vrijdag 7 juli 2023

Doe Dit En Verander Alles ~ 7 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

Doe Dit En Verander Alles

Gechanneld door: Daniel Scranton – 6 Juli 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zo bereidwillig om elk mens dat contact met ons wil hebben de hand te reiken. We discrimineren niet en we houden ons niet in, en het enige wat we vragen is dat jullie een paar momenten nemen om te ontspannen, je open te stellen en je vibratie te verhogen zodat je frequentie hoog genoeg is om ons te kunnen ontvangen en wat het is dat we aanbieden. Dit geldt voor alles wat jullie op Aarde willen ervaren. Jullie zijn heel goed in het vragen om wat jullie willen en het definiëren van wat het is, en het dan nog verder afstemmen, maar we merken dat jullie niet dezelfde toewijding hebben om te ontvangen waar jullie om gevraagd hebben, en we hebben ook gemerkt dat jullie niet veel geduld hebben.

Dit is waarom aanwezig zijn in het moment en zoeken naar wat je wel vreugde brengt je altijd in een betere positie voor manifestatie zal brengen. Als je in plaats daarvan rondkijkt naar de buitenwereld en denkt aan wat je niet hebt, wat je nog niet gemanifesteerd hebt en waarom dat betekent dat je leven zo onplezierig is, dan heb je de neiging om meer van dat te ervaren, omdat je jezelf afsluit, als een vuist, voor wat er naar je toekomt. Je moet meer als de open hand zijn, die kan ontvangen, en als je hand open is, betekent dat over het algemeen dat je ontspannen bent. Je bent op je gemak. Je kunt ook de mogelijkheid waarderen van wat je wilt manifesteren. Met andere woorden, alleen al het feit dat de mogelijkheid bestaat, kan je in een staat van opwinding, vreugde, gretigheid en positieve verwachting brengen.

Als je erop kunt vertrouwen en geloof hebt dat alles wat je creëert naar je toe komt, dan kun je het zoveel gemakkelijker manifesteren dan wanneer je je concentreert op waarom het nog niet is gebeurd, waar je misschien wordt geblokkeerd, enzovoort. Het is van jou omdat je het gecreëerd hebt, maar je moet je ermee uitgelijnd voelen om het in jouw realiteit te laten verschijnen. Om het anders te zeggen, je moet de vibratie hebben van wat je gecreëerd hebt om naar de realiteit te gaan waar het is, want je reist de hele tijd door verschillende realiteiten met je bewustzijn en je bent ook de hele tijd in die staat van creatie. Het kan dus lijken alsof je perfect stil zit en wacht tot er iets naar je toekomt, terwijl je in werkelijkheid van realiteit naar realiteit reist en elke realiteit overeenstemt met de vibratie die je hebt aangeboden.

Als we zeggen dat je naar binnen moet gaan, hebben we het over afstemmen op je vibratie, wat betekent dat je aandacht schenkt aan hoe je je voelt en dat je weet dat wat er wel en niet gebeurt in je leven bepaald wordt door je vibratie, zou genoeg moeten zijn om je er genoeg om te bekommeren om er iets aan te doen. Wat bedoelen we als we zeggen er iets aan te doen? Wel, het eerste wat je doet is het erkennen. Daar is het, wat ik heb gevoeld. Het volgende wat je doet is bereid zijn om ermee te zitten en het te voelen. Ten derde wil je erin ademen. Geef het je volle aandacht en laat het zijn wat het is, terwijl je probeert er meer van te voelen, niet minder.

Dit neemt de lading die het heeft weg. Het neemt de macht weg die dit negatieve gevoel over je had. Dus nu kun je het loslaten, want je relatie ermee is veranderd. Het is niet langer iets waarvoor je je schaamt, ontkent of bang voor bent. Het is er gewoon en als je toestaat dat wat er is er gewoon is, dan kan er verandering plaatsvinden. Dan vindt er beweging voorwaarts plaats.

Je bent er om eerst jezelf te veranderen en dan kun je de wereld veranderen. Dan kun je anderen helpen en dan zul je de wereld buiten je zien die een weerspiegeling is van de verandering die je in jezelf hebt aangebracht. Je kunt zelf beslissen hoe je je wilt voelen als je eenmaal hebt toegestaan en losgelaten wat je hebt gevoeld dat jou niet heeft gediend. En als je begrijpt dat je die macht hebt, dan hoef je niet eens geduld te hebben voor wat je hebt gecreëerd, want je bent gelukkig. Je bent tevreden. Je hebt vrede. En op dit moment, in de wereld waarin je leeft, zijn deze staten van zijn genoeg.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org