vrijdag 7 januari 2022

Lichtmens ~ Pyts Boschma


Voel je je wel eens eenzaam of vreemd omdat je het gevoel hebt dat je niet op deze wereld thuis hoort? Heb je het gevoel dat niemand denkt of voelt zoals jij? Misschien is daar een reden voor, misschien hoor hij bij het kleine deel van de mensen waarvan sommigen zeggen dat ze oude zielen zijn, dat ze vanuit de verre kosmos komen om de mensheid wakker te schudden en om het goede te doen.
Sterrenzaden zijn hoogontwikkelde wezens die van verre planeten in verre sterrenstelsels komen en die de missie hebben om de mensen op aarde naar een hoger bewustzijn te tillen. Het zijn hoog geëvolueerde zielen met een onpeilbare wijsheid die uit hun innerlijk weten komt. En hoewel ze misschien uit een verre Melkweg komen, lichtjaren ver weg, hebben ze hier op Aarde een nieuw thuis gevonden.
Mensen die sterrenzaden zijn herinneren zich niets van hun afkomst, maar elk zaadje is gecodeerd en heeft een code die geactiveerd wordt als het zaadje moet ‘ontwaken’ om het werk op Aarde te doen waarvoor het gekomen is. Elke activering van een sterrenzaadmens is uniek, het kan variëren van geleidelijk en kalm tot abrupt en intens. Wanneer ze geactiveerd worden hoef je aan een mens die een sterrenzaad is niet uit te leggen wat ze zijn of wat ze komen doen, we weten dit van nature. Ze herinneren zich aan hun doel op aarde en waar ze vandaan komen zonder dat verdere uitleg nodig is.
Hoewel er veel verschillende opvattingen zijn over de oorsprong en herkomst van zielen die van de sterrenstelsels komen, is het niet nodig om hun doel duidelijk te maken, ze zijn op Aarde om de mensheid te dienen, te helpen. Ze zijn hier niet om mensen te leren kennen of te bestuderen, maar om onze samenleving naar een hoger plan te tillen naar een nieuw tijdperk. De wetenschap trekken hun geloof in mensen die ‘sterrenzaad’ zijn in twijfel, maar ze kunnen ook niet ontkennen dat ze bestaan.
Mensen die sterrenzaden zijn zien eruit en gedragen zich als gewone, normale mensen, maar ze ervaren een aangeboren eenzaamheid en hebben een verlangen om naar huis terug te keren. Ze herkennen verborgen agenda’s bij andere mensen, ze vinden het menselijke gedrag verbijsterend maar nemen afstand van de samenleving omdat ze niet het gevoel hebben dat ze er deel van uit maken.
Iets dat de mensen die sterrenzaden zijn echt interesseert is de ontdekking dat hun ziel misschien toch ergens anders vandaan komt. Ze worden op een natuurlijke manier aangetrokken door astronomie en ook science fiction, de films en series over leven in andere dimensies en andere sterrenstelsels. Ze resoneren met films en series zoals ET, Star Wars en Star Trek ook al kunnen ze misschien niet uitleggen waarom dat zo is.