dinsdag 4 januari 2022

Sananda: Zeer Binnenkort Zal De Dam Doorbreken ~ 4 januari 2022 ~ James McConnell

Sananda: Zeer Binnenkort Zal De Dam Doorbreken.

Gechanneld door: James McConnell – (22 Augustus 2021) Herplaatst – 4 januari 2022


Sananda geeft een hulpvolle uitleg over wat er achter de schermen gebeurt.

Sananda zoals gechanneld door James McConnell in “21.08.22 – VERY SOON THE DAM SHALL BURST,” op

 

 

 

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om jullie te helpen begrijpen wat er in jullie wereld gebeurt, wat er achter de schermen gebeurt.

Jullie hebben dit al vele malen gehoord. Er gebeuren dingen achter de schermen. Veel dingen waar jullie je niet van bewust zijn. Zelfs jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, zijn je van veel hiervan niet eens bewust. Want er is een bepaalde expressie die aan het gebeuren is. Een expressie van licht met de Alliantie hier, en allen die geassocieerd zijn met de Alliantie, die de veranderingen teweegbrengen zonder dat jullie het zelfs maar weten, zonder dat de wereldbevolking zich zelfs maar bewust is van wat er gebeurt.

Wij hebben jullie eerder de analogie van een schaakpartij gegeven. Diegenen van de krachten der duisternis spelen gewoon schaak op een schaakbord, net zoals jullie vele malen hebben gedaan met schaken. Maar die van de Alliantie en, wat nog belangrijker is, die ene die sterk verbonden is met de Alliantie, die ene die de President was, is de President, en zal de President blijven. Hij speelt, en zij spelen, op een 5D schaakniveau.

Ze zijn zo ver vooruit in hun planning. En natuurlijk is dit allemaal een deel van het universele plan, waarvan zij zich een deel bewust zijn, en dat naar voren brengen zoveel zij kunnen, wanneer zij maar kunnen. Wanneer de vibraties overeenkomen met de 5D bewegingen die ze kunnen maken, maken ze die. Dus terwijl de krachten van de duisternis doorgaan met hun oude plan, hetzelfde oude plan, werken die van de Lichtkrachten aan een hoger 5D expressie plan.

Dus je kunt de vertakkingen beginnen te begrijpen van alles wat hier bij betrokken is, waar zij één zet doen, staat de Alliantie met vijf of tien zetten of meer tegelijk voor. Zij kennen de plannen. Zij weten wat er komt. En ze veranderen die plannen wanneer dat nodig is. Dat gebeurt nu steeds meer en meer.

Maar wat ook gebeurt, is dat de machten van de duisternis uit het duister worden getrokken. Ze worden in het licht gebracht. Velen van hen schrikken terug voor het licht. Het staat in jullie fabels met de vampieren. Ze willen niet in het licht zijn, dus zoeken ze plekken van duisternis op. Maar die plaatsen van duisternis worden van hen weggenomen door jullie allemaal! Door jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders die het licht verspreiden, die het licht verankerd hebben en het licht verspreiden, de waarheid verspreiden, de waarheid naar voren brengen.

Want er is gezegd: “Geen rots of steen zal onaangeroerd blijven, de waarheid zal jullie inderdaad bevrijden.” De waarheid, mijn vrienden, mijn broeders, mijn zusters, dient zich aan, meer en meer en meer. Jullie hebben gehoord over aankondigingen: ze komen eraan, er zullen er meer naar voren komen dan jullie je bij tijden kunnen voorstellen. Die tijd, die trilling, is nog niet aangebroken, dus komt het nu druppelsgewijs door, kleine beetjes hier en daar.

Maar uiteindelijk, net als wanneer je een grote dam neemt die een stortvloed van water tegenhoudt, het terughoudt, en er is een klein gaatje dat open gaat in die dam en begint er water door te laten. En dan begint er meer en meer door te breken. En uiteindelijk breekt de dam helemaal en stroomt het water er doorheen. Dat is waar jullie naar kijken. Want er zitten nu veel kleine gaatjes in de dam. Er sijpelt water door. Waarheid sijpelt door. Licht sijpelt overal door waar duisternis is, waar onwaarheden zijn.

Zeer binnenkort zal de dam barsten. De waarheid zal naar buiten komen stromen. Degenen onder jullie die we hebben voorbereid op deze waarheden, we hebben jullie laten wennen aan deze energieën die naar de planeet zijn gekomen. Ieder van jullie die zich hierop voorbereiden staan vooraan, zijn de Wegbereiders, om de anderen te tonen, degenen die na jullie komen. Jullie zullen hen de weg voorwaarts wijzen, net zoals wij jullie de weg hebben gewezen.

Zoals we al zo vaak hebben gezegd, worden jullie allemaal voorbereid om de volgende Geascendeerden te zijn. Om degenen te zijn die nu in onze positie zijn. Jullie zullen degenen zijn die naar degenen komen die na jullie komen. Jullie zullen hen bijstaan, en zij zullen anderen na hen bijstaan, enzovoort.

Zullen allen het halen? Waarschijnlijk niet. Want niet iedereen is voorbestemd om op dit moment hun ascentie te vinden. Kunnen ze dat allemaal doen? Ja. Als iemand besluit om tegen zijn contract in te gaan, kan hij ook naar het licht gaan, en een deel van het licht worden, net zoals jullie dat allemaal zijn, het werkende deel van het licht.

Ik ben Sananda, en ik verlaat jullie nu in vrede, en liefde, en eenheid. Dat jullie blijven toevoegen aan het kristalheldere Christus Bewustzijn Rooster door je vibratie te verhogen, door je 5D bril op te zetten en de vreugde in het moment te voelen. Want zoals ik al zei, iedere keer dat je dit doet, stuur je meer en meer licht in dat raster. En naarmate er meer licht in het raster stroomt, zullen de donkere plekken die er nog zijn, worden geëlimineerd. En zij die zich niet naar het licht willen keren, zullen door het licht verteerd worden.

Kanaal: James McConnell

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org