woensdag 5 mei 2021

Salusa: Huidige gebeurtenissen ~ 5 mei 2021 ~ Gabriel RL

Salusa: Huidige gebeurtenissen

Wat voor jullie komt is groter dan het beste utopia dat jullie je kunnen voorstellen.

Gechanneld door: Gabriel RL – 2 mei 2021

De bewegingen achter de schermen gaan in volle gang door, terwijl grote genezingen blijven plaatsvinden. Rondom de Aarde zijn er vele genezingsbasissen in de vorm van grote ruimteschepen, evenals in omgevingen die door velen van jullie “Huizen van Genezing” of ” Transitie Huizen” of “Spirituele Ziekenhuizen” worden genoemd.

Deze omgevingen zijn de laatste tijd gemoderniseerd door het ontvangen van meer Licht van de Engelenrijken, die in deze tijden nog dichter bij de Aarde zijn.

Het is duidelijk, met alles wat er gebeurd is, dat we sommige dingen achter de schermen moeten versnellen en deze versnelling zal bijgevolg rechtstreeks van invloed zijn op het oppervlak van de planeet.

Jullie hoeven je zeker geen zorgen te maken, want al onze stappen zijn berekend en we weten hoe ver we kunnen gaan, om jullie vrije wil niet te verstoren en door te gaan met de Goddelijke Plannen.

Deze vorderingen die wij zullen maken verwijzen naar “het verplaatsen van de stukken van het bord” en, later, zullen sommige van deze stukken ook het spel verlaten, omdat zij reeds, op een bepaalde manier, bereikt zullen hebben wat bereikt moest worden, of zelfs omdat zij reeds zo ver gegaan zijn als zij konden gaan.

Jullie zullen enkele veranderingen zien, vooral in jullie politieke omgeving, omdat er nieuwe zielen zullen beginnen te komen en de oude het spel zullen verlaten.

Er zal onrust zijn, want enkele van de belangrijkste stukken van de wereld zullen worden verwijderd en degenen die zich nog steeds verzetten tegen overgave zullen op de een of andere manier “gedwongen” worden het spel te verlaten.

Velen van hen die tot nu toe de richting van de mensheid hebben bepaald, staan nu voor een dilemma, omdat zij weten dat hun belangrijkste medestanders van buiten de Aarde “ongeïnformeerd” zijn en zeker geen steun zullen geven voor hun ontsnappingen.

De Ashtares in hun patrouilleschepen die actief zijn in hun luchtruim en dergelijke ontsnappingen verhinderen.

Onlangs hebben velen van jullie veel van die zwarte en driehoekige schepen door jullie luchtruim zien vliegen. Deze behoren, voor het grootste deel, tot een niet-positieve Draco groep die probeert de planeet te verlaten via portalen waarvan zij denken dat die nog open zijn. En, in zekere zin, “waren ze…”

De laatste tijd heeft een positieve Draco-commandant genaamd Árguan “valse” portalen gecreëerd om velen te vangen die de planeet proberen te ontvluchten.

Zeker, hij is uiterst bekwaam voor deze taak, want hij kent veel van de strategieën van hen die van hetzelfde ras zijn als hij.

Árguan heeft de Ashtar-krachten geholpen bij het reinigings- en zuiveringsproces, en velen van jullie hebben hem aangetroffen aan boord van een van hun prachtige zilveren cilindrische schepen.

Zoals jullie kunnen zien, is er veel meer activiteit dan jullie je kunnen voorstellen.

En terwijl dit allemaal gebeurt, ontvangen jullie energieën rechtstreeks van de Engelen gastheren om jullie onderscheidingsvermogen te vergroten, aangezien er de laatste tijd verkeerde informatie en verwrongen gedragingen zijn geweest die meer de aanwezigheid van Árguan hebben aangetrokken.

Het is waar dat velen van jullie zich nu afvragen wanneer er een einde zal komen aan de situatie van dit moment, en wij zeggen dat er meer genezing op komst is dan jullie denken.

De genezing waarop jullie wachten is in grote productie, maar weet dat zij in eerste instantie niet uit de farmaceutische industrie komt, maar uit de grote spirituele expansie die aan de gang is.

Dierbaren, alles wat jullie deze dagen hebben doorgemaakt, ontsluit veel van wat millennia lang in jullie verborgen is geweest en nu krijgen jullie de grote kans om herboren te worden in een nieuw, lichter en vloeiender leven.

Zeker, zij die dierbaren hebben verloren zouden ook graag een antwoord willen op de vraag hoe het nu met hen gaat. We kunnen haastig zeggen dat ze veel beter zijn dan toen je ze voor het laatst in de fysieke omgeving zag.

Blijf jullie goede vibraties naar hen sturen, want dit is essentieel voor hun volledig herstel.

