zaterdag 10 juli 2021

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 9-7 & ZATERDAG 10-7 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 9-7 & ZATERDAG 10-7 & VOORUITZICHT VOOR DE WEEK: Op vrijdag had ik een volle kristaldag iin mijn praktijk tot 's-avonds laat, dus daarom nu even de update. En vanavond weer een meditatie-webinar voor de nieuwe Maan.
*

Kort verslag: C-Klasse X-ray zonnevlammen, groot gat in corona van de Zon op Aarde gericht, lichte verhoging zonnewind dichtheid, Kosmische stralingsalerts, Elektronencrash, wereldwijd milde seismische activiteit en verstoord magnetisch veld. Op vrijdag flink intens kort durende Schumannresonantie activiteit.
*

Op vrijdag werden er flinke C-Klasse X-ray zonnevlammen gemeten op Aarde. Dat waren weer heel grote zonnevlammen vanaf de zijkant van de Zon. Maar niet zo extreem als vorige week. Daarna werd het rustig. Op zaterdag 10-7 alleen nog kleinere B-Klasse X-ray zonnevlammen. De Zon heeft nu aan onze kant van het zonnestelsel heel weinig actieve zonnevlekken, dus geen extremiteiten. (symptomen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.)
*

Er is een heel groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, die ons zeker nog een dag of 3/4 zal bestoken met plasma die richting de Aarde komt. (symptomen: Grove ruis/fluittonen in oren en hoofd)
*

De zonnewind dichtheid begon op vrijdagavond licht op te lopen tot zaterdagochtend. De activiteit was zeer mild (max bijna 23 p/cm3 rond 00:30 uur). De vooruitzichten geven aan dat de zonnewind snelheid toch zal gaan oplopen de komende dagen, ook al is dat oplopen erg langzaam en geleidelijk met de piek op maandag 12-7. (zie update op de website voor de details.) (Symptomen: Voelen razen van deeltjes door je heen, die iedere cel in trilling brengen. Hierdoor worden vastzittende blokkades los getrild en dit kan ongemakken geven, zoals duizeligheid, slecht zien, hoofdpijn/migraine, kort lontje/slecht humeur enz. Ook kan intense moeheid aan de orde zijn, vooral als de verhoogde zonnewind lang aanhoudt. Dus voor de komende week zeker aan de orde.)
*

Verder dus nog Kosmische stralingsalerts, Elektronencrash, wereldwijd milde seismische activiteit en verstoord magnetisch veld. Op vrijdag flink intens kort durende Schumannresonantie activiteit. Dit wordt nog kort beschreven op de website.
*

De rest van de update worden nu geschreven. Rond 16:30 staan ze op de website met grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen. Link: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../
*

Heb het goed…
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com