donderdag 6 mei 2021

Jeniffer Crokaert ~ Ashian :Hoe om te gaan met deze verwarring


Ashian: hoe om te gaan met deze verwarring

Geliefde harten, we reiken je uit in grote en oneindige liefde, terwijl je voelt dat je werelden om je heen instorten. Elke waarheid waarvan je dacht dat die onaantastbaar, onschendbaar en waar was, zal ook lijken af ​​te brokkelen. Je dacht dat de puurheid van de intentie je zou beschermen, nu lijkt dit vals te zijn. U wordt ook getoond als slachtoffers. Je wordt ook machteloos getoond, hoewel je in je macht stond. Dit is allemaal niet de waarheid. De waarheid zal naar boven komen en er zal een zuivering zijn van verdraaiingen.

Er is veel aan de hand met woorden en tegenwoorden; ideeën ontwikkelen kracht en grip, maar dat betekent niet dat ze puur of waar zijn.
Dus waar moet je je op concentreren? Wat is waarheid?

Concentreer je op je innerlijke weten, op het volgen van je intuïtie. Als u zich op uw intuïtie concentreert, wordt het kaf van het koren gescheiden, en daar gaat het om ...
Het gaat er niet om 'wie' gelijk heeft. Geef je je kracht weg aan iemand van buitenaf of blijf je sterk? Vertrouw je op je innerlijke weten?

Het maakt niet uit of je intuïtie 'goed' of 'fout' is, het gaat erom dat je naar binnen gaat en op je intuïtie vertrouwt .
Je intuïtie is je wegenkaart, je zielkaart naar je grootste visie voor dit leven; ieder van jullie zal iets anders aanvoelen, afhankelijk van welke lessen je moet leren, welk karma je hebt gekozen om weer in evenwicht te brengen, welke zielenleringen je wenst te ervaren. Je intuïtie brengt je naar het juiste begrip voor jou, de juiste plek voor jou, de juiste timing voor jou, de juiste mensen voor jou.

U kunt geen stap overslaan; je kunt je zielsreis niet opzij zetten. Het is uw goddelijke en heilige huwelijk, van binnen, u met uw ziel en uw ziel met u. Dat is het enige huwelijk dat ertoe doet, dat is de enige waarheid die ertoe doet. Volg dit en je innerlijke kompas zal je brengen waar je moet zijn.

De focus in de chaos moet je innerlijke huwelijk zijn, jij en je hogere zelf, je ziel, je weten wat goed voor je is. Dat zal uw beste zijn, uw meest ware gids en kompas. Dat is de spirituele les van deze tijd - niet om naar dit of dat te luisteren, maar om naar binnen te gaan en je waarheid te vinden . En leef dan die waarheid na.

Wanneer je op één lijn bent met de waarheid van je innerlijke huwelijk, je ziel, stem je automatisch af op goddelijke genade en synchroniciteit, je bent automatisch op het snelle pad van je ziel.

Als je de levenservaring probeert te omzeilen, of 'vooruit springt' of een tweede keer raden wat er langs de lijn komt, zul je je reis vervormen en onnodig opnieuw in evenwicht brengen, of karma creëren. Met gratie en liefde voor iedereen door je intuïtieve weten bewegen is echt het gemakkelijkste pad, het pad dat het meest openstaat voor goddelijke genade die in en door je heen stroomt.

J: Hoe zit het als onze dierbaren keuzes maken die in strijd zijn met onze overtuigingen?

A: Lief kind, wees niet boos. Kom in je heilige weten. Waar besta je? In het goddelijke veld. Wat is je intuïtie? Het is de kaart die je door dat goddelijke veld hebt gemaakt voor je hoogste goed. Volg dat pad, alles zal zich in perfectie ontvouwen. Je bent niet verdwaald. Niemand is verloren. Je bent niet in de steek gelaten. Niemand wordt in de steek gelaten.

Er zijn geen fouten, want zelfs als je iets probeert te kiezen dat een vervorming voor je ziel kan zijn, zul je weer naar je ziel worden teruggebracht en mag je je opnieuw afstemmen.

Tijd is een illusie. Reïncarnatie is zelfs een illusie, net als de dood. Je bent goddelijke essentie in ervaring.

Het kompas is je innerlijke weten. Volg dat kompas en het zal je naar de perfecte plek voor jou brengen.

J: Maar wat als dit 'tests' zijn in soevereiniteit?

A: Volg je intuïtie. Volg je innerlijke weten, je gevoel van wat goed voor je is, niet wat anderen zeggen of denken, want zoveel daarvan zal gedeeltelijk of gebrekkig blijken te zijn. Natuurlijk kun je naar alles luisteren, maar laat je beslissingen uiteindelijk voortkomen uit je innerlijke weten, dat is je heilige reis, de routekaart die je hogere zelf heeft bepaald, was het beste pad voor je door dit nu-moment.
Dat is de grote sprong voorwaarts. Dat is de terugkeer naar de Bron, naar je Bron, je essentie. Dat is uw goddelijke kracht.

J: Wat als ik het niet weet?
A: Wacht dan. Het zal duidelijk worden. Het zal in jou ontwaken.


** Bron ** Kanaal: Jeniffer Crokaert