Velen van hen die de Aarde verlaten sluiten zich nu snel aan bij de Galactische Vloten, die in deze tijden zeer actief en actief zijn en hun aanzienlijke aandeel in de hulp hebben gegeven.

Velen hebben, toen zij hun lichamen verlieten, zijn hier verdrietig en boos achtergelaten, omdat zij bij verschillende gelegenheden situaties van verwaarlozing en onachtzaamheid hebben doorgemaakt.

En we hebben het hier over alle manieren, niet alleen met betrekking tot het virus dat vandaag de dag aanwezig is.

We hebben het over de verschillende manieren waarop ze de planeet elke dag verlaten.

Dus, toen zij hier in Nirvana aankwamen, werden zij geconfronteerd met een omgeving van volledige vrede en harmonie en konden zij de redenen voor alles wat zij meemaakten beter begrijpen.

Dit inspireerde velen van hen om liefdevoller de vele broeders en zusters te willen helpen die nog op het Fysieke Vlak zijn.

Er is veel dat, op dit moment, niet kan worden gezegd, dierbaren, maar we zijn geïnteresseerd in het delen van veel informatie met jullie, en het zal zijn zodra we weten dat deze informatie jullie fysieke integriteit niet in gevaar brengt.

Weet gewoon dat alles wordt gedaan om jullie ascensie te bevorderen en dit zijn directe bevelen van de Opperste Schepper.

Er zal een versnelling zijn in vele processen en dit zal ook invloed hebben op hoe jullie lineaire tijd waarnemen. Hij zal veel sneller voorbijgaan dan ooit tevoren en jullie zullen worden ondergedompeld in veel dat moet worden voltooid.

Zeker, jullie hebben boodschappen ontvangen uit vele bronnen die jullie waarschuwen voor de grote karmische aanpassingen die aan de gang zijn.

Ja, dat is waar, want dit was ook een gemeenschappelijke afspraak waartoe besloten is om het proces zo snel mogelijk af te ronden.

Alles wordt jullie, in zekere zin, steeds duidelijker.

Sommigen zullen het niet kunnen verdragen wanneer er meer informatie aan het licht komt via alternatieve bronnen over alles wat er gebeurt.

En daar gaan jullie, zoals altijd, degenen informeren die naar dit punt in de tijd geroepen zijn om te helpen bij deze grote overgang.

Weet, dierbaren, dat onze vloten – die ook de uwe zijn – beschikbaar zijn. Roep ons in jullie processen, roep ons in jullie angst en pijn, roep ons wanneer jullie alleen zijn en wij zullen ons onmiddellijk voorstellen en jullie onze nabijheid laten voelen.

De reden waarom sommigen zeggen dat ze onze aanwezigheid nog steeds niet kunnen voelen, komt voort uit het feit dat ze nog steeds op een rationele en lineaire manier op ons wachten.

Weet dat je “ongewapend” moet zijn om ons werkelijk te voelen zonder de dichtere lagen die vaak je dag tot dag dicteren.

Hoe dan ook, elke bewuste of onbewuste weerstand tegen onze aanwezigheid zal steeds meer opgelost worden door de hoeveelheid

Engelenlicht dat naar de Aarde is neergedaald.

Over het algemeen is het slechts een kwestie van tijd voordat het stof is neergedaald en je kunt zien wie zich roerde en op de “Paniek” knop drukte.

Blijf kalm terwijl alles uit de hand lijkt te lopen, want niemand zal jullie Quantum Sprong tegenhouden.

Jullie blijven op weg naar jullie ascentie en hoe chaotisch de dingen nu ook lijken, houd in gedachten dat alles onder controle is, en meer: zoals we al een tijdje zeggen, ligt de sleutel tot het oplossen van de huidige situatie “in de handen” van het Heilige Vrouwelijke.

De Godin is de laatste tijd veel meer dan voorheen aanwezig en actief op Aarde en jullie allen worden ook opgeroepen tot deze verbinding.

Ik ben SaLuSa van Sirius en, blij met deze gelegenheid om deze boodschap over te brengen, blijf ik benadrukken dat wij in de Galactische Federatie nu actiever zijn dan ooit tevoren.

Wees ervan verzekerd dat jullie gebeden zijn gehoord en dat jullie er niet op achteruit gaan door te wachten.

Wat voor jullie komt is groter dan het beste utopia dat jullie je kunnen voorstellen.

Ik laat onze liefde en zegeningen achter met zuivere en ware wensen van ons allen die de Galactische Federatie vormen, nu zelfs nog zichtbaarder in jullie luchtruim.

Selatherin A-al Arjaten!

(In het Siriaans: Want ja, we zijn allemaal EEN!)

SALUSA

Kanaal: Gabriel RL

Bron

Vertaling: Martien