zaterdag 8 juli 2023

Jullie Missie Om Menselijke/Et Ambassadeurs Te Worden ~ 8 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

Jullie Missie Om Menselijke/Et Ambassadeurs Te Worden

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 Juli 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we met jullie in contact kunnen komen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs, mensen die bereid zijn om als tussenpersoon te dienen voor buitenaardsen en de rest van de menselijke samenleving daar op Aarde. We weten dat velen van jullie op zoek zijn naar een doel, dat velen van jullie verward zijn over wat je daar doet en wat je zou moeten doen, en er zijn velen die zich afvragen wat hun rol zal zijn in de toekomst, wanneer de mensheid deel gaat uitmaken van een galactische gemeenschap met vele andere wezens uit vele andere sterrenstelsels en zelfs sterrenstelsels.

De rol van ambassadeur zal door velen vervuld moeten worden, en diegenen onder jullie die extreem enthousiast zijn over het ontmoeten van e.t.s in levende lijve zijn de ideale kandidaten voor die posities. Jullie zullen in staat zijn om aan de e.t.s die jullie ontmoeten op schepen en andere werelden, en zelfs op Aarde, uit te leggen wat er gebeurd is, hoe de mensheid gekomen is waar ze nu is. Op dit moment observeer je veel en doe je minder mee. Jullie zijn er om op te merken wat de gemiddelde mens beweegt en hoe de verschillende disfuncties in jullie samenleving zijn ontstaan. Jullie kunnen dit doen zonder een oordeel te vellen over mensen en over de hele mensheid. Dat zal belangrijk zijn omdat je ook voor je mensen zult moeten opkomen.

Er zal natuurlijk begrip zijn, maar ook een aantal misvattingen die de e.t.s hebben over wat er precies heeft plaatsgevonden daar op Aarde om te leiden naar de plaats waar jullie nu zijn, en ook zullen jullie voortdurend evolueren vanaf nu tot het moment waarop deze ontmoetingen plaatsvinden in jullie wakende staat. Je ontmoet e.t.s. al ’s nachts wanneer je slaapt in het astrale vlak en je hebt dit soort gesprekken en veel daarvan is oefening voor wanneer je het in levenden lijve zult doen. Zelfs als je je deze interacties niet herinnert, hebben ze een impact op je. Je wordt beter in het beoefenen van diplomatie, begrijpen hoe je moet communiceren en hoe je contact kunt maken met e.t.-wezens op een respectvolle manier en op een manier waar iedereen baat bij heeft.

Dus als je het verlangen hebt om je te verbinden met e.t.s., gekoppeld aan de intentie dat iedereen zich kan ontwikkelen, dan heb je de juiste ingrediënten in je om een ambassadeur te worden, en we zullen met je blijven werken en ook aan je blijven werken, zodat je de beste ambassadeurs kunt zijn die je maar kunt zijn, en de hele mensheid kunt vertegenwoordigen met gratie en waardigheid, met begrip van wat mensen nodig hebben om te genezen en om hun ware zelf te worden.

Volledig en open e.t. contact zal een groot deel uitmaken van je spirituele evolutie die je dan in staat stelt om klaar te zijn om de verschuiving te voltooien. En geloof ons als we zeggen dat je al het plezier niet wilt overslaan en meteen naar de vijfde dimensie wilt gaan, waar open e.t. contact natuurlijk een gegeven is. Deze volgende fase waarin jullie stappen zal zo leuk, zo vreugdevol en zo verlichtend zijn, en dat is zoals jullie bestaan zou moeten zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org