maandag 14 november 2016

Een Volgende Stijging in de Ascentie Bandbreedte! - 13 November 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Een Volgende Stijging in de Ascentie Bandbreedte!
13 November 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin
Er is een keerpunt waar de overgangsdruk zo sterk wordt en wij iedere hoop van het hebben van wat voor controle dan ook erover verloren zijn, dat wij in en uit de controle barsten met vrolijk gelach over alle dingen die ons zoveel pijn veroorzaakt hebben. De kosmische overdrukklep komt eraan! En wanneer het dat doet, kunnen wij alle uitdagingen omhelzen en alle zeges vieren die wij bereikt hebben terwijl wij doorheen deze modderpoel van transformatie reisden.

De energie heeft in deze laatste paar weken zeer verwarrend, gefragmenteerd, onsamenhangend en onduidelijk aangevoeld. De comfortzones zijn vrijwel allemaal weg terwijl we bijna alles in twijfel trekken, omdat wij nog steeds niet ons handboek hebben. Niets voelt bekend/vertrouwd terwijl oude referentiepunten vervagen. We kunnen emotioneel en fysiek ongemak voelen. We zullen ofwel zinken of zwemmen. Angst zal ervoor zorgen dat je zinkt. Liefde zal ervoor zorgen dat je blijft drijven. Het is nogal eenvoudig als je die focus vast kunt houden en jezelf niet oordeelt als je dat niet kunt.
Onze nieuwe uitrustingen om mee te manifesteren synchroniseren nog niet helemaal op de juiste wijze. Wij voelen ons alsof we stuurloos ronddraaien en kronkelen, terwijl onze nieuw gedownloade jet-motorprogramma’s operationeel zijn op een nieuwe frequentie en op warp snelheid.  Terwijl het stuurloze gevoel onze levens doordringt, voelen wij ook een enorme innerlijke druk om de dingen gedaan te krijgen. Maar terwijl wij werken, ontdekken we dat deuren dichtslaan, of dat we enorme grote koerscorrecties moeten maken. We zouden aan een paar dingen kunnen denken of aan een paar dingen kunnen werken, en dan met stomheid geslagen zijn wanneer het allemaal gewoon in diens sporen stopt. Doch vreemde dingen worden gedaan … echter niet op de manier waarop wij het ons voorgesteld hadden. Welkom naar de Nieuwe Wereld Programmering 101! We hebben een volgende enorme grote stijging in ons bandbreedte.

Stap na stap verhuizen wij in/naar een nieuwe werkelijkheid, terwijl we ook de oude aan het loslaten zijn. Ja … alles tegelijkertijd. Verwarrend, huh? Stel je onze wereld voor als een gigantisch groot zenuwstelsel met een netwerk van ontelbare zenuwen. De belangrijkste zenuwen zijn zeer groot en zijn verbonden met ontelbare middelgrote en haarachtige zenuwen. Net zoals een kolossale boom. Elke van deze haarachtige zenuwen zijn verbonden aan iedere en elke gedachte die wij hebben, en aan ieder gemanifesteerd ding, idee, programma en geloofsysteem op de Aarde. We ervaren nu de overgang van het ene (oude paradigma) zenuwsysteem naar het andere. Wij zijn aan het weifelen tussen de twee. We zullen veelvoudige openingen ervaren als we in onze nieuwe hogere bandbreedte zenuwsysteem pluggen, en, op hetzelfde moment, zullen wij veelvoudige sluitingen aangaande het oude systeem ervaren. Soms kunnen deze aanvoelen alsof iemand de deur voor onze neus dichtslaat op ieder gegeven moment. Wanneer dit gebeurt, worden we gewaar dat wij ondergedompeld kunnen worden in een tijdelijke leegte, en het leven in dat moment een plotselinge en zeer verwarrende pauze kan nemen. Wat was je net aan het doen? Deze gebeurtenissen zullen  heel gewoon worden en frequenter gaan gebeuren. Deuren naar onze oude matrix zullen plotseling sluiten. Het verstand kan in/naar overweldigd gaan zonder een werkelijkheidscheck van  een “bekende/vertrouwde” wereld. Maar deze tijdelijke leegtes zijn bedoeld om te pauzeren en oude paradigma’s binnenin ons af te sluiten, één programma per keer. Dit kan ons achterlaten met het gevoel klem te zitten en in paniek te zijn allemaal tegelijkertijd; de gehele tijd het er moeilijk mee hebbend om te communiceren en zelfs helder te denken. Focus!!? Wat is dat?! Heb je moeilijkheden met zelfstandige naamwoorden? Het probleem is dat wij nog steeds ons handboek niet hebben over waar wij naartoe gaan. We weten niet of de deur aan het dichtgaan is, omdat wij de bal lieten vallen en onze focus verloren, of omdat wij los moeten laten en onze ogen open moeten houden voor al het goede spul dat eraan komt. Wij weten niet of wat wij aan het doen zijn in de juiste richting gaat. Maar de druk om te creëren is niet te ontkennen.
