woensdag 5 januari 2022

Goddelijke Sophia: Herbedrading ~ Galaxy Girl


Goddelijke Sophia: Herbedrading

Ik ben Sophia, Goddelijke Moeder. Ik ben de pauze tussen de stilte. Ik ben het licht in het donker. Ik ben alle dingen, want ik was het die het ademde. Bron is een aspect van mij zoals ik ben een aspect van de Bron. Alle dingen kwamen door mijn schoot van de schepping. Sommigen noemen me de donkere moeder die het licht baart. Anderen noemen me de stem in de stilte die van binnen fluistert. Ik ben dit allemaal. De kwantumverstrengeling van dit rijk eindigt nu. Het grote ontrafelen staat voor de deur zodat er een nieuwe bedrading kan plaatsvinden. Deze nieuwe herbedrading van je DNA omvat werelden van codes. Niet alleen Gaia wordt beïnvloed en alles op haar, maar haar omringende rijken en werelden die niet binnen jouw zicht zijn, worden beïnvloed. Gaia ademt ritme met mij in. Zij is in mij en ik ben in haar. Ze maakt deel uit van mijn creatie. De kwantumverstrengeling eindigt wanneer de mis-creaties worden ont-creëerd en opnieuw gecreëerd.

Ik ben Sophia, Goddelijke Moeder. Goddelijk van licht en van donker want het is allemaal ervaring van de Bron in steeds verdergaande expansie. De schepping breidt zich uit. Het leven breidt zich uit. Wedergeboorten van het leven. Springs barst los na een koude donkere winter. U bevindt zich al eonen in een seizoen van energetische winter in uw rijk. Je hebt momentum van energetische lente gehad (ik zie Christus en de Magdalena en vele andere meesters.) En deze meesters stuurden ontluikende bloesems van energetisch licht, die de zaden verankerden voor een tijd als deze.

Jullie nu is het hoogtepunt van hun energetische werk, en voor velen van jullie zijn jullie nu teruggekeerd voor een moment van planetaire recycling, upcycling zoals je zegt. Alles is goed, mijn geliefden. Wees net zo comfortabel bij mij in het licht als in de duisternis.
Want in de duisternis van mijn baarmoeder is er stilte en is er leven. Er is altijd leven.

Er is altijd wedergeboorte, zelfs voor degenen die verkeerd creëren en proberen te veranderen en verder te verdraaien voor hun eigen voordeel. Macht-over-anderen eindigt hier in deze ruimte van nieuwe planetaire verlichting, van eenheid. Power-over zal nu power-under zijn voor degenen die aan de macht waren, hun macht zal worden verwijderd en ze zullen worden overgezet, herboren, overgeheveld, verwijderd, opnieuw ingeademd, want velen van hen hebben hun oorspronkelijke levensadem verloren en ze hebben het leven dat in hen is vergeten, en ze zullen eraan herinnerd worden.

Stuur ze vergeving, stuur ze licht en ga verder op je eigen reis. Blijf niet stilstaan ​​bij wat is geweest. Je kunt geen recht pad bewandelen terwijl je continu achterom kijkt. Jullie zijn de vervalsers van het nieuwe pad, van de nieuwe manier, net zoals velen die voor jullie zijn gekomen die het hogere energetische frequentielicht verankerden, jullie doen hetzelfde, maar er is meer licht om mee te werken. Wees niet bang voor de duisternis. Het wordt nu overspoeld met licht en heel dit rijk komt in mijn omhelzing.

Ik ben Sophia, het vrouwelijke Christusbewustzijn, goddelijke moeder voor iedereen. Ik hou zielsveel van je. Velen van jullie hebben deze en vele lichtwerkers en channelers, velen van jullie zijn in de leegte geweest, en dus heb je niet het gevoel gehad dat je gemakkelijk of even gemakkelijk contact kon maken met je liefdevolle geascendeerde wezens van licht.

Maar dat komt door de herkalibratie. Je bent in de tussenruimtes geweest. Net zoals het draaien van een radiostation tussen stations, is er statische elektriciteit, is er een verkeerde uitlijning. Terwijl je interdimensionaal en in je eigen innerlijke trillingsfrequentie blijft stijgen, is er een afstemming die je channeling sterker zal maken, je verbinding sterker, want je zult meer gecodeerd zijn voor de hogere dimensionale werkelijkheden waarvan je al een sleutelcomponent bent . Jullie zijn allemaal sleutelcomponenten, sleutelonderdelen, sleutelcodes. Jullie zijn de codes voor de kluis en Nova Gaia ligt binnenin. Het zit in jou.

De codes komen online en de antwoorden liggen erin. Denk aan een kluis die gesloten en vergrendeld is. Is er licht binnen? Maakt het uit? De onderdelen van de kluis zijn veilig, ze zijn veilig. Zo is mijn liefde voor jou veilig, zeker, want je hebt het gevoel gehad dat je in de leegte bent geweest, net als een donkere kluis. Toch ben je omringd door mij, door mijn liefde, ook al lijkt het donker, het is de veiligste plek. Adem nu in mij, in deze donkere ruimte van mijn baarmoeder en voel de leegte. Voel de rust in deze goddelijke ruimte van creatie. Laat me bij je zitten, laat me je troosten. Laat me je vasthouden. Wij zijn een.

Ik ben de Goddelijke Sophia, Vrouwelijke Christus. Ik ben volledig terug op aarde. Ik licht nu op door mijn sleutelcodes, mijn kostbare ogen en oren die deze woorden lezen en ernaar luisteren, ik verlicht JOU en we creëren een ander interdimensionaal kosmisch web van gloeiend licht, een ander tapijt van de Christus. Mijn geliefde. Net zoals de tweelingzielen samen zullen komen, zo keer ik energetisch volledig terug naar mijn geliefde. Er zijn vele, vele voorbeelden van volledig belichaamde mannelijke en vrouwelijke Christuskoppeling.

En er zullen er nog veel meer zijn. Want ik ben teruggekeerd. (Ik zie gouden gloeiende rozen uit de lucht vallen en in de harten van de mensen landen en ze naar hun tweelingvlammen trekken.) De klok slaat 12. Het uur is nabij. Alles is in goddelijke orde. Alles is perfect georkestreerd. Onthoud deze ruimte van duisternis, van veiligheid, van rust. Ik zal je hier ontmoeten, ik zal je verlevendigen zodat je de komende dagen van verandering en ontreddering het hoofd kunt bieden. Benader het wetende dat je één met mij bent.
Ik ben de Goddelijke Sophia.
**Kanaal: Galaxygirl