zaterdag 8 mei 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL ZATERDAG 8 MEI 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
ZATERDAG 8 MEI 2021

WE KNIPPEN COLLECTIEF DE NAVELSTRENG MET DE 3D AARDE TIJDSLIJNEN DOOR EN GROTE HOEVEELHEDEN COLLECTIEVE VERGANE GALACTISCH GENETISCHE LYMFE KOMT VRIJ UIT ONS 2 STRENGIG DNA! GROOTSTE LYMFE DETOX EVER! LETTERLIJK HET MELKWEGSTELSEL= IMMUNITEIT+STERRENSTELSEL! DEBLOKKADE CHAKRA 7 & 4+ HEMELVAART!

HET ACTIVEERT DE ETHERISCHE NAVELSTRENG MET GAIA EN DOET DE THYMUS ONTWAKEN! ONS IMMUUNSYSTEEM WORDT ACTIEF EN IS VERBONDEN AAN HET LEVENSLICHT!

De hoogfrequente fotonen energie blaast ons lymfeteem schoon en veroorzaakt een afstoting van oude zelven uit ons systeem= moe, pijnlijke lymfeklieren, zware stroperige energie, vermoeide zware lijf en benen, vibrationele griepsymptomen, gedeprimeerde gedachtegolven, diarree, veel plassen, vocht vasthouden.

Frequentiestijging van 1200 x!

SR pieken tot 62 HZ; activeert sterk je 3e oog, prefrontale cortex en de zijstrengen langs je wervelkolom die symbool staan voor de denkpatronen=gedachtevormen/figuren/personages van je oude zelven die je nu niet langer dienen. Je 3e oog is nog verbonden met oude energiekoorden= navelstreng koorden met deze oude zelven die je mag doorknippen omdat ze je nu in de weg staan en je zielenpad blokkeren. Is ook verbonden aan de benen, voetzolen en de dikke darm= loslaten van het verleden en het oude zeer dat je nog vasthoudt uit angst voor de leegte en pijn.

SR anomalieën zijn nu sterker merkbaar; rillen, trillen, plotse aanvallen van kortsluiting en even OUT zijn, plots diarree, misselijk, hoofdpijn, onrustig en gevoel van WAT DOE IK HIER NOG= lostrillen van je oude zelven.

Kp index= 1-2 en dus verhoogde stralingsalert waarbij de energie extra diep door kan dringen in de cellen en de uitstoot aan 3D geheugen en de daar bijhorende stress inherent is!

Onze oude gietvorm opgebouwd uit 3D denkprogrammeringen, brokkelt in recordtempo af en ons afbrokkelende ego=ons hoofd =chakra 5, raakt in paniek, hij trekt alle oude angsten en emoties nu naar zich toe als een magneet om ertegen te vechten, te vluchten of te verstijven van doodsangst. Het zijn onze oude zelven die ons in het oude vertrouwde wil vast houden dat voelt veilig, vertrouwd en bekend. Deze oude omhooggetrokken zelven hopen zich nu op rondom je keelchakra en zetten zo druk op de Nervus Vagus die vervolgens reageert met stress reacties= benauwdheid, hoge hartslag hartritme stoornissen, stress, onrust hoge bloeddruk, spijsverteringsklachten zowel misselijk zijn of juist enorme hongeraanvallen.

Maar we zijn het ontgroeid, we worden er zo immens moe van, zo moe dat we ons verslagen voelen en los te laten hebben, nu voelen we de pijn en kunnen alleen nog maar onze woede eruit gooien en onze angsten tot we uiteindelijk alleen nog huilen kunnen. Wat een worsteling met de slang der verleidingen!

De binnenstromende energie dringt diep in de celkernen door met daarbij uitstoot van oude 3D geheugendata uit onze cellen in het omringende weefselvocht=bio plasma! Ons lichaam maakt overuren om al die oude cel geheugens op te ruimen! Deze uitstoot van oude gedateerde energie ervaar je als een zware jas die te krap zit en waar je bijna uit ontploft= je ego beschermjas laat los. Ons ego kent 2 angsten en panieken; de leegte en de dood.

Deze angsten komen levensgroot voor je te staan om nu te kunnen doorzien en te worden getransformeerd in het licht=celfysiologie.

Deze ware explosies van extreem sterke en krachtige lichtgolven komen onze aura [immuunsysteem en ragfijne zenuwstelsel] binnen via chakra 3, ons etherisch web verbonden aan ons linker energiekanaal= voelen, vrouwelijke kant , voorkant lichaam en hormoonstelsel oftewel het verstopte kanaal.

