woensdag 27 september 2023

Golf van Transformatie: De Verbazingwekkende Energieshift van de Aarde als een Perfect in elkaar passende puzzel ~ 27 september 2023 ~ Aurora Ray

Golf van Transformatie: De Verbazingwekkende Energieshift van de Aarde als een Perfect in elkaar passende puzzel

Door: Aurora Ray – 23 september 2023

Heb je ooit aan onze wereld gedacht als een bibliotheek, niet zo maar een bibliotheek maar een Levende Bibliotheek, een plaats waar kennis niet alleen opgeslagen is maar gebruikt kan worden om letterlijk alles te creëren?

Stel je deze bibliotheek voor als bevattend alle instructies en blauwdrukken voor het minutieus construeren van verschillende werkelijkheden. En dit is het fascinerende ervan: de kennis is niet gewoon opgeslagen in boeken maar is aanwezig in ieder levend wezen/ding op Aarde.

De manier waarop deze kennis is opgeslagen varieert in het universum. Sommige bibliotheken bezitten hun informatie in lichtvormen of molecuulordeningen die vreemd voor ons lijken.

Onze Levende Bibliotheek, ontworpen door schepper-goden, kent twaalf centra, elk met zijn eigen unieke methode om kennis vast te houden. Deze centra gedragen zich als bewakers die de essentie van de bibliotheken beveiligen. Het is vanuit futuristisch standpunt interessant dat deze bibliotheken zijn vergeten, maar nu is het tijd om ze weer te ontdekken.

Stel je voor dat alle twaalf bibliotheken geactiveerd waren tot hun volledig potentieel. Het zou zoiets zijn als het assembleren van een gigantisch instrument in de ruimte door bewuste energiestralen met elkaar te verbinden! Dit instrument zou de stroming van tijd een andere vorm kunnen geven, wat de koers van de toekomst van het universum zou veranderen zonder uit te wissen wat er al is.

Wist je dat delen van jou betrokken zijn bij deze fantastische taak van verschillende werelden en perspectieven? Sommige interacties die je ervaart komen in feite van verschillende aspecten van jezelf die begrepen willen worden via dit multidimensionale onderzoek, allemaal om eenheid te brengen naar de toekomst.

Als deze geometrische dans van energie in beweging wordt gezet, zullen de Levende Bibliotheken golven van deeltjes door de ruimte sturen, wat nieuwe paden creëert voor het universum om zichzelf te begrijpen. Deze universele snelwegen zullen, wanneer ze met elkaar worden verbonden, heel nieuwe manieren van bestaan openen.

In onze werkelijkheid construeren we supersnelwegen van informatie, die de gebeurtenissen van de Aarde uitzenden als energieveranderingen die alles en iedereen aanraken. Uiteindelijk zullen we deze verandering in ons zelf voelen zodra onze lichamen de supersnelweg van het leven worden.

Denk eraan als dit: Onze wereld is als een reusachtige puzzel, en eenieder van ons is een stukje van deze kosmische puzzel. De energieverandering die op de Aarde afkomt is als het missende stukje dat perfect op zijn plaats past. Deze verandering is als een golf van transformatie, een krachtige bries van verandering die door elke hoek van de wereld raast!

Het is alsof de lucht zelf zoemt met een nieuw soort energie, en deze energie zal in elk deel van ons leven doordringen; de manier waarop we denken, de manier waarop we voelen en we ons met elkaar verbinden.

Wanneer deze energieverandering plaatsvindt, zou je dingen kunnen gaan voelen die een beetje anders zijn. Het is als het veranderen van de seizoenen; plotseling voelt de lucht knisperend, de kleuren lijken helderder en alles lijkt tot leven te komen.

Deze verandering zal als een ontwaaksignaal voor onze planeet zijn en als bewoners daarvan zullen wij dat ook voelen. Het is niet iets om bang voor te zijn; het is iets om met open armen te verwelkomen. Deze energieshift zal ons helpen de wereld in een nieuw licht te zien, de dingen te begrijpen op een nieuwe manier en een toekomst te creëren die harmonieuzer en meer verbonden is.

Talloze beschavingen staan te trappelen om zich weer te verbinden met de Levende Bibliotheek om de trajectorie [de baan van een bewegend punt] van het universum een nieuwe vorm te geven. De Galactische Federatie, bestaande uit wezens van talloze toekomsten, stellen zich werelden voor inclusief de Aarde, overgenomen door tirannie. Ze willen heel graag met ons werken, bewust dat hun energieën onbekend zullen zijn voor ons begrip. Toch weten ze vanuit hun perspectief dat we met elkaar verbonden zijn; wij zijn door hen teruggestuurd in de tijd.

Optredend als poortwachters, staat de galactische federatie bepaalde energieën voorzichtig toe om zich bij ons te voegen. Hun intentie is om een verre toekomst te veranderen door een even ver verleden te wijzigen. In deze kosmische puzzel, vinden we onszelf op veel plaatsen tegelijk waar we een vitale rol spelen.

De Galactische Federatie helpt ons als energiekatalysators, ondersteunen ons in alle verschillende werkelijkheden die we bewonen. We bestaan niet alleen hier, maar in elf andere bibliotheken verspreid over het universum, waarin we allemaal de rol van systeembrekers spelen.

Als leden van de Familie van Licht dragen we de transformerende vibratie mee waar we ook gaan en geven zo een andere vorm aan de systemen die we tegenkomen.

Neem even de tijd om deze expansie te voelen, om open te staan voor het begrijpen van de onmetelijkheid van het grote plan. Er bestaat een prachtig bestaanstapijtwerk waar we een deel van zijn en onze acties rimpelen door de weefsel van tijd en ruimte.

Zorg er daarom voor dat je klaar bent want deze golf van verandering is onderweg en het zal een onvoorstelbare reis worden voor ons allemaal!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org