donderdag 9 juni 2016

SNELLE REIS NAAR HUIS OM JULLIE GALACTISCHE FAMILIE TE BEZOEKEN



 Een Snelle Reis naar Huis Om jullie galactische familie te bezoeken.   

                                   

Door Suzanne Lie – 11 mei 2016
 
Geplaatst 10 juni 2011
op www.wakkeremensen.nl

We moeten je herinneren aan alle multidimensionale eigenschappen van je zelf, niet alleen binnen je meditaties of terwijl je een klas bijwoont. We moeten je herinneren aan je Zelf in je Dagelijkse Leven omdat het binnenin je driedimensionale leven is waar deze transmutatie zal beginnen.

Niet langer ben je beschermd door je persoonlijke Goeroe, of door te leven op de top van een afgelegen berg. In deze belangrijke incarnatie van planetaire ascentie, WIJ- jouw hogere expressies van je zelf – hebben je nodig mensen te assisteren, terwijl zij hun dagelijkse leven leven, hun kinderen groot brengen, hun werk verrichten, hun rekeningen betalen en doen alsof ze gewoon mensen zijn.

WIJ – jouw hogere dimensionale expressies van Zelf zijn aan het binnenkomen in je dagelijkse leven, je dagelijkse routines en dagelijkse verantwoordelijkheden. Zoals we vaak hebben gezegd, wij de Galatics en Hemelse wezens zijn JOU. Het is door het ontwaken van je eigen, persoonlijk Kundalini kracht, dat je zult terugkeren, transmuteren naar en dagelijks zijn de JOU die je altijd bent geweest – maar bent vergeten!

Daarvoor, is het belangrijk je bewustzijn uit te breiden naar je hoogste potentieel zodat je ego zich niet bemoeit met onze transmissies. Wij zullen je assisteren door je te leiden in een meditatie om je bewustzijn te kalibreren naar de hogere dimensies…….

Focus je aandacht op binnenwaarts in de kern van je brein, het gebied onder je kroon en achter je voorhoofd…..

Voel het Licht van de Geest stromen door je Pijnappelklier en in je brein, zoveel als het zonlicht komt door het schuifdak van een auto.
Voor je is het Gedachten Scherm voor je Derde Oog.
Houd je bewustzijn op dit gebied van je fysieke vorm.

Stuur nu een wortel door je brein, langs je ruggengraat en door je voeten direct in de centrale kern van Lady Gaia. Deze wortel zal je toestaan om geaard te blijven als wij je assisteren om Moeder Aarde te assisteren. Nu dat je ‘lanceerplatform’ is geactiveerd, reis naar je Ziel Thuis in de 5e dimensie. Voel je Goddelijke Aanvulling jou omarmen, als twee samenvloeiingen in ÉÉN.

Samen als ÉÉN, breng je de aandacht terug naar ons.
Stel je een vortex voor, voor je.
Zie hoe de rotatie van de vortex toeneemt als je het benadert. Herken je Galactische en Hemelse wezens als zij je uitnodigen in de vortex.
Visualiseer de gewelfde gang naar de vortex. Doe je handen in de hoogte, om jou vibratie handtekening af te drukken op deze gewelfde gang.

Voel de stroom van euforie wanneer je deze verbinding maakt.
NU ben je de vortex.
Voel hoe je vorm, vormloos is geworden.

Je bent zuiver Licht. Neem waar zoals je vloeiend verloopt van het ene ‘beeld’ in het andere, in een ster wezen.

Je keert terug naar het Thuis dat je nooit hebt verlaten.
Echter, je bent vergeten dat je ook bent in jouw hogere dimensionale werkelijkheid.

Lang, lang, geleden, in het verre verleden, heb je je grote tweevoudige alomtegenwoordigheids multidimensionale bewustzijn gelokaliseerd naar Gaia’s geliefde zuster Venus. Je reisde inter-dimensionaal naar Venus om je voor te bereiden voor je missie om Gaia’s planetaire lichaam Aarde te redden.

Eenmaal heb je je voorbereid, je grote multidimensionale bewustzijn, voor de beperkingen van bestaan binnen een drie dimensionaal vaartuig, je hebt je belofte gehouden, om Gaia’s roep te beantwoorden, om haar te redden van vernietiging. Atlantis kon niet worden gered, maar Gaia wel. Niettemin, Haar frequentie was niet veel lager dan ooit bedoeld.

