zondag 13 mei 2018

Energie update ~ Fran Tielemans foto van Heleen van Surksum.

Fran Tielemans : Veel kans dat je deze week ook een rollercoaster aan emoties bent doorgegaan, en dat er behoorlijk wat vuur-power doorheen je energieveld stormde!

De combinatie van de toenemende magnetische trilling (vd Aarde) (waardoor ook bv de vulkaanuitbarsting in Indonesië en de dreigend uitbarsting op Hawaï) en de geomagnetische onrust door de zonnewind kon je aardig dooreenschudden en zorgde voor de nodige vermoeidheid en emotionaliteit.


Het valt niet te ontkennen dat de Nieuwe Maan die er aan komt op 15/5 een hele krachtige is, in combinatie met de belangrijke verschuiving van Uranus van Ram naar Stier, en waarschijnlijk voelen we onbewust welke veranderingen er voor ons zitten aan te komen de komende jaren, waardoor angst en weerstand naar boven komt - naar het nieuwe, naar al wat anders is en zal zijn. 

Maar we hoeven niet angstig te zijn. De enorme power van deze periode kan je net ook een heel krachtig gevoel geven - en misschien ben je nu pas na al die tijd in staat om beslissingen te nemen die je al lang wou nemen, of die stukken aan te pakken waarvan je weet dat ze je weghouden van al het goede dat voor jou is bedoeld. En dat is mooi. En nodig.                                                            


Geen opmerkingen:

Een reactie posten