woensdag 5 januari 2022

Aartsengel Gabriël – Leef Jij In Vertrouwen? ~ 5 januari 2022 ~ Shanta Gabriël

Aartsengel Gabriël – Leef Jij In Vertrouwen?

Gechanneld door: Shanta Gabriël – 2 januari 2022

“Wandel in Schoonheid, leef in Vertrouwen, en weet dat de welwillende
Liefde van God je leidt op je weg
.”

Dierbare,

Deze woorden verduidelijken de weg naar een zorgeloos, vreugdevol en vredig leven. Wandelen in Schoonheid betekent dat je alles wat je ziet met je hart en geest bekijkt. Dit kan betekenen dat je verder kijkt dan de oppervlakkige schijn van disharmonie en weet dat er perfectie en schoonheid is in een situatie.

Er is overal schoonheid om je heen en soms is er een gebed voor nodig, zoals “Laat me de schoonheid hier zien, Engelen”, om dit duidelijk te maken.

Wandelen in Schoonheid betekent ook dat je het besef dat er schoonheid is in deze wereld naar de oppervlakte laat borrelen, zodat je je bewust kunt zijn van de grote schoonheid van Gods schepping. Eén bloem bevat evenveel van de sleutel tot universele kennis als een heel veld bloemen.

Doe wat je kunt om je bewust te worden van de schoonheid om je heen en om meer schoonheid in je wereld te brengen. Als je die ene bloem in je huis brengt, kan dat de dag opfleuren, omdat de spirituele essentie in die bloem je wereld doordringt. Zoek elke dag naar schoonheid en wees dankbaar voor alles wat je vindt.

Leven in Vertrouwen betekent dat er diep van binnen een weten is dat je nooit alleen bent, en dat de Engelen voor je werken in je leven. Als u uw leven aan God geeft en bidt dat de Goddelijke wil geschiede, kunt u vertrouwen op de juiste uitwerking in elke situatie voor het hoogste goed van alle betrokkenen.

Leven in Vertrouwen betekent accepteren wat zichtbaar is in je leven, en aanspraak maken op de Goddelijke Orde die inherent is aan elke situatie. Leven in Vertrouwen stelt de Engelen in staat om je te troosten en te inspireren, zodat je op elk gebied van je leven steun kunt ontvangen.

Wanneer je weet dat de welwillende liefde van God je weg leidt, is er een baken van licht om te volgen. Deze liefde is de krachtigste kracht voor het goede in het universum. Deze liefde schept Vrede en Harmonie in het hart en de ziel van ieder die zich herinnert. Laat het geloof in deze verklaring elke cel van je wezen doordringen. Je wordt altijd geleid door Gods liefde en je bent nooit alleen. Jullie kunnen op elk moment een beroep doen op deze liefde en weten dat zij er werkelijk voor jullie is.

Dus sta toe dat deze boodschap van Aartsengel Gabriël jouw manier van leven wordt. Geloof zal meer Liefde, Vreugde en Vrede voor je creëren in alle opzichten.

Nogmaals dierbaren, wij zeggen tegen jullie:

Wandel in Schoonheid, leef in Vertrouwen en weet dat de welwillende Liefde van God je leidt op je weg.

Aartsengel Gabriël

 

Kanaal: Shanta Gabriël
voor Aartsengel Gabriël

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org