woensdag 5 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 4 juli 2023 – Kosmisch Vuurwerk – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 4 juli 2023 – Kosmisch Vuurwerk
– Door Dr. Schavi M. Ali
Om ongeveer 08:35 uur (EDT) op dinsdag 4 juli 2023 - de viering van de "Independence Day" in de VS - was er een "M.1-Klasse" zonnevlam die volgde op de "C.8" en "M .6" en een eerdere "X.1". Er zijn de afgelopen 24 uur 95 aardbevingen geweest met een magnitude van "5,7" in Vanuatu, in de Stille Zuidzee, ongeveer 1100 mijl van Oost-Australië.
Onze zon heeft energie voor verdere "X-klasse" fakkels.
De heersende stroming in de wetenschap geeft nu toe dat zelfs wanneer zonnevlammen slechts een zijwaartse beweging van onze planeet maken, ze nog steeds een impact hebben en technologische black-outs kunnen veroorzaken - vooral als ze van de "X-Klasse" -variëteit zijn, en ze rapporteren ook dat zonnevlekken hebben een hoogtepunt in 21 jaar bereikt. Zoals velen van ons weten, zendt elke fakkel - ongeacht het niveau ("A-Klasse", "B-Klasse", "C-Klasse", "M-Klasse" of "X-Klasse") deeltjesplasma uit ( coronale massa-ejecties [CME's]) en dat het verschil daarin hun "strekking" of "bereik" in het zonnestelsel is.
Kleinere "bereiken" kunnen nog steeds plasmadeeltjes naar de aarde "besprenkelen", maar grotere "bereiken" kunnen een frontale ontploffing geven, vooral als ze rechtstreeks naar onze planeet gericht zijn.
Terwijl deze "CME's" zich vermengen met de elektromagnetische frequenties van de aarde, vinden blikseminslagen plaats in de atmosfeer van de aarde, en dit alles beïnvloedt de binnenste kern en het buitenste veld van de trillingen van de planeet (oscillaties van energie) en amplitudes (sterkte van de oscillaties) - de "Schumann Resonantie (SR)”— veroorzaakt verschillende weerpatronen over de hele wereld.
De "SR" trilt en wordt bekrachtigd op verschillende niveaus over de hele wereld, en een gemiddelde wordt berekend door het belangrijkste rapporterende instituut in Tomsk, Rusland. Met andere woorden, de "SR"-classificatie is verschillend in verschillende landen.
Wanneer de technologie echter is uitgeschakeld, geeft dit aan dat deze niet voldoende is om de echte "SR" te registreren, omdat de kosmische energie hiervoor te sterk is.
Elke technologie kan natuurlijk om verschillende redenen defect raken; in de meeste gevallen kan de "SR" -apparatuur - hoe geavanceerd deze ook in ontwikkeling is - echter nog steeds niet wedijveren met de kosmische gebeurtenissen.
Zoals eerder is besproken, is het HOGERE ZELF van de mensheid de beste “technologie”.
Wanneer mensen over de hele wereld dezelfde activeringen ervaren, zoals hoofdpijn, duizeligheid, uitputting, hittegolven, angst, hartkloppingen, spijsverteringsproblemen en meer op verschillende niveaus, is dit de zekerheid dat er krachtige kosmische energieën optreden. Omdat onze zon regelmatig wordt geactiveerd door de "Grote Centrale Zon", zendt hij positief geladen protonen, negatief geladen elektronen, nulladende neutronen en meer uit. Onze planeet Aarde wordt gebombardeerd door het misbruik van kennis door de mensheid, en dus biedt de BRON, die de vrije wil van de mensheid toestaat om uit te spelen, tegelijkertijd "ZIJN" LICHT aan ons aan, wat een transformatieproces creëert dat het mogelijk zal maken om ermee om te gaan de positief geladen protonen die dit rijk binnenvliegen door menselijke cellulaire structuren, DNA, chakra-systemen, enz. om geleidelijk te worden "gekristalliseerd" in plaats van op koolstof gebaseerd te blijven.
Waarom? Omdat kristallisatie veel beter met straling omgaat. Denk aan de werkelijke kwartskristallen die in de aarde zijn ingebed. Ze hebben miljarden jaren geschiedenis beleefd.
