zaterdag 8 juli 2023

EEN KIJK OP JULI8 juli 2023 ~ Fran Tielemans


EEN KIJK OP JULI

Door Fran Tielemans

Bij het begin van juli is er bij velen de nood om touwtjes te lossen, om te ontspannen wat te strak gespannen was, en om te recupereren van de hectische eerste helft van 2023. En dat is nodig, gezien het grote aantal kosmische invloeden die op dit moment werkzaam zijn, en die alles onder de oppervlakte (en soms boven) doet borrelen, gisten en kolken. Vanuit een staat van ontspanning kijk je helder, stroomt je energie vrij, en vorm je heldere en gepaste keuzes en beslissingen.

Het is goed om even terug te blikken naar 2002 (tot in 2003), en te kijken waar je toen stond, waar je mee bezig was, wat je hebt beëindigd of losgelaten, welke nieuwe fase in je leven zich toen heeft ingezet. Het is immers al van toen geleden dat de Zon-activiteit nog zo hoog is geweest, en je weet dat die altijd de voorbode is van grote veranderingen, zowel in je eigen leven als in de maatschappij. Probeer dus te zien hoe je sindsdien bent geëvolueerd, wat er nu aan afsluiting en loslaten toe is in je leven, en welke nieuwe fase zich nu aan het openen is.

Telkens zich een grote verandering aandient, als gevolg van een massa Licht en nieuwe energie die is binnengestroomd, kan je voordien het gevoel hebben diep te gaan, – fysiek, emotioneel, mentaal, of alles tegelijk. Dit is nodig om diepere wortels te laten groeien, om een stuk dieper te aarden, dat wil zeggen, om steeds meer liefde, respect, waardering voor jezelf te genereren, zodat je steeds steviger in je schoenen en in je leven staat. En dit is wat er dit jaar zeker is gebeurd, en nog aan het gebeuren is, bij vele mensen. Tot je weer voldoende geaard bent om de volgende fase van je leven aan te vatten, zodat ook in de wereld de nieuwe fase kan vorm krijgen, via ieders stukje in het Goddelijke Plan.

Juli draagt de energie van beweging, verandering, een volgende draai aan het rad. Misschien is het goed even bij jezelf te checken in welke mate je écht verandering wenst. Wens je verandering, maar ben je zelf niet bereid om ook maar een millimeter af te wijken van je levenspatroon, iets te veranderen aan je aanpak, andere dingen te proberen, en vooral dingen anders te bekijken, dan zal die verandering die jij wenst én nodig hebt zich nooit manifesteren.

Ben je wél bereid mét deze sterk vernieuwende beweging méé te gaan, en doe je al wat jij kan om je denken te veranderen, om je open te stellen voor nieuwe visies, nieuwe manieren van aanpakken, dan zal je de komende tijd vast tekenen voelen en zien dat je aan het vooruit gaan bent, dat er dingen in beweging komen in je leven, en dat het Universum welwillend met jou meewerkt om jou te helpen overgaan naar een hoger niveau van leven, denken, relaties, werk en al wat je nodig hebt.

De Nieuwe Maan op 17 juli kan dit alles opschudden in jezelf en rondom jou. Je zal voelen rond die tijd of je goed ‘op stroom’ zit, of dat je nog een tandje mag bijsteken in je evolutieproces. In het eerste geval zou je deze maand diepe healing kunnen ervaren, op veel verschillende manieren, en/of kunnen nieuwe aspecten van jouw genezende capaciteiten zichtbaar worden.

Veel communicatie in relaties kan je daarbij helpen, want als je zelf diepgaand verandert, veranderen al je relaties mee – of niet, en dan is het aan jou te voelen wat je ermee aan wil. In tijden als deze is het een zegen om te kunnen delen met mensen bij wie je je veilig voelt, bij wie je je échte Zelf kan zijn zonder op je hoede te hoeven zijn.

Healing kan ook nodig zijn nu voor je lichaam, dat in sneltempo almaar nieuwe frequenties blijft verwerken. Kijk dan ook eens hoe je meer liefde, aandacht en respect kan betonen aan je eigen lieve lijf. Ook dat is onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf.

Keep the faith

Fran
http://www.maitreya.be/