vrijdag 7 juli 2023

Onze Diepste Liefde ~ 7 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt

Onze Diepste Liefde

Door: Kenneth Schmitt – 4 Juli 2023

We leren hoe we geliefd kunnen zijn, echt geliefd, omdat we dat zijn. Het is tijd om te ontwaken voor onze realiteit. Liefde en vreugde zijn onze natuur. We hoeven ze niet te ontvangen. We hebben ze al in hun volheid, omdat ze de essentie zijn in elke cel en atoom van onze fysieke aanwezigheid en ons hele bewustzijn. We hoeven ze alleen maar te herkennen en ons ervan bewust te zijn. Ze stralen het meest in het bewustzijn van ons hart. We kennen ze via onze intuïtie als de meest levensbevorderende gedachten en gevoelens die we hebben.

We zijn scheppers en energetische regelaars door de vibraties van hoe we ons op elk moment over onszelf voelen. Alles wat we ooit zouden willen is beschikbaar in het plasmaveld van energetische patronen dat ons omhult. Als we onze aandacht en emoties afstemmen op het trillingsspectrum waar we ten diepste naar verlangen, komt onze vervulling in onze ervaring. Als we diepere liefde willen ervaren, kunnen we in onze essentie kijken, naar onze diepste intuïtie in de energie van het hart en de bron van onze bewuste levenskracht, ons innerlijk weten. Het is het bewustzijn van ons hart, fysiek en etherisch. Het is eeuwige, oneindige liefde en vreugde in onze aanwezigheid van bewustzijn.

Elke ervaring in ons leven vindt zijn oorsprong in het trillingsspectrum van onze staat van zijn, die bestaat uit hoe negatief of positief we zijn in onze gedachten en gevoelens over iedereen en alles. Onze emoties zijn magnetisch en trekken hun eigen kwaliteit van trillingen aan. Als we onszelf elk moment vullen met dankbaarheid en liefde, ongeacht de energie om ons heen, brengen we hun energieën in onze ervaring. Door dankbaar te zijn voor elke ervaring en door van alles en iedereen te houden, verwijderen we onszelf uit de onderwerping aan levensverminderende ervaringen.

We leven gehuld in onvoorwaardelijke liefde, die alles biedt wat we ons maar kunnen wensen. Door onze gedachten, overtuigingen en emoties af te stemmen op alles wat het leven verbetert, nemen we deel aan het creatieve bewustzijn dat de bron van ons leven is. Door onze beperkende overtuigingen over onszelf op te lossen en te overstijgen, krijgen we toegang tot oneindig bewustzijn en de onbeperkte creatieve kracht van onze ware essentie. We kunnen de regisseurs van ons leven zijn in volledige soevereiniteit en vrijheid, waarbij we goedheid uitdrukken in ons hele Zijn. We kunnen ervoor kiezen ons bewustzijn uit te breiden voorbij onze diepgewortelde beperkende overtuigingen en in overeenstemming te zijn met het oneindige bewustzijn waaraan we deelnemen en waarvan we de vitaliteit voortdurend ontvangen via het bewustzijn van ons hart.

AuteurKenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org