donderdag 6 juli 2023

Een Leven Van Schoonheid En Majesteit Creëren ~ 6 juli 2023 ~ Kenneth Schmitt

 

Een Leven Van Schoonheid En Majesteit Creëren

Door: Kenneth Schmitt – 3 Juli 2023

In onze essentie hebben we altijd in schoonheid en majesteit geleefd. Op dit moment leven we in absolute macht over ons leven in oneindig bewustzijn en oneindige liefde en vreugde. Om ons bewust te worden van ons ware Zijn, moeten we opstaan uit onze menselijke hypnotische trance naar een staat van zijn die door ons egobewustzijn dodelijk gevreesd wordt, omdat het onbekend is. Voor ons egobewustzijn bestaat er groot gevaar als we de controle over onze overtuigingen over onszelf loslaten. 

De angst voor beëindiging van het ego-bewustzijn is reëel, omdat de ego-geest gebaseerd is op angst voor afscheiding van de Bron van ons leven. Zonder die angst is er geen ego. Er is alleen ons intuïtieve Zelf, onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn, in staat om alles te creëren waar ons hart naar verlangt, inclusief onze menselijke personen en alles om ons heen.

Het creëren van onze persoonlijke expressie en onze levenservaringen in alle opzichten is wat we doen, of we ons dat nu realiseren of niet. Als we in schoonheid en majesteit willen leven, moeten we onze vibraties afstemmen op hun energetica. We kunnen onze verbeelding en emoties gebruiken om onszelf mee te voeren in scenario’s met prachtige, liefdevolle ontmoetingen. We kunnen onze verbeelding gebruiken om het Schepperlicht in iedereen te realiseren, zelfs in de kwaden. Deze aanwezigheid van Scheppersbewustzijn is in iedereen. Iemand of iets buiten onze eigen essentie heeft geen macht over ons zonder onze toestemming. Toch kunnen we niet vernietigd worden, want we ontstaan elk moment, triljoenen keren per seconde, in het bewustzijn van de Schepper. We delen in dit bewustzijn, dat overal en in iedereen is. We zijn allemaal samen bewust en kunnen ons bewust zijn van ons eigen en elkaars bewustzijn.

De energieën van het leven zijn voortdurend creatief en elke vorm van angst die onze levenskracht blokkeert is een afwijking en kan worden opgelost in overeenstemming met het intuïtieve weten van ons Zelf. Alles in ons bewustzijn heeft een trilling. Wanneer we ons op één ervan concentreren, stemmen we onze trillingen ermee af. Ze stralen uit in het kwantum. Ze stralen uit in het kwantumveld met instructies voor het soort energie dat we willen ervaren. Wanneer we negatief of positief zijn naar anderen, sturen we die energie naar onszelf, wat resulteert in onze ervaringen.

Er is ook nog de kwestie van lotsbestemming. Voorafgaand aan onze incarnatie hebben we besloten wat voor soort ervaringen ons het meest zouden helpen om te ontwaken tot ons ware Zelf, gezien het feit dat we geen herinnering hebben aan wie we zijn. In die zin zijn onze levens symbolische metaforen die ons naar dit doel leiden, ons voortdurend aanbieden en aansporen tot bewustzijn van het bewustzijn van ons hart en de vibraties van onze levenskracht.

Ons afstemmen op ons diepste intuïtieve weten verbindt ons met het bewustzijn van onze oneindige essentie, die alle mogelijke vermogens heeft en ze allemaal voortdurend gebruikt, afhankelijk van onze trillingsstaat. Ons vermogen om ervaringen voor onszelf te creëren vereist alleen dat we vibreren op een overheersende golfband, bepaald door onze mentale en emotionele processen. Door ons voor te stellen en te voelen dat we in scenario’s zijn waarin we dankbaarheid, liefde en vreugde uitdrukken, kunnen we ons afstemmen op onze intuïtie, waarin alles bekend is.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org