We raken geobsedeerd over het in beroering brengen van de dingen, of dingen zijn dingen die sowieso in beroering gebracht worden. We zouden kunnen reorganiseren en reduceren, de dingen ergens anders neerzetten, opnieuw decoreren, oude kleding weggooien, boeken en CD’s dumpen. We zouden onze lichamen kunnen willen veranderen, dus voelden wij ons ertoe geroepen om ons dieet te veranderen en een reiniging te doen, en dan door een kolossale cyclus van vals spelen heen te gaan … en toch voelt het allemaal oké! We voelen geen schuld voor het halve litertje ijs dat we net opaten. Niets voelt nog langer zoals ONS aan omdat het dat niet meer is. Het is alsof we naar onze nieuwe zelven aan het zoeken zijn. En dat doen we! Ik ben er zeker van dat deze nieuwe zelven onderweg zijn, waarom zouden wij anderszins deze diepe innerlijke en uitermate onpraktische druk voelen om te zoeken en te veranderen naar iets dat wij ons nog niet kunnen voorstellen/begrijpen. Yeah … als je dacht voorheen je verstand te verliezen, dan heeft deze tijd aan alle twijfel een einde gebracht. Maar wij verliezen ons verstand niet. We zijn aan het ontwaken in een nieuwe bandbreedte.
Om aan de verwarring toe te voegen, als je er aandacht aan schenkt, worden dingen in onze levens gedaan; echter niet wat wij van hen verwachten te zijn. In feite, heel veel van wat wij dachten dat zou manifesteren komt ietwat anders naar buiten … en andere keren, eenvoudig polair tegengesteld. De materiële wereld wordt nu opnieuw opgestart, en wij zijn de verzorgers van deze herstart. Het is tijd om fysiek onze levens opnieuw op te starten, en wat wij voor onszelf doen, doen wij voor de wereld.  
Wat betekent dit?
In de nabije toekomst, zullen wij ertoe komen te begrijpen en te werken met nieuwe frequenties en een nieuw wereld zenuwsysteem. Maar momenteel, voelen wij ons hard gepusht om onze wereld te hercreëren en bijna alles erin. Mijn innerlijke stem zegt, “Je bent zo ver als hier gekomen; geef het nu niet op!” Maar hier in deze idiote ruimte, is creativiteit eindeloos, en het zal veel gemakkelijker zijn om buiten het kader te creëren, ondertussen beperkende gedachten, overtuigingen/geloven en patronen eliminerend. Gebruik nieuwe en hogere creativiteit  om je de dingen anders voor te stellen en binnen een nieuw gevormde uitgebreidheid.
Veel van deze gekte begon allemaal in Oktober met veelvoudige vlak achter elkaar aan grote zonnevlammen … Kosmische Super Ascentie Golven die aanzienlijke bagage uitbranden die ons afscheiden van de Bron (Met Dank aan de Grote Schepper voor de integratie pauze die we momenteel krijgen). Wij worden overgoten met het Nieuwe Licht dat het stof losgeschud heeft uit iedere hoek van ons wezen vandaan. Wij hebben de griezelige beestjes gevoeld, de kriebels/rillingen, angst, verontrusting, zorgen, kwaadheid, depressie enzovoorts.