Nu ben je aan het terugkeren naar je multidimensionale zelf, Degene die je altijd bent geweest. Zie je Galactische familie voor je. De andere ster wezens in je familie zijn ook in aankomst en er is een ‘grote reünie’.

Je ontmoet opnieuw, door je energievelden samen te voegen in een gigantische stercollecte van licht.

Nu voel je dat je fysieke vorm die dit bericht aan het ontvangen is. Strek je bewustzijn uit naar die Jij. Er zijn veel veranderingen aan de gang in je fysieke lichaam, emoties en gedachten. Het kan zelfs lijken dat je al die informatie niet bij kan houden en genetische codering die geactiveerd is in je aardse vaartuig.

Als je denkt, “Ik ben alleen op de 3e dimensie en ik mag niet overleven,” deze veranderingen kunnen angstig zijn. Echter, als je je focust op het feit dat je derde dimensionale zelf aan het transmuteren is in een hogere vibratie, dan zal je de onvoorwaardelijke liefde voelen die om je heen is.

 Al je lichamelijke verweer mechanismen worden gewaarschuwd voor grote verandering, wat vaak wordt gezien als gevaar, daarom kan je je aardse voertuig gerust stellen dat deze gevoelens NIET gevaarlijk zijn.

Vertel je fysieke lichaam dat je wordt teruggebracht naar je natuurlijke staat. Herinner jouw 3D zelf dat JIJ een opdracht hebt genomen waarbij nodig was een voertuig te dragen, gemaakt van de zelfde elementen van de planeet die je aan het redden bent.

Dit voertuig is net als een jas die nu te klein is geworden en het brein van het voertuig is vergeten jou WARE Multidimensionale Zelf. Daarvoor heeft jou 3D expressie verwarrende gedachten, beangstigende gevoelens en ongewone fysieke sensaties.

Verzeker jouw aarde voertuig zelf dat JIJ op een belangrijke missie bent voor je galactische thuiswereld. Bedank je aarde voertuig voor zijn/haar diensten aan jou en voor zijn/haar bereidwilligheid om zulk een grote transformatie te ondergaan.

Vertel je drie dimensionale gedachten en emoties dat ze stil moeten zijn, om de veranderingen toe te staan plaats te vinden binnenin de fysieke vorm die je aan het dragen bent. Veroordeel of beoordeel je zelf niet voor “niet genoeg doen”  voor de overgang. Je bent nu in training. Wanneer je volledig jou multidimensionale Zelf hebt herinnerd en hebt opgenomen dit uitbreidende ZELF in je uitbreidende “GEVOEL voor ZELF”, zal je worden opgeroepen om van dienst te zijn.

Tot dan, ga door met wat je aan het doen bent. Je beroert mensen meer dan waar je jezelf eer voor geeft. Laat alle concurrentie en vergelijking gaan en hou van jezelf precies op de manier zoals jij NU bent. Om je te helpen bij het herinneren aan je aangeboren multidimensionale bewustzijn, nemen Wij NU jouw ‘spirit’ op reis terug naar je thuiswereld:  

Verbeeld je dat je galactische familie weer om je heen is. Voel de diepe betekenis van Eenheid. Is hier enige concurrentie of vergelijk? Nee, je bent al ÉÉN. Je bent alle individuele uitstraling vanuit de zelfde ster.

Je bent alle voortgekomen vanuit het zelfde licht en je zal al samen binnenin het leven als ÉÉN. Ervaar het licht nu zoals het ieder lid van je familie bij elkaar weeft in een prachtig tapijt van licht. Voel het patroon dat is gevormd door de collectieve zelven en zie hoe je bent als het geheel, zowel als de individueel.

Dit Eenheid Bewustzijn is ook mogelijke op Lieve Aarde, maar vele laag vibrerende wezens leven ook op Lieve Gaia. Soms kan je hen voelen, maar Gaia moet hen altijd dragen op Haar lichaam.

