zaterdag 12 mei 2018

ENERGIE UPDATE RICHTING NIEUWE MAAN 15 MEI 2018 ~ Kimberley




ENERGIE UPDATE RICHTING NIEUWE MAAN 15 MEI 2018

Voel jij je rusteloos? Snel getriggerd? Heb je het gevoel dat je tegen muren oploopt met collega's, familieleden en/of vrienden (kennissen)? Voel je je chagrijnig en snap je maar niet waar het door komt?

SYMPTOMEN

Maag- darmklachten, buikpijn, opgezwollen buik, pijn in de nek en schouders, onderrug, zware benen, opgezette benen, pijnlijke heup, oorpijn, sneller ziek worden/grieperig, hoofdpijn, vermoeidheid, onrust, slecht slapen, bewijszucht, agressiviteit, oordelen, jaloezie, hogere sexdrift dan normaal, van de hak op de tak, impulsiviteit, perverse gedachten, verslavingszucht.


Vanwege de stijging in energie (frequentie) kunnen electrische apparaten storingen geven of zelfs kapot gaan. De energie op dit moment is heftig. Het voelt zelfs als een hevige Volle Maan energie. Dit komt doordat de planeten in heftige tekens staan, Ram, Steenbok, Stier en Schorpioen. Dat zijn zo'n beetje de vurigste tekens van de dierenriem. De invloed van Schorpioen en Steenbok maken deze energie tot een grillige energie.

WAT NAAR BOVEN KAN KOMEN

Er kan nu schaduwzijdes bij je naar boven komen, duistere gedachten of krachten, boosheid/woede. Jaloezie/afgunst, wat niet goed is in plaats van wat wel goed is, wat de ander allemaal heeft en jij niet. Het kan zijn dat deze gevoelens echt niet bij jou passen en dat je er tegen vecht. Probeer toch te kijken naar wat er achter al deze frustratie ligt. Laat het aan de oppervlakte komen. Misschien komt dit allemaal juist wel naar boven om er iets mee te doen zodat je het voor goed los kunt laten.

NIEUWE MAAN THEMA

De Nieuwe Maan staat in het teken van (familie-)karma, tradities, verslavingen. Je doorziet alles of je gaat het doorzien. Bepaald gedrag werkt niet meer en verkeerde patronen komen naar boven.

Je kan het gevoel krijgen dat je jezelf af wilt zetten tegen jouw huidige situatie of je kan dit merken binnen jouw omgeving bij een ander. Dit komt dus omdat de manier waarop dingen gingen moeten worden herzien.

Doordat je goed bezig bent geweest kan het zijn dat je in positief opzicht karma hebt ingelost of gaat inlossen. Blijf op een zuivere manier doorgaan en er kunnen deze week allerlei kadootjes op jouw pad komen!

Als je in een transformatieproces zit is deze week er 1 waarin je veel verder zult komen. Je zult ongezonde patronen achter gaan laten. Ongezonde relaties herzien of zelfs willen verbreken en jouw identiteit zal een steeds duidelijkere vorm gaan aannemen. Als je je niet laat afleiden door anderen kan je heel hoog in jouw energie komen te zitten.

Onverwachte gebeurtenissen kunnen bizarre wendingen aan gaan nemen. Na de Nieuwe Maan heb je duidelijk waar je staat en met wie.

OP ZIJN KOP

Na dit weekend kan alles ineens op zijn kop staan. Je zult er achter komen dat je meer moeite moet doen om dingen voor elkaar te krijgen en dat de dingen niet zo vanzelfsprekend zijn als je dacht dat ze waren.

Blijf je de dingen als vanzelfsprekend aannemen dan zul je er op een harde manier achterkomen dat de kaarten opnieuw zullen worden geschudt.

Hoe zuiver ben ik?
Hoe zuiver is mijn omgeving?
Hoe betrouwbaar zijn de mensen?
Doen de mensen wat ze zeggen?
Wat ze beloven?
Gunnen de mensen om me heen mij mijn geluk?

