vrijdag 7 mei 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Vrijdag 7 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Vrijdag 7 mei 2021

MOEDER AARDE SCHUDT- TRILT-BEEFT-EN BRENGT ZAKEN OP ORDE! GROTE DETOX EVER VAN HET GALACTISCH ENERGETISCH SYSTEEM=LYMFE=MELKWEGSTELSEL!

Immense OER krachtgolven AAN KRISTALLIJNEN LICHT SPIRAALT ONS LICHAAM BINNEN!!! Sterk voelbaar in ons heiligbeen waar de grote schoonmaak plaatsvindt!

WOWWW Wat een spektakel, wat een krachtgolven, wat een hoog geladen energie in de atmosfeer! Goed voelbaar aan onze wervelkolom=lichtkolom en aan onze aanhechtingsbanden! Ik noem ze inmiddels emotionele afhankelijkheidsbanden= hechten je aanhechtingsbanden aan je eigen wervelkolom?- of ben je emotioneel afhankelijk aan anderen hun aanhechtingsbanden aan hun wervelkolom=lichtkolom, zoals dat bij een kind is.

WOWWW constante bakken aan hoge geladen energie stromen onze gedeblokkeerde kruinchakra binnen, zwaar voor ons fysieke lichaam om te assimileren en daarom vraagt het van ons om te vertragen= SLOWMOTION!

Nog geen exacte data bekend over de grootte vd stijging...volgt...

WOWWW Bovendien hebben we te maken met sterke Schumann Resonantie anomalieën met sterk wisselende pieken: 67-62- 88 Hz en daarbij witte Schumannvlakken tussen 07.00-18.00 uur. Ze geven kernpijnen!

WOWWWW daarbij komt nog eens een voortdurende uitzenden van sterke golven x-rays [röntgen-straling ahw] door de zon! Dit maakt dat de hoogfrequente energie nu super diep kan binnenkomen en opent de hogere frequenties {Hz} in ons systeem Het brengt veel licht naar binnen! Dit veroorzaakt plotse en extra heftige ascensie symptomen! Ons lichaam kan nu heel heftig reageren.

Kp index= 0-1 dit veroorzaakt de kosmische stralingsalert!

Hoog aantal elektronen in de atmosfeer= gevoel onder stroom te staan!

We ascenderen en transformeren in rap tempo! Uiteraard kunnen alle ascensie symptomen ook enorm versterkt worden denk aan; hoofdpijn, nerveus, misselijke, dizzy, angsten, benauwd, extreem vermoeid, huid en hartklachten , drukgevoelens schouders, nek, hoofd en wervelkolom mn onderrug en middenrug, heiligbeen, diarree grieperig, wazig zien, hoge pieptonen etc

Immense OER krachtgolven AAN KRISTALLIJNEN LICHT SPIRAALT ONS LICHAAM BINNEN!!!

Noodzaak is om tot overgave te komen, lichte geestelijke en fysieke kost, goed geaard blijven, veel water drinken en je durven overgeven aan het licht!

Vertragen werkt genezend en helpt om in dit natuurlijk oer-ritme te komen!

Vertragen is een must geworden, dit helpt om de grote hoeveelheden instroom van fotonen energie te integreren zodat je lichaam er aan wennen kan.

Even van je pad afwijken [je bron verbinding met moeder aarde kwijtraken] en gelijk van slag zijn incl. allerlei nare ongemakken en klachten alsof je allerlei kanten op getrokken wordt die je niet langer dienen= was je oude overlevingsvorm.

Wij worden volledig in onze licht en OERkracht geduwd en gezet en dat vraagt om de juiste aanvlieg route van een verlichte landingsbaan in een donker nacht.

Die verlichte lampjes langs de landingsbaan zijn je wortelpunten oftewel de kristallijnen coderingen.

Ze lopen gelijk links en rechts langs je wervelkolom oftewel je kundalini kanaal dat o.i.v deze lichtgolven zich opricht en als een bol van licht zich vanuit je stuitje zigzaggend langs je wervelkolom de zenuwwortels doorboren en zuiveren met dit genezende licht.

Dit doorboren van de zenuwwortels en het zuiveren van de zenuwkanalen kan heel pijnlijk zijn mede door het loskraken van de opgehoopte koolzuurgassen die na het vrijkomen in chakra 3 zich ophopen=opgeblazen buik vol vrijgekomen gassen in het darmvlies=etherisch web van chakra 3.

Kan darmkrampen en gespannenheid geven ook diarree of obstipatie.

Ook huidklachten, pukkels, eczeem, jeuk, etc . Een oppervlakkige en benauwde ademhaling=hoge drukpangevoel o.i.v overvolle het nu snel overvolle darmvlies dat een tegendruk geeft.

Als je je rust neemt en ontspant dan kan het opgeruimd worden door je lichaam.

Raak je echter in paniek en ga je denken-doen [ weerstand van het ego ] dan wordt het alleen maar erger en hoopt er zich alleen maar meer vrijgekomen troep op in je darmvlies en wordt dus de tegendruk alsmaar groter en groter.

Door het denken-doen van je hoofd onttrek je nl. energie=bloed uit de rest van je lichaam naar je hoofd toe en kan je lichaam dus te weinig zijn zuiverende werking doen dmv de circulatie.

Als je even afwijkt van je vertragend pad dan ervaar je gelijk onbalans in welke vorm dan ook en trek je ook in de wereld om je heen de onbalans aan merk ik op.

Alsof het vliegtuig van koers verandert en niet aankomt op zijn bestemming.

We zijn gegroeid en hebben aan zelfontwikkeling gedaan en laten al het oude los, de oude huid past niet langer en werpen we af o.i.v de opbouwende fotonenenergie langs ons lichaam=onze levensenergie!

We kunnen ons voorbereiden gaan op de naderende enorme energie boost!
Blijf op je koers op je aanvliegroute van JOUW BESTEMMING!

Zelf merk ik dat ik de laatste dagen het gevoel heb dat ik ben overleden en opgestegen naar de hemel en al het oude vertrouwde heb achtergelaten. De oude ik is niet meer en dat voelt onwennig en verdrietig omdat ik de oude ik ook mis. De dingen die ik ooit leuk vond en nu niet meer werken voor mij nu ik hemelwaarts ben gegaan. Maar nu ik ben opgestegen voel ik ook veel en immens verdriet als ik de wreedheden van de mensheid zie, dan huilt mijn hart tranen met tuiten.

AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!

Neem extra rust=passief zijn= yin energie- om zo de bakken aan licht te ontvangen en de omzetting van het oude 3D in 5D te bewerkstelligen dmv uitstoot van afvalstoffen van vele levens en generaties uit het celgeheugen!

Beetje rommelig journaal vandaag, een soort van stampotje!😂🤣


Marjolein Ingrid Soulpursang