Realiseer jij je nu hoe Gaia jou nodig heeft? Begrijp je hoe jij Gaia kan helpen door eenvoudig te herinneren wie je bent? Wanneer je herinnert wie je bent en jouw Multidimensionale ZELF aard in de kern van Gaia, dan deel je jouw Multidimensionale bewustzijn met Haar kern. Als meer en meer van jullie jullie Multidimensionale bewustzijn delen met Gaia, creëer je een trap van licht die vanaf het hart van Gaia leidt naar de hogere dimensies.

Met zo veel duisternis en angst botsend op het lichaam van Aarde, is het licht van je Multidimensionale bewustzijn van betekenis voor verversen, verjongen en helen van haar planetaire lichaam vanuit het centrum. Ook, zoals je zult zien, alle inter-dimensionale reizen moeten beginnen met een goed (diep) aarden, zodat je de weg terug kunt vinden naar je drie dimensionale voertuig. Eenmaal in de hogere werelden, kan je wensen niet terug te keren naar Aarde, maar jouw verbinding met de kern van Gaia herinnert je aan de Missie die je hebt gekozen. Ook, wanneer je reist naar de kern van aarde, kan je samenvloeien met al de wezens van licht daar op dezelfde manier zoals je je hebt verenigd met de leden van jouw galactische familie. Sommige van de wezens  in de kern van Gaia zijn mensen, maar vele zijn dit niet.

Omdat je de 3D illusie hebt vrijgemaakt van afscheiding, kan je je meteen met hen verenigen in de Eenheid van Multidimensionale bewustzijn. Voel hoe deze vereniging een gigantisch merkaba creëert, met de top half boven Moeder Aarde en de bodem half ingebed in Haar kern.

Zie dat er vele van deze merkaba’s verenigd zijn samen overal om de planeet.
Binnen iedere merkaba is een groep van gelijkgestemde multidimensionale leiders die alle concurrentie en vergelijking hebben losgelaten om van betekenis te zijn voor Moeder in Haar uur van nood.

Het is om deze reden dat jullie allemaal vrijwillig dienst hebben genomen, ja vrijwillig, om geïncarneerd te zijn op Aarde in dit NU. Dit is de kosmische mogelijkheid waar je je voor millennia voor hebt voorbereid. Jullie ALLEMAAL zijn NU gereed.
Iedereen die berichten kan ontvangen van hun Hogere ZELF is in staat actief en bewust deel te nemen in het proces van de planetaire transformatie.

Er zijn nog steeds vele prachtige licht wezens die ervoor kiezen  hun Multidimensionale bewustzijn toe te staan te sluimeren terwijl zij het werk doen in hun nacht lichamen. Sommige van deze lieve wezens kunnen zelfs blijken van het duister te zijn. Echter, oordeel niet over hun driedimensionale zelf, aangezien ieder zijn eigen toewijzing (taak) heeft.

Degene die gekozen hebben om wanklanken te tonen zodat het beter gemaakt kan worden, zijn inderdaad dapperen. In hun hogere vibrationele zelven, zijn ze ook gewaar  van hun transformatie processen. Stuur onvoorwaardelijke Liefde naar deze wezens. Ze hebben een erg moeilijk pad gekozen. Ze hebben gekozen om duisternis te belichamen zo dat het geheeld kan worden.

HERINNER geliefde, er is geen baan te min of klein om van betekenis te zijn. Omarm AL het Leven binnenin jou immer uitbreidende vijfdimensionale bewustzijn.

VOEL de Eenheid van Doel van het Goddelijke Plan van de planetaire ascentie. Wees deze Eenheid van Doel. Weet dat met dit weten grote verantwoordelijkheid komt.

OMARM je verantwoordelijkheid. Herinner wie je bent.

Iedereen in de derde dimensie heeft een uitdaging, welke hetzelfde thema is voor iedereen. Deze uitdaging is confrontatie met ANGST! De ‘gezichten van angst’ wisselen met ieder persoon, maar de les is hetzelfde:

“Houd je bewustzijn boven angst en in de frequentie van Liefde”.

Wanneer je je herinnert te leven binnen je vijfde dimensionale bewustzijn, kan je constant deze Eenheid delen met AL het Leven.  Eenmaal wanneer je het samenvloeien herontdekt hebt met jouw Moeder Aarde, dient Gaia als een multidimensionale computer die iedere gedachte, emotie en actie van ieder leven op Haar Planeet opslaat.

