vrijdag 19 februari 2021

Pronk met je spullen19 februari 2021 ~ Brenda Hoffman

Pronk met je spullen

Gechanneld door: Brenda Hoffman voor LifeTapestry Creations.com

Dierbaren,

Jullie opties zijn onbeperkt. Dus is het tijd voor jullie om te beslissen waar je wilt zijn in jouw nieuwe wereld. Zie jezelf als iemand met een universitaire graad in handel of rechten, die je bijna onbeperkte carrièremogelijkheden biedt. Wil je je vaardigheden gebruiken in de sociale dienstverlening, het bedrijfsleven, of je eigen bedrijf beginnen? Allemaal keuzes die je moet uitzoeken voordat je een bepaalde richting kiest. En nadat je die richting hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om een andere richting of zelfs een ander werkterrein te kiezen. Zo is het nu ook.

De politieke, economische en gezondheid boodschappen van de media wijzen niet op jullie flexibiliteit of vaardigheden. Jullie moeten jezelf opeisen voor jezelf. Misschien zijn sommigen van jullie afgestudeerd tijdens een economische recessie en ontdekten ze moeilijkheden bij het vinden van werk. Maar dat gold niet voor 100% van degenen die in die tijd afstudeerden. Je moet de nee-zeggers, de media, of iedereen die zegt dat je iets niet kunt doen of zijn in deze tijden, negeren.

Wacht tot COVID voorbij is. Of tot er een nieuwe politieke partij is gekozen. Of tot de winter of de zomer. Er is geen wachten meer. De Aardewezens en de Universa zijn klaar voor jullie om jullie nieuwe vaardigheden te gebruiken. Dat is niet om te zeggen dat jullie de wereld moeten redden, maar in plaats daarvan de 3D houding van wachten totdat…

Dat is tot nu. Vind dus jouw interesses en maak gebruik van de vaardigheden die je al eeuwenlang hebt ontwikkeld. Niets weerhoudt je ervan om jouw pleziertjes, interesses, en dus nieuwe vaardigheden te ontdekken, behalve jijzelf.

Je kunt langer wachten, zoals sommigen van jullie in hun jeugd deden, door verder te studeren, zodat je geen beslissing hoefde te nemen over je interesses en vaardigheden. Maar de meesten van jullie hebben je plaats gevonden ondanks de neezeggers en jullie innerlijke angsten – want de maatschappij heeft jullie op allerlei manieren in de wereld van het dagelijkse werk geduwd.

Het verschil nu is dat niet alleen niemand je pusht, maar dat je ook geen idee hebt wat jouw interesses en vaardigheden zijn, want je vindt de aarde gaandeweg opnieuw uit. Net zoals dat op veel kleinere schaal het geval was met elke baan die je had, inclusief de zorg voor je huis. Geen twee van jullie benaderden een baan op dezelfde manier. Zelfs in 3D liet je jouw individualiteit projecteren hoe je een baan, huwelijk, school en andere gebieden van je leven het beste kon aanpakken. Toegegeven, jullie gebruikten de grote lijnen van sociale normen en waarden, maar jullie stonden individuele keuzes en acties toe binnen die grote lijnen.

Nu zijn er geen kaders meer – noch sociaal, noch individueel. Want je vindt jouw nieuwe richtingen uit, minuut na minuut. Dus voel je je ongemakkelijk, met weinig of geen uiterlijke, of soms, zelfs innerlijke richting. Daarom is het zo belangrijk voor je om jouw vreugden, jouw interesses te volgen. Want jouw vreugden en interesses zijn directe wegen naar jouw nieuwe leven en daarmee naar de nieuwe richting van de aarde.

Er zijn geen richtlijnen van anderen, ook niet van de Universums. Dit is jullie show. Voor de allereerste keer zolang jullie op aarde zijn, worden jullie aangemoedigd om te luisteren naar jullie innerlijke stem, die jullie zal leiden naar jullie interesses en toekomst. Maar die innerlijke stem is een beetje beangstigend, want hij ontkent de boodschappen die jullie in 3D kregen.  Jullie nieuwe boodschappen zoals denk voor jezelf. Handel naar jouw behoeften. Leer te ontvangen. Hou evenveel van jezelf als van anderen. Boodschappen die tegen-intuïtief zijn voor jullie eonen van 3D training.

Jouw interesses vinden betekent niet dat ze sociaal aanvaardbaar zullen zijn of zelfs iets dat je verwachtte. Dit is een nieuwe wereld, en jij bent een nieuw wezen. Wat was is niet meer. Dus sta jezelf toe om uit te breiden op manieren die je interesseren. En sta hetzelfde toe voor anderen.

Er zijn niet langer regels of rechtvaardigingen nodig om jezelf te zijn.

Velen van jullie zijn bang dat je een of ander asociaal monster wordt. Of meer ter zake, dat je geïsoleerd of alleen zult raken. Dat zal niet gebeuren. Wat er zal gebeuren is dat mensen met dezelfde interesses zonder moeite zullen verschijnen.

Je zult een tijdje van interesse naar interesse fladderen. Misschien zoals je deed toen je begon met je dagelijkse werkwereld. Slechts weinigen van jullie hebben hun hele werkzame leven één baan bij één bedrijf gehad. Zo is het nu ook. Misschien vindt je dit een tijdje interessant tot er zich iets interessanters aandient – of je verzint het. Maar je moet ergens beginnen. Zo is het, wij duwen je uit je huis van herkomst, je studentenhuis, of jouw kleine onderkomen dat je nauwelijks kunt betalen en waar je een hekel aan hebt.

Het is tijd voor jullie om de wijde wereld in te gaan en met je spullen te pronken. Want je hebt zeker de spullen om te pronken. Niet zoals het geval was in 3D, toen dit meestal betekende dat mensen of het milieu schade werd berokkend. Maar als een waar wezen van de Universa die zich al eonenlang heeft voorbereid om de aarde en haar bewoners te veranderen van zachtmoedige volgelingen in sterke, universele wezens die opnieuw creëren in vreugde en verwondering.

Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud te delen met anderen, posten op jouw blog, toevoegen aan jouw nieuwsbrief, enz. Maar Alsjeblieft behoud de integriteit van dit blog door het vermelden van de auteur/naam van het kanaal: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestry Creations.com

Vertaling: Martien