

Vertaling: wakkeremensen.org