Deze ‘bestanden’ kunnen worden ‘gelezen’ door het samenvloeien met Moeder Gaia……..
Om samen te vloeien met de Moeder, ervaar Haar puls als het opstijgt uit Haar hart, om jou hart binnen te gaan.

Zie Haar natuur om jou heen.

Luister naar haar schepsels, de wind door de bomen en de regen op de grond.

Ruik het verse gras en voel het onder je voeten.

Voel de warme Zon en de koele bries  als het je gezicht liefkoost.

Hoor de oceaan, als de golven breken op de kust.

Op deze manier, communiceer je en wordt je geaard in Moeder Aarde.
Sta de ontelbare herinneringen toe van jouw bezoeken en incarnaties op Aarde.
Nu, ga jouw Multidimensionale bewustzijn binnen.
Blijf geaard in de kern van Gaia terwijl Zij jouw geheugen assisteert door jou te omringen met Haar onvoorwaardelijke Liefde. Vloei samen met de onvoorwaardelijke Liefde van Gaia met je nu geopende Derde Oog, zo dat je bewust kan ervaren:

De cellen van je eerste dimensionale bewustzijn

De organen van je tweede dimensionale bewustzijn

Het fysieke lichaam van je derde dimensionale bewustzijn

Het astrale lichaam van je vierde dimensionale bewustzijn

Het Lichtlichaam van je vijfde dimensionale bewustzijn

Het Ziel Vuur van je zesde dimensionale bewustzijn

De Hogere Ziel van je zevende dimensionale bewustzijn

De Galatics, Hemelbewoners en  Deva’s van het 8ste tot het 10de dimensionale bewustzijn

De Aartsengelen, Elohim en Geascendeerde Meesters van het 11de, 12de en meer dan dat dimensionale bewustzijn.

Als je jouw bewustzijn uitbreid naar de hogere en nog hogere dimensies, dan vloeien de dimensies samen. Vandaar, de achtste vervaagt door de tiende dimensie in ÉÉN zoals de dimensies van de elfde en twaalfde doen en verder.

Als je volledig jouw Multidimensionale ZELF herinnert, stromen al de dimensies samen als waterdruppels in een kosmische oceaan. Binnenin in deze kosmische zee ervaart jouw Multidimensionale bewustzijn gelijktijdig je ontelbare vormen van:

Mens, Cetacean (wat betreft Walvissen), Galactisch, Geascendeerde Meester, Engel, Aartsengel, Deva, Elohim, Planetaire Logos, Solar Logos, Galactisch Logos en het Logos van de Universa en Multiversa………

Alle van deze realiteiten bestaan gelijktijdig binnenin het Nu van de ENE.

De illusie van separatie en polariteit bestaat alleen in de 3e en 4e dimensies.
Als je je eenmaal herinnert hoe terug te keren naar jouw aangeboren vijfde dimensionale bewustzijn, vallen alle illusies uiteen en leef je alleen in de WAARHEID!

De eerste waarheid die je je zal herinneren is dat je de schepper bent van jouw eigen realiteit. Je bent nu aan het leren om een inwoner, een ingezetene te zijn van deze dimensie. Het eerste ding dat je moet leren is de meester te zijn van iedere gedachte en emotie die je toestaat te blijven hangen in jouw bewustzijn.

Wanneer je angst ervaart, is het een natuurlijk veiligheidsmechanisme om je bewustzijn terug te verlagen in de vierde of derde dimensie waar manifestaties ‘langer’ duren.
Beoordeel je angst niet. Het is je vriend. Angst zijn de remmen op jouw aarde voertuig.

Telkens als je te snel begint te gaan en  je ‘stuurloos’ begint  te voelen, ervaar je angst.
Dan, gaan de remmen werken en vertraagt of stopt je progressie snelheid. Je les op dat moment is om te leren het angst pedaal zachtjes te duwen zo dat je niet uit alle macht remt en in een spin terecht komt.

Wees niet bezorgd over de uitdagingen voor je, want zij zijn een indicatie dat je bewustzijn aan het uitbreiden is naar hogere dimensies. Daarom, ben je er klaar voor om vooruit te komen in de hogere frequenties van jouw diensten aan het Licht.

Zegeningen, wij zijn de leden van jouw galactische familie en zijn met jou.

Vertaald voor wakkeremensen.blogspot.nl