vrijdag 7 januari 2022

JOU ZIJN IN 2022 / Door: Harold W. Becker ~ 7 januari 2022

JOU ZIJN IN 2022

Door: Harold W. Becker – 5 Januari 2022

Wanneer we een moment nemen om naar de schittering van de sterren te staren, van een prachtige bloem te genieten die haar essentie uitstraalt, of ons koesteren in de glimlach van een ander, stemmen we ons af op de krachten die universa creëren. Dit resoneert op natuurlijke wijze met wie we zijn en waarom we voelen dat de diepten van oneindig potentieel met ons meelopen op ons aardse avontuur. Wij zijn gemanifesteerde liefde en zijn hier om te genieten van de reis van creatie hier op onze prachtige planeet. Het is zo’n eenvoudig bewustzijn wanneer ons hart open is en onze geest kalm. We zijn een gewillige bondgenoot, bijdrager en ervaarder van het leven zelf. Liefde verenigt alles in haar kosmische dans van eeuwigheid.

Wij groeien ook en breiden ons individueel en collectief bewustzijn uit door onze ervaringen hier. De natuur leert ons de ritmes en cycli van duurzaamheid, vernieuwing en evolutie. Het zonnestelsel brengt de vitale eb en vloed van magnetische en zonne-regeneratie als het speelt binnen de grotere galactische rijken. Ons lichaam levert de ontelbare zintuiglijke reacties die deze wereld tot onze fysieke speeltuin en platform maken om alles te manifesteren en te worden wat we wensen. Ons mens-zijn is de samensmelting van al onze gecombineerde gedachten, gevoelens, hoop en dromen, terwijl we blijven ascenderen naar steeds grotere realiteiten van ontelbare dimensies.

In onze kern zijn wij een tijdloze en grenzeloze geest die zichzelf kent als een eeuwig wezen van liefde. Dit aspect van ons bevat ons hoogste potentieel en wacht zachtjes op ons om onze grootsheid te herkennen en te belichamen. Alles wat we denken en doen draagt bij aan het grotere geheel van alles wat is en allen worden voor altijd vastgehouden in een onvoorwaardelijke omhelzing. Wij horen deze wijsheid en kennen deze innerlijke aanwezigheid via onze intuïtie en ons gevoel van pure vrede. Er is geen afscheiding van wie we werkelijk zijn, alleen momenten waarop we ons van dit weten afkeren. We geloven en reageren op de vluchtige fysieke realiteit in plaats van het bredere perspectief waar welzijn en goedheid altijd in het spel zijn. Het is alsof je een wolk ziet als de enige realiteit terwijl de zon net daarachter blijft schijnen. De wolk gaat altijd voorbij en de zon is altijd aanwezig.

Wij maken deel uit van een generatie- en chronologische progressie die eonen na eonen in de maak is. Met talloze perspectieven en ervaringen van onmetelijke incarnaties van individuen, culturen en gedeelde gedachtevormen door de tijd heen, zijn we ons meer gaan identificeren met onze plaats in de sociale constructies dan met ons eigen aangeboren wezen als schepper en auteur van ons eigen verhaal. We hebben geleerd ons aan te passen aan de omstandigheden en te worden wat we dachten dat anderen wilden dat we waren, maar nu ontwaken we tot onze persoonlijke kracht en beseffen we wie we werkelijk zijn.

De rijkdom van onze verbeelding is grenzeloos en is het startpunt van alle grote avonturen. We hebben alles wat we nodig hebben en willen in ons eigen wezen. Onze innerlijke leiding is onze grootste vriend en is altijd aanwezig wanneer we simpelweg onze geest tot rust brengen en vanuit ons hart stromen. Stem je innerlijk af en stem je af op de volheid van wie je bent en altijd al was. Je wordt de moedige en buitensporige jij die je bedoeld bent te zijn, waar alle dingen mogelijk zijn en het leven van jouw hand is. Jou zijn is liefde zijn, dat was je altijd al en dat zul je altijd zijn.

Liefde en omhelzingen,

Harold W. Becker

Oprichter en President

The Love Foundation

Copyright © 2000 – 2020 The Love Foundation, Inc.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org