zaterdag 8 juli 2023

Mahatma – Hoe Laat Je Stagnerende Energie Los ~ 8 juli 2023 ~ Natalie Glasson


 

Mahatma – Hoe Laat Je Stagnerende Energie Los

Gechanneld door: Natalie Glasson – 7 Juli 2023

Ik breid mijn licht, mijn liefde en waarheid uit in jouw wezen.

Ik ben de Kosmische Logos, Mahatma, ik besta in alle dimensies van het Universum van de Schepper en toch besta ik ook op de hoogste frequentie binnen het Universum van de Schepper. Ik breng de Goddelijke plannen, de sleutels, de codes, de wijsheid, de energie van de Schepper naar het Universum van de Schepper en ook naar de Aarde.

Terwijl ik observeer wat er allemaal gebeurt in ascensie, geloof ik dat het belangrijk is om te begrijpen hoe je stagnerende energieën kunt loslaten. Soms kunnen wezens stagneren en is hun energie niet in staat om de stagnerende trillingen die zijn gecreëerd te verplaatsen. Dit kan levens duren. Als je in staat bent om jezelf bewust te worden van stagnerende energieën die in jouw wezen en in jouw werkelijkheid zijn gecreëerd, dan is het veel gemakkelijker om deze stagnerende energieën los te laten.

 Stagnerende energieën kunnen aanvoelen als blokkades of alsof je beperkt bent, ze kunnen zich manifesteren als verwarring, overdenken, onzeker zijn over jouw weg voorwaarts, zelfs onzeker zijn over jezelf en de gaven die je kunt delen. Je kunt meerdere stagnerende energieën binnen jouw wezen en jouw werkelijkheid hebben. Stagnerende energieën zijn wanneer de stroom van de Schepper geblokkeerd is, de stroom van de Schepper niet in staat is om door dat gebied van jouw wezen of jouw werkelijkheid te bewegen, en dus moet de energie soms andere wegen vinden, om de stagnerende energieën heen, wat ook verwarring kan veroorzaken.

Je kunt opmerken dat je iets creëert dat niet noodzakelijkerwijs in lijn is met jouw waarheid of je pad. Als jij je ervan bewust bent waar stagnerende energieën zich bevinden en dat ze aanwezig zijn in jouw wezen, is het veel gemakkelijker om ze los te laten, maar als wezens op Aarde lijkt het vaak gemakkelijker om een stagnerende energie te negeren. En dus is het bijna alsof je niet in staat bent om aanwezig te zijn bij deze stagnerende energie, waardoor het moeilijker wordt om deze stagnerende energie te herkennen en los te laten. Jullie hoeven niet veroordelend te zijn of je te schamen voor elke vorm van stagnerende energie die zich manifesteert. Stagnerende energie kan zich heel gemakkelijk manifesteren door een simpele negatieve gedachte of een oordeel over jezelf of anderen. Door een pijnlijke ervaring of het gevoel niet gesteund te worden. Stagnerende energieën zijn vaak gebieden die genezing nodig hebben. Ze kunnen vaak jouw diepste angsten bevatten, je kunt een droom, doel of streven hebben dat je probeert te creëren. En toch kan het ook stagneren, alsof er geen beweging zit in de droom, het streven of het doel, dat hoe hard je ook probeert, jegewoon niet de volgende fase kunt creëren.

Ik, Mahatma, wil een heel eenvoudige oefening met jullie delen om jullie in staat te stellen de stagnerende gebieden van jullie wezen en jullie werkelijkheid los te laten en ook de stroom van de Schepper weer door dat gebied te laten bewegen. De oefening die ik met jullie wil delen is een fysieke oefening, wat betekent dat jullie je kunnen concentreren op de fysieke handelingen, waarbij jullie je overgeven en jullie lichaam en wezen toestaan om met de vastzittende of stagnerende energieën te werken op de voor jullie meest geschikte manier om genezing en bevrijding te creëren. Terwijl jullie de oefening instigeren, geven jullie je ook over aan het grootste resultaat, genezing en oplossing. Laten we met deze oefening beginnen.

