donderdag 6 januari 2022

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: The Matrix ~ Kanaal: Valerie Donner



Mira van de Pleiadische Hoge Raad: The Matrix

Gegroet: ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en werk momenteel samen met de Earth Council voor de ascentie van de aarde.

We zien dat uw bloed stroomt, samen met het bloed van de aarde, om zijn integriteit te behouden en om zichzelf te beschermen tegen dat wat niet is. Jullie lichamen zijn lange tijd aangevallen. En jullie levens zijn in de ruimste mate geprogrammeerd en gecontroleerd door de duisteren die jullie zouden oogsten.

Geen wonder dat ik al die jaren volledig gefocust ben op aarde! We verkondigen vandaag dat je nooit meer geoogst zult worden! De duisteren worden aangepakt en velen zijn al verwijderd. We hebben grote plannen voor de aarde en een prachtige nieuwe planeet die tot stand komt voor iedereen die op haar leeft. De dagen van pijn en wanhoop zullen spoedig tot het verleden behoren. Het is tijd om de afschuwelijke manieren waarop het leven op aarde is en hoe ze is behandeld, los te laten. Het is gedaan!


Je zult je spoedig bewust worden van de mysteries van je eigen lichaam en dat van de aarde. Jullie zijn de lichtbrigade die jullie krachtige multidimensionale zelf activeert. Door dit te doen, werk je ook met de planeet om haar volledig ontwaakte zelf te worden. Wat een krachtige combinatie! Dit is de reden waarom jullie specifiek werden gekozen om op dit moment op aarde te zijn. Jullie licht, bewustzijn, liefde, energie, genezing en mooie harten brengen dit grote ontwaken.

In het begin van dit nieuwe jaar 2022 word je al geschrokken van informatie! Sterker nog, je zou door elkaar geschud kunnen worden. Je bent duidelijk aan het leren dat het leven niet is zoals je dacht dat het was vanwege het feit dat je in een valse realiteit hebt geleefd die "de matrix" wordt genoemd. Je ontwaakt voor de waarheid dat sommige mensen waarvan je dacht dat ze goed waren, slecht zijn en dat sommige mensen waarvan je dacht dat ze slecht waren, goed zijn! Veel organisaties zullen onbetrouwbaar en zelfs afschuwelijk blijken te zijn!

Wat er daarna gebeurt, is dat jullie je macht terugnemen als goddelijke spirituele wezens op geliefde moeder aarde. Het verleden zal oplossen en in de toekomst zal het leven een licht zijn dat doordrenkt is met schoonheid, vreugde, geluk, overvloed, vrede, vrijheid en alle goede dingen. Je verdient deze goedheid echt!

Morgen is een nieuwe dag. Je wordt goddelijk geleid door het moeras van mogelijkheden voor je nieuwe leven. We zullen vreugdevol met u samenwerken om te bieden wat we te delen hebben om uw leven beter en gemakkelijker te maken. We leren je graag kennen. Veel plezier en vier u en de nieuwe aarde.

Voor nu neem ik liefdevol afscheid. Ik ben Mira, je galactische vriend.

**Kanaal: Valerie Donner