Toen raakten we November, welke erop staat dat wij ons overgeven aan ons hogere doel en dit brengt enige zeer diepe, oeroude angsten naar boven betreffende overleving. De wortel van alle angst komt vanuit een illusionaire afscheiding van de Bron. P.s. Wij allemaal besloten een LANGE tijd geleden uit de eenheid vandaan te vallen, omdat, hoe vreemd het ook klinkt, wij verveeld met de eenheid geraakt waren. Wij verhuisden in/naar steeds meer uitlopers van veelvoudige perspectieven of omni-perspectieven. Dit relateert naar het zenuwsysteem (kolossale boom) waar ik eerder over sprak. Sommigen van ons herinneren zich deze “val” schoppend en schreeuwend de gehele weg lang in/naar hun lichaam … En deze zijn degenen die dit zeer waarschijnlijk vandaag zullen lezen. Wij hebben alles dat we moesten geleerd met betrekking tot de afscheiding. Het is tijd om nu naar Huis te komen!
Er is geen teruggaan. De enige weg eruit is erdoorheen. Om deze terugkeer naar eenheid te overleven (het klinkt zo vreemd om dit te zeggen) is om adem te halen, toe te staan en te vertrouwen. Als je niet in de goede situatie bent, zal het pijnlijk duidelijk worden, en als je niet verschuift, verwacht dat Spirit het voor jou opnieuw arrangeert. Vind jouw stam! Handhaaf je dagelijkse spirituele uitoefeningen wat zij ook maar mogen zijn, maar oordeel jezelf niet als zij niet langer meer voor jou werken. Zij zouden dat niet langer meer kunnen doen. Ben attent/meelevend voor diegenen om jou heen die een moeilijke tijd hebben, maar herinner je ook je PERSOONLIJKE GRENZEN! Sta iedere angst toe om door jou heen te gaan en weet dat het jou niet meer kan kwetsen, noch heeft het wat voor macht dan ook over jou. Het is eenvoudig voorbij oeroude, maar beangstigende stukjes herinneringen. Blijf in je hart. Je hart is je beste kompas. Vertrouw Spirit en het grotere plaatje komt tevoorschijn. Het zal OKÉ zijn. Blijf in de vibratie van Liefde, en berijd deze idiote golf. Het geheugen van onze lichamen zou deze overgang kunnen bevechten, maar jullie ziel heeft een zeer lange tijd hierop gewacht. De “Gelukzaligen” (diegenen die gelukkig genoeg waren om niet het officiële werk te hebben, en het meeste van de tijd naar buiten de natuur in kunnen gaan) zullen een veel gemakkelijkere tijd hebben als zij voor het merendeel uit de vaste tijd stappen. De “Werkers” (diegenen die nog steeds aan het arbeidsproces deelnemen, op ieder niveau), zullen deze tijd een beetje meer uitdagend vinden, aangezien zij nog steeds bestuurd worden door schema’s en klokken. Zowel de Gelukzaligen als de Werkers zijn nodig om deze overgang te maken.  
Deze overgang creëert een tijdelijk conflict binnenin je nieuwe en voorbijgaande zelf. Je fysieke menselijke ruimtepak houdt niet van verandering en komt vanuit een sterven en hergeboorte mentaliteit. Je ziel houdt van verandering, omdat het vanuit onsterfelijkheid komt, en daar is geen dood! Dus ben geduldig. Sta het stof toe te settelen voordat je impulsief handelt aangaande wat dan ook. Ons lichaam is aan het leren om te harmoniseren met onze ziel en het nieuwe zenuwstelsel! Onze ziel is aan het leren om met ons menselijke lichaam te harmoniseren. Er zal een grote vermenging zijn als deze twee in/naar vereniging teruggebracht worden. Wij zullen succesvol zijn. In de volgende hogere bandbreedte zal er geen afscheiding zijn tussen ons menselijke ruimtepak en onze hogere zelven. Wij zullen beginnen een goddelijke nieuwe energie/frequentie uit te stralen dat ervoor zorgt dat er iets manifesteert dat eenvoudig naar boven zal komen en niet geforceerd zal zijn. Er zal geen angst meer zijn op dit niveau. Het kan hier niet overleven. Dit is waar de nieuwe ascentie helemaal over gaat. Wij zijn bedoeld om levende, ascenderende wezens in een fysieke vorm te worden. Dit proces is ongeveer halverwege de overgang, en met 2016 zal het compleet zijn. En jullie kunnen zien dat het een zware/moeizame en ontmoedigende tijd geweest is. Dit jaar heeft een enorm groot overhellend punt voor de mensheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2016 http://www.alunajoy.com/index.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten