donderdag 6 januari 2022

Kosmos & Ascensie Journaal Donderdag 6 januari 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Donderdag 6 januari 2022

STERKE ELECTRISERENDE ENERGIE-GEVOEL ONDER HOOGSPANNING TE STAAN-MOE-VENIJNIGE STEKENDE EN BRANDERIGE PIJNEN TGV CELLULAIRE KARMA VERBRANDING-SMAAKVERLIES-WEINIG EETLUST-DIEP INDRAAIEN VAN ONZE ZIEL IN ONS HEILIG BEKKEN MET FLINKE UITZUIVERING VAN OPGESLAGEN KARMA

*** FREQUENTIE STIJGING VAN 500x ***ONRUSTIG GETROMMEL OP HET AARDMAGNETISCH VELD GEEFT DUIZELIGHEID-HEEN EN GEVOEL WEER GESLINGERD TE WORDEN-MISSLIJK EN MOEHEID*** ZONNEWINDSNELHEDEN KP 0- VERSTERKEN DE KOSMISCHE STRALING EN VEROORZAKEN TRAGE LYMFE DOORSTROMING WAT EEN ZWAAR BELADEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN GEVOEL KAN GEVEN*** -SR PIEKEN TOT 46 HZ OPENEN ONS HOGERHART EN HET OUD ZEER STROOMT ER UIT IS DUIDELIJK VOEL-EN ZICHTBAAR MIDDELS OUDE GEDACHTENVORMEN DIE ONS NU NIET LANGER DIENEN ***

SNELGROEIENDE ZONNEVLEK: In de afgelopen uren is de nieuwe zonnevlek AR2924 meer dan verdubbeld in omvang. Zonnevlammen kunnen in het verschiet liggen als de groei snel doorzet.

Je voelt ze al aankomen; koude rillingen, onrustig, alert, slaapstoornissen, niet goed aarden, kunnen, diepvrieskou, overprikkeld etc. Ze trillen je gevoel snaren schoon van aangeplakte stoorzenders

De sterkte en intensiviteit is zo immens dat alles, maar dan ook alles vibreert. Wat een intensiteit en dat komt binnen via onze aura en beïnvloedt onze plexus solaris! [zenuwstelsel].

Chakra 3 maakt overuren, hij vertegenwoordigt de celmembraam van + en - ionen. Alles in ons wordt wakker geschud tot we staan te trillen, shaken, beven en bibberen.

Alsof er iets immens staat te gebeuren; je voorvoelt het al sinds een langere tijd; er staat iets groots te gebeuren! Chakra 3 is als een navelstreng verbonden met moeder aarde en zuigt haar energie van plus en min ionen via onze voetzolen op om zo alles in balans te brengen. Het zuivert chakra 1 en 2 en 3 intens.

De enorme toestroom van neutraal geladen deeltjes [ionen]vanuit de kosmos dringt via onze kruinchakra [via de fontanel en het liquor/hersenvloeistof] ons lichaam binnen en beïnvloedt zo ons hele zenuwstelsel. Liquor wordt het vloeibare licht genoemd en doorspoelt onze hele lichaam.
De druk die ontstaat is verantwoordelijk voor het cranio-sacrale ritme oftewel het 3e ritme naast de hartslag en ademhalingsritme.
Allemaal frequenties. Onze hartslag gaat het snelst, de ademhaling een stuk langzamer en het cs-ritme is het traagst en kent een stillpoint dan valt alles even stil in je lichaam en kan de toestroom van genezende gamma energie je lichaam binnenstromen en deze energie overal naar toe brengen waar dit nodig is, met name op die plekken waar kwetsuren zitten!

De frequentie van de hartslag is verbonden met de aarde en is de kosmische hartslag= Schumannresonantie, de basisfrequentie is 7,86 Hz. De ademhaling frequentie is verbonden aan de lucht of geest en het SC-ritme is verbonden aan het zonlicht!

Dat is de heilige oftewel heilzame en helende weg die wij gaan als we in ascensie zijn. Ook een eenzaam pad omdat velen dit pad nog niet kennen omdat er vaak een crisis in je leven nodig is om dit pad te vinden dat tevens een keerpunt betekent, een omwenteling of kanteling. Dit CS-ritme is het ritme die we nu zo hard nodig hebben in deze overgangstijden.

Vertragen als een slak ipv versnellen, bewustwording van onze verschillende ritme's en frequenties en leren om te switchen als het nodig is.

We zijn zo gewend geraakt aan 3D denken=snel en oppervlakkig ritme en dit geeft tevens een oppervlakkige opgejaagde ademhalingsritme, hoog vanuit je borst. Hierdoor draait de wervelkolom met zijn sc-ritme op slot en gaat vastzitten, scheef zitten en belemmert het de doorstroming van de heilzame energie van het vloeibare licht [liquor].

Maar dit hoogfrequente licht vanuit de kosmos dwingt ons nu om die omwenteling te maken en dit gebeurt letterlijk IN je lichaam. En alles wat vastgedraaid, scheef of op slot zat wordt nu weer in zijn gezonde vorm/figuur/model gedwongen en geduwd door deze energie-shifts van kosmisch licht.

Dit geeft groeipijnen, groeispurten. Het instromende hoogfrequente fotonenlicht duwt onze zenuwkanalen schoon en de vastgezette afvalstoffen geven de immense pijn. Het licht duwt oude vastzittende pijn uit ons lichaam via onze DNA en opgeslagen in onze cellen. Dit geeft nu de immense stress reacties die uit de cellen wordt schoongespoeld en afgevoerd.

Want let maar eens op; lijk jij niet een beetje in je houding, vorm, figuur op een van je ouders? Ze namen dezelfde [vervormde] levens-houding aan om de pijn niet te hoeven voelen.

Alles komt nu weer via oude pijn vrij zodat je weer in de juiste vorm zoals je bedoeld bent gegoten wordt dmv de druk van dit immense vloeibare licht in en om ons heen!
Het geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen en zintuigen, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom aan hoogfrequente lichtdeeltjes!

SYMPOMEN; , smaak en geur verlies, weinig eetlust, frustratie, af en toe volledig de weg kwijt zijn , jeuk, druk op het voorhoofd, druk op het neustussenschotje, druk op de holten alsof je uit elkaar gedrukt wordt, koude rillingen, shaken en beven= lostrillen van de oude duistere energie, bevroren gevoel, stekende pijnscheuten, geheugenverlies, wazig zien, piepende oren, jeuk, misselijk, moe, emotioneel, gedeprimeerd, opgeblazen buik, enorme draaiduizelingen, spijsverteringsklachten, jezelf soms niet meer herkennen want je bent je oude huid aan het loslaten, vibrationele griep, spier- banden -en gewrichtspijnen, afwisselende koude en hitte aanvallen,, immense drukgevoelens; je word letterlijk in je oorspronkelijke vorm gedrukt o.i.v het sacro-cranio-sacraal ritme [voelbaar bij chakra 3], hoofdpijn, nekpijn, voorhoofdpijnen, bandgevoel rondom je hoofd, gezwollen lymfeklieren, bekken- en heuppijnen, drukgevoelens in het midden vd rug en lage rugpijnen, benauwd, schouderpijn , borstbeen pijnen, gezwollen borsten [opslagplek van vergane lymfe die nu vrijkomt] keelpijn, verkouden, grieperig, keelpijn die komt en gaat etc.
Overgave en aanpassing zodat het genezende licht binnen mag stromen! We worden als nieuw!
We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale met licht gecodeerde aardende producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding van je voeten met de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuiver en dus je aura waardoor jij je gelijk weer fris voelt en daardoor als vanzelf weer dicht bij jezelf komt.

Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

Marjolein Ingrid Soulpursang