Je kan jezelf betrappen op oordelen over anderen. Maar anderen kunnen ook ineens heftige oordelen over jou hebben die je niet aan zag komen. Helaas kunnen mensen er te snel dingen eruit floepen met deze energie waar ze later spijt van kunnen krijgen. En je kan op jouw beurt ook snel gekwetst zijn door mensen die dichtbij je staan. 1 opmerking kan je een hele nacht wakker houden.

DE DINGEN DOORZIEN & KNOPEN DOORHAKKEN

In deze energie zullen we de bullshit doorzien, de mensen die zich al die tijd anders voor hebben gedaan. De fakery. De schijnvertoningen. De ego-traps. De mensen die al die tijd alleen maar aan zichzelf dachten en met zichzelf bezig waren. Eigen geluk eerst en geen rekening houden met de ander.
Je zal nu grenzen gaan trekken. De hevige dierenriemtekens zullen jou hierbij helpen!

Knopen doorhakken en gaan staan voor wat JIJ echt wilt!
Het is tijd om te gaan staan voor jouw eigen geluk. Het is een uitgelezen tijd om plannen te gaan maken en stappen te zetten om jouw dromen/wensen/verlangens waar te gaan maken.
Stop met het zoeken van excuses. Stop met het de schuld geven van andere mensen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk. Ga ervoor!

Als je nog een zware last met je meedraagt waardoor je niet verder komt, ga deze week de diepte in en probeer wat van deze last op te lossen. Te kijken waar het vandaan komt. Probeer mensen te vergeven of jezelf zodat je verder komt. Dit kan een blokkade zijn waardoor je maar blijft hangen waar je zit. Het is tijd voor actie.

HEFTIGE ENERGIE

Op dit moment is het helaas niet All unicorns and rainbows. Dit is een serieus heftige energie waarin vrijwel iedereen gedwongen wordt om dieper aan de slag te gaan met zichzelf.
Langer ontkennen mag, maar dan zal het ook langer gaan duren en zal je merken dat de rest wel verder gaat en verder komt. Mensen zullen je niet langer zien als slachtoffer maar als ballast om niet verder te komen. En helaas, dat is nodig. Slachtofferschap brengt je niks. Elk mens heeft zijn verleden. Je bepaalt zelf hoe je met tegenslag omgaat. Een ander gaat de kar niet voor jou trekken. Je zal dit dus zelf moeten doen. En ben je niet bereid de slachtofferrol op te geven? Dan kun je beter nieuwe vrienden gaan zoeken want jouw vertrouwde omgeving gaat het nu inzien.

Wat ontken ik nog? Welke duistere kant(en) van mezelf wil ik niet zien of weiger ik te zien? Wat kan ik niet aanzien?

OP JEZELF AANGEWEZEN

Je gaat meer en meer inzien dat je het zelf moet doen. Ook al heb je een grote familie of vriendenkring en kon je normaal altijd op iedereen rekenen. In deze energie is iedereen met zijn eigen stukjes bezig.

Respecteer elkaar en probeer niet te oordelen als iemand niet meteen kan voldoen aan jouw behoeftes.

Wat onderhandelingen/zaken betreft is het een goede tijd als je echt gaat staan voor wat je wilt (bereiken). Zodra je twijfels hebt loop je de deal mis.

Het is een goede tijd om knopen door te hakken. Om lange termijn investeringen te doen. Niet voor impulsieve aankopen.

Heb je moeite met deze energie? Zet rustgevende muziek op. Doe creatieve dingen. Dingen die jouw hoofd rust brengen. Ga lekker alleen wandelen. Zorg voor jezelf. Hou even rekening met jezelf. Zorg voor jezelf zoals je voor een ander zou willen zorgen.

Een mooie tijd gewenst ondanks de heftge energie!

Namasté ♥<3

Kimberley