Eerst moet je een gebied van jouw wezen, lichaam, geest, emoties, creaties of werkelijkheid herkennen dat vastzit of stagneert. Zodra je iets in gedachten hebt, nodig ik, Mahatma, je uit om de aandacht van jouw geest en jouw bewustzijn naar jouw hartruimte te brengen. Sta jezelf toe om in en uit te ademen via jouw hartruimte om een gevoel en een aanwezigheid van Liefde op te bouwen.

Ik wil dat je dan zegt: “Ik erken en ik ervaar de goddelijke stroom van de Schepper”.

Terwijl je in- en uitademt via jouw hartchakra, laat je de goddelijke stroom van de Schepper samensmelten met jouw ademhaling en in feite met jouw hele wezen. Je kunt het je voorstellen, voelen of gewoon erkennen. Voel de stroom van de Schepper, die goddelijke stroom terwijl je je op jouw hartchakra concentreert, en de energie die door jouw hele wezen uitstraalt.

Wees je ervan bewust dat deze energie van liefde en goddelijke stroming via jouw armen naar je handen stroomt en via de voor- en achterkant van je handpalmchakra’s uitstraalt.

Sta jezelf toe om je handen voor je uit te houden, je rechterhand bovenop, je linkerhand eronder, de handpalmen raken elkaar, ze liggen op elkaar en zijn naar de hemel gericht.

Stel je voor, voel of erken dat voor je de vastzittende of stagnerende energie ligt die je wilt loslaten, helen en oplossen. Ik nodig je uit om je handen in een cirkelbeweging te laten bewegen, maar het is de bedoeling dat de beweging een spiraal is. Je kunt ze naar rechts en dan naar links bewegen. Omdat je beide handen samen hebt, zal jouw spiraal niet te breed kunnen zijn. Stel jezelf voor dat het licht en de liefde en de goddelijke stroom van de Schepper vanuit je handpalmchakra omhoog en vanuit je handpalmchakra omlaag stroomt. Dit creëert een spiraal van licht alsof je een spiraal van licht tekent.

Stel je voor en gebruik zelfs jouw handen om de spiraal naar boven en naar beneden te laten gaan. Het kan zijn dat er bepaalde gebieden in je aura zijn waar de spiraal zich naar toe moet uitstrekken, misschien zelfs gebieden in je lichaam. Je kunt zich voorstellen dat je handen door jouw lichaam bewegen, misschien moet je op een bepaald punt van richting veranderen en in plaats daarvan naar links gaan. Terwijl je met je handen en de energie van liefde en goddelijke stroming werkt, beweeg je je door de stagnerende energie, je zult merken dat het in het begin heel moeilijk is om je erdoorheen te bewegen, maar dat het daarna gemakkelijker wordt. Het kan zijn dat je de kern van de stagnerende energie bereikt en dat je gewoon je handen moet toestaan om stil te zijn en het licht en de goddelijke stroom van de Schepper toe te laten om dat gebied binnen te dringen.

Nadat jullie dit proces hebben ervaren, denk dan nog eens aan deze vastzittende of stagnerende energie. Hoe voelt het? Wat voel je erbij? Als het nog steeds hetzelfde voelt, bereik het dan opnieuw totdat je een transformatie voelt in de manier waarop je deze vastzittende energie waarneemt. Jullie kunnen deze oefening ook doen als je een gebied op Aarde vindt waar stagnerende energie is.

Ik wens jullie veel plezier bij het experimenteren met deze oefening en het herkennen van stagnerende energieën. Hoe meer jullie de goddelijke stroom van de Schepper toestaan om aanwezig te zijn in alle gebieden van jullie wezen, op vele manieren, hoe gemakkelijker het leven en ascensie is.

Ik dank jullie. Ik ben Mahatma

Vertaling: Reinier