zaterdag 10 juli 2021

DE CHAKRA'S HER- EN VER-RIJKEN ~ MIEKE VULINK



DE CHAKRA'S HER- EN VER-RIJKEN

Er is niets wat onze - momenteel steeds veranderende en druk belaste - chakra's zo goed kan herijken dan de energie van de natuur. Alles gaat daar volgens 'goddelijke orde', en menselijke verstoringen worden waar mogelijk meteen weer rechtgetrokken door o.a. de natuurwezens.

Onze chakra's draaien momenteel overuren! Ja, vandaar soms ook zo moe, opgefokt, trillerig, draaierig, onzeker, last van kou- en hitte-opvliegers, angstig, verkrampingen, het gevoel maar niet goed te kunnen aarden etc. Onze chakra's worden voorbereid om een nieuw frequentiepalet te ontvangen waarin ze op hogere toeren kunnen gaan draaien.
Zie het als een schilder die ineens veel verfijnder materiaal in handen krijgt. Al doende ontdekt hij: hoe werkt het? Wat is het effect van een bepaalde kleur op een andere kleur? Hoe voelt het om op de oude manier met de nieuwe kleuren om te gaan - het zal al snel duidelijk worden dat dat niet echt meer werkt. Hij stapt in een nieuw avontuur en mag in zijn eigen tempo alles gaan ontdekken.

En zo zijn wij - deels ook nog onbewust - bezig om onze energetische huishouding steeds weer op orde te krijgen.
Gelukkig worden we daarbij geholpen door hogere delen van onszelf, en door wezens die helemaal thuis zijn in hogere frequentievelden. Ook de Lichtwereld ondersteunt ons waar mogelijk, door ons ingevingen te geven over wat per moment 'goed voelt' om te doen.
Of om juist niet te doen!

Hierbij deel ik wat foto's van de Sacré Coeur, het Heilige Hart, dat zijn naam mede dankt aan de harmoniserende werking van het hogere Hartchakra dat in staat is om goddelijke liefdesenergie te ontvangen, te incorporeren en uit te stralen.
Deze Sacré Coeur is een plateau onder Rennes-le-Chateau, waar door velen (ook door ons) al jarenlang van alles is waargenomen. Er lopen veel ondergrondse tunnels door dit gebeid, die krachtplekken in deze omgeving met elkaar verbinden en mogelijk ook nog waardevolle schatten bevatten. Voor de echte schatzoekers geeft dit natuurlijk al een mysterieuze trekkracht; er mag echter niet meer gegraven worden, en terecht, want er is vanuit hebzucht veel verstoord en vernietigd. Als het de bedoeling is komen de ware schatten op het goede moment wel aan het licht!



Boven de Sacré Coeur is onder andere een Lemurische Tempel aanwezig, maar dan in etherische vorm. Ook zit hier, in een andere laag, een poort naar de enorm liefdevolle energie van de Essenen, van Jozef van Arimathea, Yeshua (ik ga even niet op in of hij wel of niet aan het kruis gestorven zou zijn) en Maria Magdalena die hier ooit geweest zijn.
In mijn eerste boek, 'a Book of Love', kun je lezen hoe ik de eerste keer op deze plek helemaal 'open brak' en in een diepe overgave belandde, waarna er allerlei herinneringen aan vorige levens naar boven kwamen.

Bij de 2 x 12 , in een V-vorm aangeplante dennenbomen die eindigen met een dertiende boom in de punt, is een portaal voelbaar waarop wij zijn gaan liggen. Om iets mee te krijgen van de weldadige energie die daar aanwezig is hoef je niets te doen dan de intentie te zetten om je ermee te verbinden. Hoe doe je dat? Heel simpel, door er bv naar te kijken, door innerlijk te zeggen 'Ik verbind me met deze energie en stel me open om te ontvangen'.
Het portaal is uitgelijnd met Alcyone, de centrale ster van de Pleiaden, en diens energie reikt ver boven de vijfde dimensie uit, mogelijk tot de negende (afhankelijk van wat je op dit moment nodig hebt word je vanzelf met de goede dimensie verbonden als je daar volledig voor open staat).

Er valt nog veel meer over deze plek te zeggen, maar je vindt het in mijn 'a Book of Love'. Voor liefhebbers wil ik in een volgende post wel het hoofdstuk over de Sacré Coeur plaatsen.
Heb het goed met alle veranderingen, sta gewoon toe dat je meer en meer Jezelf mag worden. Laat je niet te veel beïnvloeden door wat er om je heen gebeurt (chaotische taferelen komen voort uit onopgeloste persoonlijke stukken in de 3D!).
Blijf trouw aan je eigen koers die je ooit, voor dit leven, als 'het ultieme' hebt gevisualiseerd voordat je naar de Aarde kwam.
Veel liefs van ons,

Mieke en Vincent