donderdag 6 juli 2023

Jullie Acceptatie-fase ~ 6 juli 2023 ~ Brenda Hoffman

Jullie Acceptatie-fase

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 5 Juli 2023

Dierbaren,

Ook al voelt het misschien alsof je leven in beroering is, dat is het niet. Je harde werk is voorbij. Je beslissingen zijn genomen, en je opties beoordeeld. Beslissingen die niet verkeerd of slecht zijn, maar in strijd zijn met wat je van jezelf verwacht.

Het nieuwe in je leven is zo nieuw dat het vaak verkeerd aanvoelt. Die innerlijke strijd om te bepalen waarom of hoe je deed wat je deed of besloot te doen, is moeilijk voor je geweest. Een noodzakelijke actie zodra je innerlijke wereld je behoefte aan verandering erkende.

De moeilijkheid is te accepteren dat 3D-logica niet behulpzaam was bij die beslissing, en er zelfs geen deel van uitmaakte. In zekere zin op gespannen voet staan ​​met je voormalige aardse zelf. Wat was is niet meer. En wat voelt verkeerd en ongemakkelijk.

Niets lijkt zoals het is en niets is zoals het was.

Je nieuwe levensbasis kan nu wiebelig aanvoelen, maar zal zich snel stabiliseren. Je kunt nog niet ver genoeg in de toekomst kijken om te weten waarom je die beslissing(en) moest nemen om te verhuizen, lid te worden van nieuwe groepen of activiteiten of wezens te verlaten die niet langer goed aanvoelden.

Je hebt geen fout gemaakt. Je innerlijke wezen leidt je alleen maar op manieren die je als aards wezen niet gewend bent. Dus hoewel de beslissing(en) een innerlijke noodzaak was/zijn, voelt het dubieus in je zogenaamd echte wereld. “Waarom deed ik wat ik deed, zei of deed?” Iets wat je jezelf niet kunt uitleggen, laat staan ​​anderen.

Je bent bang dat je verkeerd bent verhuisd. Iets dat waarschijnlijk wordt ondersteund door degenen die zich nog niet in jou overgangsfase bevinden. Een twijfel die alleen maar bijdraagt ​​aan je angsten en ongemak. Een ongemak dat de komende dagen zal vervagen.

Je komt nu in je acceptatiefase. Je volgende fase zal vreugde zijn.

Misschien ken je de 3D-psychologische stadia van de aardse dood, van ontkenning tot acceptatie. Je ondergaat iets soortgelijks terwijl je je vroegere enigszins comfortabele leven ontkent voor het nieuwe. Een die zoveel onbekenden bevat. Je innerlijke boodschap van “Heb ik een fout gemaakt?” regeert opperste – of in ieder geval de afgelopen dagen. De komende dagen zullen in het teken staan ​​van acceptatie. En tot slot, de vreugde waar je op hebt gewacht.

Anderen van jullie hebben het gevoel dat je de gouden ring hebt gemist, alsof er nu niets nieuws in je leven gebeurt en in de toekomst waarschijnlijk ook niet zal gebeuren. Je zult snel ontdekken dat je die moeilijke beslissingen moet nemen die het tegenovergestelde zijn van wat je ooit dacht dat waar of noodzakelijk was.

Ieder van jullie bevindt zich op een uniek pad met een timing die geschikt is voor jouw wezen. Sommige van je diensten of beslissingen lijken misschien onbelangrijk totdat die beslissing in tijd en actie is uitgespeeld. Anderen van jullie zullen brede streken maken die onmiddellijk van invloed zijn op je huidige leven – meestal snel vanwege een innerlijke behoefte waarvan je niet wist dat die moest worden vervuld.

Het maakt niet uit hoe je jou nieuwe fundering bouwt of wat voor soort fundering je bouwt. Sommigen van jullie hoeven alleen maar “Nee” te zeggen om dit deel van je basis te voltooien. Anderen hebben een meer dramatische en visuele aanpak nodig. Het eindresultaat is hetzelfde. Wat was is niet meer.

Je bevindt zich in de vormings- of voltooiingsfase van je nieuwe stichting.

New you is een beetje pittig en een leider omdat je op een uniek pad bent. Je kunt niet van iemand verwachten dat hij jouw fundament/pad voor jou leidt, pusht of vormt.

Je bent een uniek individu dat leert vliegen in het onbekende van alles wat er is en alles wat je wilt ontdekken terwijl je in dit leven van je fysieke lichaam bent. Je bent niet langer gebonden aan de 3D-aarde.

Je bent vrij – misschien een beangstigende gedachte nu, maar een opwindend concept om binnen enkele dagen na het vormen van je nieuwe basis te verkennen. Je bent ‘niet meer in Kansas’ en zal dat ook nooit meer zijn. Dus in plaats van bang te zijn voor je nieuwe wereld, kun je nu alles ervaren wat je wilt ontdekken terwijl je van de aarde bent in je fysieke lichaam.

Vrijheid van je geest, lichaam en van je wereld. Zo zal het zijn. Amen.

Channeling van Brenda Hoffman

Auteursrecht © 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. www.LifeTapestryCreations.com. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, toe te voegen aan je nieuwsbrief, enz. Maar houd de integriteit van dit artikel door de auteur op te nemen: Brenda Hoffman & bronwebsitelink: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: wakkeremensen.org