donderdag 28 september 2023

KENNIS VAN GOD IN HET DAGELIJKS LEVEN – Boodschap van Babaji ~ 28 september 2023 ` Jahn J.Kassl


KENNIS VAN GOD IN HET DAGELIJKS LEVEN

Jahn J. Kassl, 27 september 2023

Boodschap van Babaji


Een leven van nietsdoen is verspilling, een leven zonder uitdagingen is weggegooid en een leven zonder avontuur is het niet waard om geleefd te worden. Ieder van jullie heeft, voordat je geboren werd, moedig gekozen voor het avontuur van het menselijk leven en daarom is het nu tijd om je op aarde te wortelen en je volledig in het leven te storten. De tijd is voor jullie gekomen om het meditatiekleed of het gebedsbankje te verlaten, want nu wordt de kennis van God jullie in het dagelijks leven gegeven.


Kennis van God in het dagelijkse leven

Jullie worden wakker!

Jullie worden sterker, jullie worden bewuster, jullie worden goddelijker – jullie worden wakker!

Geliefde mensen,

Het pad van licht en het pad van liefde bewandelen betekent daadkrachtig te leven. Een leven van nietsdoen is verspilling, een leven zonder uitdagingen is weggegooid en een leven zonder avontuur is het niet waard om geleefd te worden. Ieder van jullie heeft, voordat je geboren werd, moedig gekozen voor het avontuur van het menselijk leven en daarom is het nu tijd om je op aarde te wortelen en je volledig in het leven te storten. De tijd is voor jullie gekomen om het meditatiekleed of het gebedsbankje te verlaten, want nu wordt de kennis van God jullie in het dagelijks leven gegeven.

Leef jouw levensdoel!

Terwijl je midden in het leven staat, gaan de sluizen van kennis voor je open, terwijl je worstelt met deze of gene situatie, wordt de kennis van God aan je overgedragen, en terwijl je je vaak alleen gelaten voelt, nauwelijks begrepen en een eenzame roepende in de woestijn, wordt de kennis van God aan je geschonken.

Acties, levendigheid en daadkracht bepalen nu je leven en het is tijd om je levensdoel van ganser harte, openlijk en zichtbaar voor alle mensen te leven.

We staan op de overgang van de ene wereld naar de andere. De oude aarde wordt afgestroopt als een oude huid en de nieuwe aarde komt er langzaam onder vandaan. De transformatie van dichte materie is in volle gang.

Aan het einde staat de mens in al zijn schoonheid en de aarde in haar nieuwe pracht. Tijdens de overgang is het aan het individu om de nodige beslissingen te nemen! Op welke aarde wil je leven en van welke toekomst wil je deel uitmaken?

Afbakening – het opperste gebod!

Deze keuzes worden nu steeds duidelijker. Want iedereen gedraagt zich naar zijn of haar keuze. Zo leven vandaag de dag onwetenden en ware adepten van het licht naast elkaar. Afbakening is dus het opperste gebod van deze dagen. Destructieve trillingsvelden, trage en negatieve energie maken deel uit van het leven.

Net zoals een storm op open zee alles vraagt van de zeeman, vraagt deze energetische storm midden in je dagelijks leven al je aandacht en kracht.

De grootste uitdaging voor lichtstrijders vandaag de dag is om bij zichzelf te blijven te midden van deze overlapping van trillingsniveaus. De uitdaging is om vrede te bewaren in je eigen centrum en zelfverzekerd en georiënteerd te blijven in stormachtige wateren.

GOD – het centrum

Je bereikt dit wanneer je jezelf toestaat om volledig door GOD te worden geabsorbeerd, wanneer je gedachten voortdurend om GOD draaien, wanneer je gevoelens voortdurend door GOD worden bewogen en wanneer je daden door GOD worden geïnspireerd en via GOD worden gemanifesteerd.

GOD is het centrum van alle leven! Daarom is het des te dringender dat je GOD in het centrum van je eigen leven plaatst.

Er is nog steeds tijd nodig, er moet nog steeds ruimte worden gegeven aan de transformatie van deze aarde en we zitten nog steeds midden in de storm.

Wat er gedaan moet worden

Er zijn dus twee dingen die jij moet doen:

1.) Je licht en je liefde uitdragen naar de mensen – openlijk, moedig en zonder schroom. In gedachten houdend dat deze nieuwe geest van vrede en waarachtigheid nu zichtbaar moet worden, moet je je verdediging laten zakken.

2.) Jezelf afbakenen waar je medemensen duidelijke grenzen voor zichzelf trekken. Waar jouw licht ongewenst is, heb je niets te doen.

Waar je ideeën als fantasieën worden waargenomen en je dromen slechts als dromen worden gezien, is de grond onvruchtbaar en kan de akker niet bebouwd worden. Want waar de harten van mensen gesloten blijven, daar ga je niet op zoek naar de sleutel. Ieder mens is volledig voor zichzelf verantwoordelijk. Dat is het specifieke kenmerk van deze tijd. Ieder mens beslist naar eigen inzicht en ieder mens oogst in steeds kortere tijd wat hij of zij heeft gezaaid.

Begeleid door GOD overwinnen de mensen die voor het licht en de liefde van GOD hebben gekozen hun laatste beproevingen. De opgaven zijn duidelijk en ware ingewijden zoeken de oplossingen van binnen en vinden ze in hun eigen hart. De weg naar GODS KENNIS is geplaveid, het doel is in zicht en JIJ zult ook dit laatste stuk van de weg onder de knie krijgen.

Dus ga op pad en neem je leven volledig in eigen handen! Neem op dezelfde manier verantwoordelijkheid voor geluk en ongeluk! Leef zoals GOD van je verlangt – als een schepsel van GOD op aarde.

Ik ben BABAJI

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org