maandag 11 mei 2015

LEZING HAGGAI KATZ OP 30 APRIL 2015 IN RENKUM


De website van Haggai Katz (Haggai spreek je uit als Chaddai) geeft een redelijk beeld van Haggai: hoe hij ertoe is gekomen te doen wat hij doet en wie hij is. Haggai is een healer die werkt met een team aliens. Om het verhaal hier wat vollediger te maken volgt hier een stukje van zijn website:
"Om het kort te houden, sindsdien werk ik dus samen met onzichtbare buitenaardse wezens. Ze zijn onzichtbaar omdat ze in een andere dimensie leven. Ze hebben in hun dimensie een beroep als dokter, chirurg of wetenschapper. Ze bieden medische behandelingen aan met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten.
 Mijn rol in het hele proces is dat ik in contact sta met de aliens, ik communiceer met ze, even gemakkelijk zoals mensen met elkaar praten. Ik regel de behandelingen voor en met de aliens, heb een actieve rol tijdens de behandelingen, ik zie wat er gebeurt en koppel dat terug aan de klant en kan vertellen wat er eventueel nog moet gebeuren via vervolgbehandelingen, ik beantwoord de eventuele vragen die de klanten aan de aliens stellen."


Een paar vriendelijke ogen kijken je aan en nodigen je uit tot een ervaring die je niet snel meer vergeet. Wat een bijzondere avond! In het eerste deel van de avond stelde hij zich voor en vertelde hij wat over zijn leven. Mensen konden vragen stellen. Enkelen van ons hadden het gevoel dat de aliens al bezig waren want we voelden van alles gebeuren in ons lichaam.
Na een pauze vertelde Haggai hoe hij te werk ging: eerst een korte meditatie, die gevolgd zou worden door de healing van de aliens. Hij zei: nu ga ik zingen, ik ga geluid maken en hij bracht werkelijk de meest verrukkelijke tonen voort met lange uithalen en bijzondere wendingen. Het leken wel muzikale krullen, echt heel prachtig. Heel krachtig en tegelijkertijd heel verfijnd!
Daarna ging het team van Haggai - de aliens - met onze groep aan de gang. Wat een bijzondere sensaties ook weer. Vooral een heel warm en groots gevoel van Liefde zonder grenzen, waar je je door gedragen voelde ging uit naar de groep. Ze gingen met ieder van ons aan de gang; ieder had andere ervaringen want eenieder is uniek in zijn manifestatie. Het duurde ongeveer 10 à 15 minuten maar het leek wel een eeuwigheid en het was zo fijn dat het moeite kostte om terug te komen in het hier en nu.

Een zeer bijzondere ervaring, deze lezing! Je krijgt de ervaring van een healing zodat je kunt kijken of het iets voor is en het is financieel zeer laagdrempelig.


De website van Haggai Katz vind je hier: www.haggaikatz.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten