dinsdag 26 september 2023

Energie Update ~ Alicia


Beste familie,

Door het effect van Geomagnetische storm Kp6 waren auroras te zien op middelgrote breedtegraden.
Dus naast de meerdere sensaties in het hoofd, duizeligheid, hartkloppingen en sterkere en diepere hartslag, kunnen ze ook slapeloosheid of onderbroken slaap, zoemen, fladderen, tonen of druk in de oren, spierspanning in het bovenlichaam, veel activiteit in het derde oog, ontsteking in het neusgaten (alsof ze de neus bedekt hadden), brandend in de ogen, moeite met focussen en tintelingen of trillingen in het hele lichaam.
Ze hebben zeker ook zeer levendige dromen gehad, downloads van informatie (iets intern weten zonder te kunnen uitleggen hoe ze het weten omdat ze de informatie niet hebben bereikt volgens een logische denklijn), golven van onvoorwaardelijke liefde en innerlijke stilte zelfs te midden van externe chaos.
Afleveringen in multi-dimensionale communicatie, "voorgevoel" en direct protest. Onthoud altijd dat het lichaam zich aanpast omdat het zijn eigen biologische intelligentie heeft net als een boom, een dier of een plant en dat wat je geest interpreteert als "pijn" eigenlijk gewoon een overbelasting is op het Zenuwstelsel omdat het meer elektrisch rijdt/ boost. Je hoeft alleen maar voldoende water te drinken, bewust te ademen en energie te visualiseren die zonder weerstand door je lichaam stroomt. Richt je aandacht op het innerlijke en uitbreidingsproces, haal al het gewicht van je hart en vertrouw.
-Alicia-