woensdag 5 mei 2021

Menselijke toestemming ...Teri Wade



Menselijke toestemming ...

Onthoud dat menselijke toestemming wordt geproduceerd door middel van misleidende vormen van massamanipulatie en voor iedereen die mij al een tijdje volgt, weet je dat dit een onderwerp is dat erg belangrijk is om te begrijpen. We moeten ons zeer bewust zijn van de toestemming die we weggeven, omdat het onze cultuur enorm beïnvloedt.

We moeten ons zeer bewust zijn van de manipulatie van mind control die de mensheid opzettelijk manipuleert vanuit hun geïnformeerde toestemming. In wezen is de mensheid misleid op manieren die ver buiten onze perceptie van begrip liggen. De reguliere media en hun psychologische operaties en propaganda worden gebruikt om het ongeïnformeerde publiek te manipuleren om ideeën en agenda's te ondersteunen die alleen ten goede komen aan de controleur van deze buitenaardse buitenaardse anti-menselijke agenda. Deze mensen die we slapers noemen, zijn zich totaal niet bewust van de manipulatie.

Als de mensheid beter begrijpt waaraan we werkelijk deelnemen, kunnen we weloverwogen beslissingen nemen. Zoals ik al vaak heb gezegd, heeft deze anti-menselijke agenda de mensheid duizenden jaren alleen gemanipuleerd omdat ze verborgen zijn gebleven samen met hun destructieve agenda. We bevinden ons in de tijd van de apocalyps, wat de onthulling betekent, de onthulling, wat betekent dat hun heerschappij voorbij is.

Deze wereldwijde agenda neemt illegaal, met geweld de controle over de geïnformeerde toestemming van het menselijke publiek met behulp van psychologische operaties en escaleert momenteel op agressievere manieren. Wanneer een persoon zijn persoonlijke instemming weggeeft aan een sociale structuur, overtuiging of een andere persoon, brengt dit hem in gevaar en neemt uiteindelijk zijn vermogen om zelf te regeren weg. Aanbidding van iets of iemand heeft niet uw beste belang in gedachten. Niemand die uw beste belang in gedachten heeft, wil dat u blinde gehoorzaamheid bent. Het doel van aanbidding is om alle zelfverbinding met de Bron te verminderen.

Nooit gezag geven over jezelf is de reden waarom je in deze wereld bent, maar niet van deze wereld. Ons multidimensionale bewustzijn bestaat buiten de tijd en wanneer we ons verbinden met dat hogere bewustzijn, zijn we ver buiten de controlematrix van dit 3D-rijk. Door verbinding te maken met de Bron, zou ons hogere zelf onze hoogste prioriteit moeten zijn om de macht over onze persoonlijke soevereiniteit te behouden. Deze actie is buitengewoon belangrijk terwijl het constante bombardement van 3D-mindcontrol-tactieken wordt afgewend die zijn ontworpen om onze toestemming te manipuleren.

Momenteel worden de aarde en haar bewoners onderworpen aan verborgen en voor de hand liggende technologieën voor mind control die worden gebruikt om de cognitieve dissonantie van de mensheid te vergroten. Cognitieve dissonantie is ontwikkeld en ontworpen om uiteindelijk ons ​​bewustzijn te manipuleren om deze anti-menselijke doodscultuur te accepteren en wereldslavernij en parasitisme te accepteren.

Het is nogal triest wat er met onze soort is gebeurd, wat betekent dat de meeste mensen op aarde nooit hun toestemming zouden weggeven om slaven te zijn of om voor energie te worden gebruikt, dus zijn ze geestelijk gecontroleerd om in ontkenning, overlevingsmodus of escapisme te blijven om te voorkomen dat ze deze pijnlijke waarheid zien. . Het is tijd om wakker te worden! Mensen die zeer suggestief zijn en een verzwakte geest hebben, zijn gemakkelijk te programmeren en het heeft een directe invloed op hun onbewuste denkproces. Het elimineert kritisch denken en gezond verstand.

Ik ga deze post niet te politiek maken, maar we zien momenteel de splitsing van twee werelden. De ene groep vecht keihard om in de status quo te blijven, ze vechten om stil te blijven omdat ze bang zijn voor verandering. Ik noem ze de weerstanden. We hebben een andere groep die onder druk wordt gezet, wat betekent dat deze groep dit hogere trillingsbombardement accepteert dat ongetwijfeld verandering teweeg zal brengen, er is geen andere optie. De chaos die we momenteel ervaren in dit lagere rijk is de weerstand tegen deze hogere frequentie. Onthoud dat elke soort die stagneert, niet langer zal blijven bestaan.

Velen van jullie hebben zich afgevraagd ... Waarom zou de mensheid deze doodscultuur onderschrijven als het uiteindelijke doel is om het menselijk ras tot slaaf te maken en te elimineren? Welnu, dit is cognitieve dissonantie in actie, het opzettelijk negeren en ontkennen van de oorlog over ons bewustzijn om tegenstrijdige gedachten te vermijden. In wezen worden deze mensen geregeerd door angst. Ze weigeren te erkennen wat er in het volle zicht is, recht voor hun gezicht, omdat ze vasthouden aan ontkenning die wordt veroorzaakt door angst.
Cognitieve dissonantie is die ongemakkelijke spanning die ontstaat wanneer je twee tegenstrijdige gedachten tegelijkertijd in de geest houdt. Het is een inconsistentie in ons denken. Veel mensen geven hun toestemming weg door cognitieve dissonantie omdat ze hun spirituele zelf niet begrijpen, dus wordt hun toestemming weggegeven door verwarring die ze hebben met tegenstrijdige geloofssystemen.
Als we gemanipuleerde leugens als waarheid beschouwen, geven we kritisch denken, gezond verstand en intuïtie op die ons helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Voorbeeld: we worden sterk gemanipuleerd door het Center for Disease Control (CDC). We denken dat deze organisatie de medische autoriteit is die ons is gegeven om de volksgezondheid te behouden, terwijl ze onze kinderen aanbeveelt te worden geïnjecteerd met een ongelooflijke hoeveelheid schadelijke injecties terwijl we ons gezond verstand en intuïtie op een laag pitje. Dit is een gevaarlijk voorbeeld van cognitieve dissonantie.
We moeten ons afvragen of we geloven dat de CDC ethisch gedrag vertoont en zich oprecht zorgen maakt over de volksgezondheid of dat ze slechts een zakelijke shill zijn? Profiteren ze gewoon van de miljarden die de grote farmaceutische industrie heeft verdiend om de negatieve buitenaardse agenda te dienen? Er zal een deel van de mensheid zijn dat hier nooit wakker van zal worden. Ze zullen zich vastklampen aan hun geloofssystemen tot de dag dat ze sterven, ongeacht hoeveel informatie hen wordt voorgelegd, en ze zullen zonder twijfel met die consequenties omgaan. Vandaar de splitsing van twee werelden.