Ze werden en worden nog steeds geteisterd door straling, maar hebben een verbazingwekkend krachtig genezingspotentieel en toegang tot eeuwenoude informatie.
Ze worden gebruikt in moderne technologie, waaronder het gebruik in het ruimteprogramma van veel landen.
Ze werden in de oudheid gebruikt voor genezing in plaatsen als Kemet en Bharata, maar ze werden misbruikt in Atlantis waarover Plato onderwees, en uiteindelijk ging Atlantis ten onder.
Sommige mensen maken zich zorgen dat onze moderne wereld op meer manieren een ander Atlantis aan het worden is dan alleen het misbruik van kristallen!
Voordat iemand denkt dat deze lering zegt dat de mensheid wordt veranderd in een kwartskristal door de heilige activeringen van SOURCE: dit is niet waar.
De term "kristallisatie" verwijst naar het verhoogde niveau van bewustzijn - een helderheid die mensen wordt geboden wiens verbinding met BRONFREQUENTIE een ontvangst veroorzaakt van verheven atoomdeeltjes die "spirituele draadloze netwerken" zijn van LICHT- EN GELUIDSOVERDRACHT EN -ONTVANGST die genezend zijn en beschermend, maar waartoe alleen toegang kan worden verkregen via spirituele en intellectuele ontwikkeling op hoog niveau - niet door "3d" logische, indoctrinerende, hypnotiserende, manipulerende reguliere implantaties van informatie.
Wetenschappelijk onderzoek heeft echter inderdaad onthuld dat menselijke cellen van degenen die regelmatig afstemmen op verhoogde niveaus van spiritualiteit een ongebruikelijke helderheid om zich heen en in zich hebben - misschien tekenen van het opschonen en opruimen van cellulaire archieven.
Wat er in wezen in dit "Nu" gebeurt, is dat enorme hoeveelheden LICHT naar dit rijk worden gestuurd via de orkestraties van de "Goddelijke Symfonie" van SOURCE waarvan de "noten" en "teksten" zonne-"concerten" zijn, geregisseerd door de " baton” van de “Grote Centrale Zon” waar bepaalde segmenten van de mensheid dagelijks naar blijven streven door zijn kunstmatige constructies, ontwikkelingen, theorieën, concepten en andere “dissonanties”.
Zoals hierboven gezegd, wordt de mensheid schijnbaar toegestaan ​​te doen wat ze wil en wordt daarom toegestaan ​​een poort te openen naar haar mogelijke verwoesting.
Echter, zoals vele eeuwen geleden werd onderwezen door Sri Bhagavan Krishna: "Als de aarde gevuld raakt met chaos, zal ik vorm aannemen en de rechtvaardigen onderwijzen en beschermen".
De inkomende massieve stromen van LICHT zouden de figuurlijke (in plaats van letterlijke) "vorm" kunnen zijn. Onze "Bio-Photons" of "Life Light" is dus het netwerk dat ons naar BRONFREQUENTIE leidt.De "symptomen" of "activeringen" die nu bij de meeste mensen optreden naarmate de kosmische energie escaleert, lijken vaak op die van de zogenaamde "menopauze" (bij vrouwen) of "andropauze" (bij mannen).
Er is echter niet zoiets.
De reden waarom ouder zijn in het "3D"-perspectief de tijd lijkt te zijn waarop dergelijke ongemakken optreden ("de verandering" genoemd) is vanwege de langere tijd die op aarde wordt doorgebracht en de opbouw van celdichtheid en puin van zoveel ervaringen. Zonder hier verder op in te gaan, voor verlichting van hoofdpijn, krampen, verschillende soorten pijn en pijn, angst, prikkelbaarheid, slaapstoornissen en uitputting, meng gelijke hoeveelheden van de volgende essentiële oliën in een glazen fles van een ons in een "drager" olie zoals kokosnoot:
VETIVER
SANDELHOUT
NEROLI
SCHIERSALIE
BERGAMOT
GERANIUM
Plaats enkele druppels van dit mengsel op uw derde oog, uw slapen, het achterhoofdgedeelte van uw hoofd (de inkeping in het onderste deel van uw nek), uw onderrug, uw buik en rond uw enkels.
Snuif ook meerdere keren per dag aan de fles.