zaterdag 8 mei 2021

Zelf hydroxychloroquine maken?

Zelf hydroxychloroquine maken?

ca7c579e6f0546435043f5379e3151a2 via Angel-Wings

Of dit waar is geen idee!

-De naam van de schrijver is Troy Megill en het kwam van een verpleegster in de Verenigde Staten …

HOE MAAK JE JE EIGEN HYDROXYCHLOROQUINE

Geen angst meer voor het virus. Bovendien helpt het ook bij vele andere ziekten. Het belangrijkste is dat het uw pijnappelklier helpt ontkalken. Vandaar dat ‘zij’ niet willen dat ‘wij’ het hebben! Iedereen wordt wakker als ze dit krijgen.

Trump heeft gezegd dat alle medische behandelingen volgend jaar achterhaald zullen zijn. Dit is een van de redenen waarom. Wij natuurlijke genezers hebben alle heelmethoden bij de hand …
(…)

Zelfgemaakte hydroxychloroquine:

-van een geregistreerde verpleegster in de Verenigde Staten.

Wat is Hydroxychloroquine precies?

Het is niets anders dan kinine.

Je vind het vaak in de drank Bitter Lemon. Maar het is iets dat iedereen thuis kan maken.

Achter de schermen komen nu onderzoeken naar voren die aantonen dat het ook effectief/behulpzaam kan zijn bij andere ziekten en zelfs bij kanker.

Kinine heeft veel toepassingen en toepassingen. Het is pijnstillend, anesthetic, antibacterieel, anti-malaria, koortsverlagend (vandaar de inzet bij malaria), anti-parasitair, anti-septisch, krampstillend, antiviraal, samentrekkend, bactericide, cytotoxisch, schimmeldodend, anti-insecticide, een zenuw-, maag-, tonicum … Ofwel big pharma houdt hier niet van dus zegt ze dat dit medicijn niet werkt terwijl de hele wereld kan zien dat het wel degelijk werkt.

Als je ooit een verkoudheid op de borst voelt of gewoon zin hebt … maak je eigen kinine.

Het is gemaakt van de schillen van Grapefruits en Citroenen, maar vooral Grapefruits.

Neem dit brouwsel de hele dag door … of je kunt er een THEE van maken en het de hele dag drinken. Dit zou al je angsten over het virus moeten wegnemen, want je hebt er nu een verdediging tegen en tegen vele andere dingen. Als u zink-supplement met dit recept gebruikt, helpt zink de kinine in uw cellen te komen voor een nog veel snellere genezing. Als je goed oplet hoor je vaak dat (natuur)artsen die dit middel inzetten, dat graag in combinatie met zink doen.

Hier is alles wat u hoeft te doen om uw eigen kinine te maken:

b95df00c2347386f8c89db2d3ef4f904 via Angel-Wings

1. Neem de schil van 2-3 grapefruits (wel even goed schoonmaken, want soms zit er een  laagje op dat schilferig aan je handen plakt). Nog beter… neem BIOLOGISCHE grapefruits, maar ook die beter even afspoelen. Neem alleen de schillen en bedek deze met kokend water ongeveer 4-5 centimeter boven de schillen.

2. Doe liefst een glazen deksel op de pan, maar een metalen is anders ook prima.

3. Laat het ongeveer 2 uur pruttelen.

4. Haal de deksel niet van de pan totdat deze volledig is afgekoeld, omdat de kinine dan in de stoom kan ontsnappen.

5. Zoet de thee met honing of suiker omdat deze bitter zal zijn.

6. Neem om de paar uur 1 eetlepel om het slijm uit je longen te halen.

Stop zodra je beter wordt.

Deel dit alsjeblieft met diegenen die in angst leven en laat ze zien dat God / de Natuur in alle glorie ons alles geeft wat we nodig hebben.

Voor de volledigheid… laat bekend zijn dat artsen daarnaast ook het antibioticum Azythromicin (Zpack) voorschrijven.

Voor de goede orde, ik ben GEEN dokter en bied dit alleen aan vanuit mijn eigen onderzoek. Ik schrijf dit op geen enkele manier voor, en het is aan de persoon die dit leest om met deze informatie te doen wat hij wil, in overeenstemming met onze vrijheid uit de Amerikaanse grondwet, en de Verklaring van de Rechten van de Mens.

Aanvullende opmerking: Grapefruit wordt nogal eens afgeraden te gebruiken in combinatie met sommige medicijnen, want het kan de werking van sommige stoffen versterken, of op z’n minst beïnvloeden en dat is niet altijd wenselijk. Ook hierbij, blijf altijd waakzaam. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je bij je binnen laat komen en wat je daarmee doet, in woorden, maar ook fysiek.

Geschreven door: Troy Megill

Met enkele aanpassingen zonder de essentie geweld aan te doen, en het weglaten van enkele overbodige alinea’s, vertaald door Wim.