zondag 9 mei 2021

Bericht van Sanat Kumara: “TUSSEN DE DIMENSIES” ~ 9 mei 2021 ~ Karl J. Kassl

Bericht van Sanat Kumara:
“TUSSEN DE DIMENSIES”

Gechanneld door Karl J. Kassl – 8 mei 2021

De dingen nemen hun beloop en vandaag zal je onvoorwaardelijke liefde voor alles wat is op de proef worden gesteld – vandaag kun je in het proces meesterschap bereiken.

AFDALING OF OPSTIJGING?

Meerdere malen per dag zwerf je en pendel je tussen de dimensies van de 3D aarde en de 5D wereld. Dit vraagt alles van je en gebruikt al je kracht!

Ik ben SANAT KUMARA, mens onder de mensen, geest uit geest en goddelijk zoals jullie!

Geliefde mensen, ik ben nu bij jullie met de armada van Lichtwezens die deze Aarde en jou door deze tijd begeleiden! In alles wat er nu plaatsvindt en zich voordoet. Je bent evenmin alleen als de Aarde alleen is in haar massale transformatie.

Het is de tijd van de definitieve beslissingen en de tijd, waarin elke mens zijn toekomstige tijdlijn en zijn toekomstige levensomstandigheden bepaalt.

Het is duidelijk dat de dagen van verandering zijn aangebroken. Transformatie en verandering, afdaling of opstijging zijn niet langer theoretisch, maar zijn de dagelijkse praktijk, zijn wat zich elke dag voor jullie ogen afspeelt.

De keuzes van de mensen hebben nu al gevolgen, want het zwaard van de waarheid gaat door relaties, vriendschappen en gezinnen. Dit feit is uitdagend en vraagt alles van je. Want terwijl jullie in de geest verankerd zijn in de 5e dimensie, hebben jullie op fysiek niveau te maken met de dichtheid van de 3e dimensie.

Jullie dagelijks leven zit vol met situaties, waarvan je vaak dacht dat je ze onder de knie had. Terwijl je geestelijk wezen diepe vreugde en geluk vindt in de levende verbinding met God, kom je aardse omstandigheden tegen die je uit je innerlijk evenwicht kunnen brengen. In dit spanningsveld spelen zich je huidige dagen af.

De NIEUWE Aarde is nog niet gerealiseerd en rond de OUDE aarde woedt een bloedige strijd!

Wat is nu de beste methode om veilig door deze fase van afdaling voor de één en opstijging voor de ander te manoeuvreren en geestelijk, mentaal en lichamelijk, heel en gezond te blijven?

GEEF HET VERZET OP!

Ten eerste, vraag ik je:

  • Geef alle weerstand op tegen wat er nu gebeurt! Geef vooral op je te verzetten tegen en je zorgen te maken over het feit, dat zoveel mensen zich nu tot de duisternis wenden en niet tot het licht. Wat nu gebeurt, gebeurt in overeenstemming met de prenatale overeenkomsten van de zielen. Velen dwalen af, en dit is precies dat gewenst en gewild wordt door de individuele zielen.

Bemoei je alstublieft niet mentaal of energetisch met het leven en de beslissingen van je medemensen. Tenzij je specifiek gevraagd wordt om dat te doen.

De dingen nemen hun loop en vandaag zal je onvoorwaardelijke liefde voor alles wat is op de proef worden gesteld – vandaag kun je daarin meesterschap bereiken.

Want de keuzes van mensen voor het pad van duisternis en de afdaling vinden plaats in jouw directe omgeving. Dus laat los! Mediteer over dit onderwerp, totdat je het allemaal kunt aanvaarden en omarmen vanuit het diepst van je ziel.

JIJ BENT HET LICHT

Het tweede punt dat ik maak is:

  • Verdiep alsjeblieft je eigen transformerende werk!

Geef je zorgen en problemen nu de aandacht die ze nodig hebben, zodat ze kunnen oplossen! Wijd je aan je angsten, zodat je ze kunt doorzien, herkennen en loslaten! Besteed meer aandacht dan ooit aan het schoonhouden van je eigen huis en veeg niet buiten je eigen deur! Blijf innerlijk afgestemd op God en besef het diepe doel van je bestaan op deze 3D Aarde!

Jij bent Licht en straalt het uit naar hen die zichzelf willen vinden. Zorg er dus voor dat je innerlijke uitstraling nooit ophoudt en dat de vlam van het leven nooit dooft.

Terwijl de hemelen zich binnenin je ziel openen, ervaar je de chaos van de 3D Aarde aan de buitenkant.

Dit is een uitdaging om te volbrengen, want vergeet niet wie je bent: een meester die dit leven heeft gekozen om volmaaktheid te bereiken.

Als je slechte dagen hebt, geef dan alles over aan God!

Als je goede dagen hebt, deel dan je vreugde met GOD!

Wandel elke stap met GOD en ervaar ZIJN aanwezigheid in je hart en in je dagelijks leven.

Kracht, moed, volharding en sereniteit, geborgenheid en liefde – alles vind je in God!
Ik ben bij jullie, Ik ben alomtegenwoordig, allesomvattend bewustzijn. Ik ben begin en einde!
Ik hou oneindig veel van je!

SANAT KUMARA

https://lichtweltverlag.at/en/blog/

Vertaling: Winfried