Het voedt ons fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel. Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens schoon uit de cellen. Vele energiekoorden liggen hier en mogen we losmaken en zuiveren om ons zo weer te verbinden met de heilige helende aarde energie.

Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen. Dit is de levensrivier van licht= nervus vagus, de belangrijkste zenuw tijdens deze ascensie/descensie.

We laten de oude vorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm [blauwdruk] waarin we nu geduwd en gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde.
We verschuiven van plek. Dit geeft rouw. We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen/kleven/plakken er nog oude en onderdrukte emoties aan ons. De kosmos geeft ons letterlijk een duw in de holte van de rug oiv het cranio sacrale ritme.

Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering=geestewater en loslaten van negatieve denkgeesten= gedachtenvormen= zijstrengen langs de wervelkolom].
Dit gaat gepaard met symptomen;
Misselijk en opgeblazen o.iv. overwerkte lever en nieren door de vele afbraakprocessen. Activering van het middenrif geeft opgeblazenheid, pijn hoofd nek-schouders en tussen de schouderbladen.

Drukgevoelens 3e oog. Gevoel van een slingerbeweging door het lichaam heen= activering vd nervus vagus= zwevende zenuw. Pijn linksonder ribbenboog=activering=doorbloeding van de milt=etherisch web met linker ruggenmergkanaal=.verstopte kanaal uit de kindertijd.

De thymus activeert en geeft mn rond de linker longtop [bergtop]drukpijn evt met zwelling en druk op het borstbeen alsof er iets uit gedrukt wil worden of uitgedeukt.

Vibrationele griep, moeheid en weinig kunnen verdragen. Snel overprikkeld zijn .Gespannen borsten= veel opgehoopte stroperige lymfe, gevoel ik wil wel van alles en ook sneller maar ik kan niet sneller dat kan je frustreren= ego angst .
Intensieve en heldere dromen die veel inzichten geven. Verstoorde slaappatronen. Gevoel er niet helemaal te zijn op aarde, maar er ergens tussenin ''hangen''.

Deze activatie voel je aan je lymfeklieren, grieperheid die niet over gaat, slijm, hoesterig, hitte en immense koude perioden, omhoog halen van oud zeer en rotgevoelens, heftige emoties , strottenhoofdklachten, keel -schouder en nekklachten, hartritmestoornissen, druk op de borst[activatie vd gestagneerde lymfestroom en openen vd ductus thoraricus]] etc. etc.

De lichtinfusies blijven maar onvoorstelbaar stijgen en dringen onze aura binnen en via onze aura [etherisch web] drukt het op de 71.000 huidpunten, dan via de 12 meridianen en de 2 hoofdkanalen om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsen op onze schouders van vele levens en generaties. We worden steeds zichtbaarder, in eerste instantie voor onszelf.

We worden wakker en ontwaken uit onze reptielhersenen die gericht zijn op overleven en vechten/vluchten. We zijn uitgetreden en zwaar vermoeid geraakt tot volledige uitputting aan toe, we droegen een hele zware last mee op onze schouders die we nu mogen loslaten, het is niet van ons en ook nooit geweest.

We kunnen nu nog het gevoel hebben ingeklemd te zitten o.iv. druk van de omgevingsculturen [borstkas] de [nog niet] ontwaakte delen en geïntrigeerde vormen, personages/fragmenten in onszelf en sterk weerspiegeld in een ander! Door ze te intregreren=hart=huid circulatie= stofwisseling herstel je de gewonde delen van je gekwetste kind en kan de energie weer onbelemmerd stromen ipv het blokkeren van je natuurlijke levens stroom!

AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!

Neem extra rust=passief zijn= yin energie- om zo de bakken aan licht te ontvangen en de omzetting van het oude 3D in 5D te bewerkstelligen dmv uitstoot van afvalstoffen van vele levens en generaties uit het celgeheugen!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Een enorme 😂😂😂 stampot ratjetoe vandaag, ik
dobber wat op de levenszee rond en hier en daar een hap en een snap aan informatie komt vrij, zie hier het resultaat ervan

Marjolein Ingrid Soulpursang
Heeft gewerkt als IC-VERPLEEGKUNDIGE bij UMCG -Universitair Medisch Centrum Groningen! Gespecialiseerd in de neurochirurgie.
Sinds 2000 ervaringsdeskundige Ascensie
Was redactielid bij Expeditie Robinson
Kundalini Reiki Healer