woensdag 5 mei 2021

DE 5-5-5 PORTALEN ~ Willemien Timmer



DE 5-5-5 PORTALEN
De maand mei kent drie krachtige 5-5-5 portalen te weten: 5-5-2021, 14-5-2021 en 23-5-2021. Op deze punten in de lineaire tijd wordt de 5-kracht letterlijk verdrievoudigt. Dit zijn dus ook de ‘omkeringsmomenten’ waarin we een grote transformatie binnen ons Zelf kunnen doorlopen en manifesteren.

Vandaag is de eerste 5-5-5 portaal. Deze valt in Nederland samen met Bevrijdingsdag waardoor de energie van bevrijding, van alles wat niet-echt, niet-eigen, ontkrachtend, onderdrukkend en duaal is, mede centraal staat in deze 5-5-5 energie.

Bevrijding van al het innerlijke oude wat niet langer resoneert, wat niet afgestemd is op het Christus Bewustzijn (Eenheidsbewustzijnsveld) mag bezien, belicht en bevrijd worden. Alles wat niet langer resoneert op wie jij nu Bent mag transformeren. Daar waar dat diep van binnen in jou omgekeerd en getransformeerd kan worden, zul je dit uiteindelijk ook weerspiegeld zien in de wereld om je heen. Waar wij innerlijk de oude systemen gebaseerd op dualiteit en macht niet meer in ons dragen, hebben zij in de buitenwereld ook geen bestaansrecht meer.

INNERLIJK PROCES VAN BEVRIJDING
Het is werkelijk een innerlijk proces van bevrijding om de val van oude systemen in de buitenwereld te bewerkstelligen en deze niet langer (onbewust) in stand te kunnen houden. Daar waar wij onze onbewuste haakjes belichten en bevrijden, kunnen we deze in de buitenwereld niet meer voeden, bestaansrecht geven en in stand houden. Het innerlijk werk wat jij verzet heeft dus wel degelijk invloed in het grote geheel, zelfs als dat niet direct zichtbaar is.

De volgende twee 5-5-5 portalen zullen een verdieping van deze processen brengen op het eerste 5-5-5 Portaal en zullen voortborduren op een verdere bevrijding van dat wat niet langer bij jouw Wezensresonantie past.

14-5-2021 - de tweede 5-5-5 portaal - zal met name dieper inwerken op bevrijding van oude emotiestromingen die je leven aansturen, onbewust en bewust. Deze Portaaldag zal ook dieper de bekrachtigingen brengen tussen hart en basischakra, om die frequenties van jouw hoger bewustzijn die bevrijd zijn te kunnen gronden, waardoor belichaming mogelijk wordt. Afgespleten, onbewuste en of vergeten delen van je eigen bewustzijn zullen aangetrilt worden om her-innert te worden.

23-5-2021 - de derde 5-5-5 portaal - zal dieper inwerken op de blauwdrukken van de innerlijke Heilige Drie Eenheid, in overeenstemming met de energie van 2021. De oorspronkelijke blauwdrukken van de innerlijke man-vrouw-kind energie en – kwaliteiten versterken, belichten en bekrachtigen. Zodat de vrijgemaakte bewustzijnslagen ook dieper hiermee weer in overeenstemming in jou zullen stromen.

© Willemien Timmer
Mooie Portaaldag & Bevrijdingsenergie!